braza 04.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wieczór wszystkim Rekordowiczom!!!! Frosiu ależ pieknie wyglądasz w tej czerwonej czapeczce!!!! Czy mogę liczyć na małe co nieco pod choinkę od tak orginalnej Mikołajowej a list napisalas ..??? Napiszę i wyślę na ... priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wieczór wszystkim Rekordowiczom!!!! Frosiu ależ pieknie wyglądasz w tej czerwonej czapeczce!!!! Czy mogę liczyć na małe co nieco pod choinkę od tak orginalnej Mikołajowej a list napisalas ..??? Napiszę i wyślę na ... priva Masz priva do świętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie się wszyscy podziali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie się wszyscy podziali ? Jestem ale biegam!!!! Mam priva do Mikołajowej Żabci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hejka!własnie wyemitowałem 8 odcinek "pamiętnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie jesteście? przecież chyba wszyscy nie pobiegli czytać!!! a nawet jeżeli, to ileż można czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie jesteście? przecież chyba wszyscy nie pobiegli czytać!!! a nawet jeżeli, to ileż można czytać. Ja już papatki idę. Dobranoc Retro i spokojnej nocy!!! P.S. Jutro przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ...n dobry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.12.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 dzien doberek http://www.blogownik.pl/pliki/blog/0611/8708/1883/kawa_rak_jelita.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.12.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry dzieki za kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 kawka z gazetą... czy dzisiejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.12.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 witajcie ludki moje kochane... zajrzyjcie do działu z licytacją kartek i mikołajów... i pomóżcie dzieciom... proszę, proszę, proszę. to mówiłem ja, maksiu, namawiacz drugiej klasy :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.12.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 to ja wam na dzień dobry napiszę jaki przeżyłam ostatnio horror. Sprzątając książki zaniepokoiły mnie dziwne śmieci: pokruszona folia (?), czarne małe jakby (?) kupy. Wczoraj rano się wyjaśniło. Mój 4 letni syn po śniadaniu mówi: "mamo tam mysz pobiegła" i pokazał na kuchnię. No to już nie miałam spokoju, kuchnia w zabudowie ( z jednym miejscem gdzie może mysz wejść i tam sobie wlazła) . Mebli nie rozbiorę, bo nie moje i nie potrafię, trutkę jak położę to mysz zdechnie i będzie śmierdzieć, stanęło na łapkach. Poastawiłam trzy, dwie z serem i jedna z czekoladą ( rada sąsiada). Rano wstaję i patrzę. Pierwsza łapka stoi, czekolady nie ma, se myślę skubana zdolna jakaś, druga łapka sera nie ma, łapka cała, trzeciałapka ------> łeeeeee jest ukatrupiona. Nawet jak to piszę to mam ciary. O zgrozo to była wg mnie duża mysz, mam nadzieję , że tam za szafkami nie siedzą jej małe. Wnioskinigdy nie zrobię pełnej zabudowy kuchni, musi być dostęp do wszystkich szafek aby je czasami odsunąćwszystkie szafki i meble na nóżkachszafki na książki z płytą z tyłu i może za szybką A w ogóle to wokól naszego nowego domu jest sporo pól i sąsiedzi mówią, że co roku walczą jesienią z myszami. KOSZMAR. Może se kota kupić albo jeszcze moskitiery założyć To pisała roztrzęśiona M z myszą w worku na śmieci. Pozdrawiam rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 myszy po trutce nie smierdzą.wysychają na mumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.12.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 myszy po trutce nie smierdzą. wysychają na mumie. a mi mówili, że śmierdzą skarpetkami tak ze trzy tygodnie aż całkiem wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 myszy po trutce nie smierdzą. wysychają na mumie. a mi mówili, że śmierdzą skarpetkami tak ze trzy tygodnie aż całkiem wyschną góra dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 myszy po trutce nie smierdzą. wysychają na mumie. a mi mówili, że śmierdzą skarpetkami tak ze trzy tygodnie aż całkiem wyschną góra dwa dwa tygodnie? ŚWIĘTA IDĄ. mama do mnie przyjedzie i co bym jej powiedziała, że mysz za szafką leży i śmierdzi to ona weźnie i wyjedzie. Lepsze są łapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Jamles jak tam licytacja????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry! Frosia ... jak Ty ładnie wyglądasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts