retrofood 07.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 ja jakoś problemów nie miałema w co grywałeś?ja gram w planowanie, kierki i 3-5-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.12.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Nie ma chętnych, no to śpijmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.12.2007 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Więc dokładam wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 08.12.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 nie było mnie trochę na RW a tu tyle stronek przybyło .. no no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.12.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich i pochwalę się! Żonka i brat zdali dziś prawko (nareszcie ) Jupi jupi!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.12.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ale puchy na RW!!!!!!!!!!! idę pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Powitać! W sobotnie popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.12.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 hejka wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Witam wszystkich i pochwalę się! Żonka i brat zdali dziś prawko (nareszcie ) Jupi jupi!!!!!!!!!!!!!!!!! Stuku przecież mówiłam, że zda!!!!!! Pogratuluj Żonie z całych sił ode mnie!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Staram się, ale egzaminy jeszcze przede mną! Narazie jeżdżę jak opętana do K-lina na próbne jazdy, bo tam niestety zdajemy egzamin. Jakoś mi to nawet wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Chciałam coś znaleźć prze eMule, ale pokazuje mi, że nie jestem pdłączona do serwera. Czy ktoś może mi wyjaśnić, co i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Staram się, ale egzaminy jeszcze przede mną! Narazie jeżdżę jak opętana do K-lina na próbne jazdy, bo tam niestety zdajemy egzamin. Jakoś mi to nawet wychodzi! To gratuluję! Mój syn już dwa razy zdawał egzamin. 14-go grudnia będzie po raz trzeci. I pewnie też zmoczy, bo jazdy z instruktorem miał w porze dziennej a teraz ma wyzanczony termin o godz. 15.45. Toż to już zmrok! A nie daj bóg jak będzie plucha! Czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 To ja miałam już dwukrotnie niezłą zaprawę - lało jak z cebra!!!! ciemno jak w d... u ... n! ruch jak na Manhatanie (debila trudno nie znaleźć) - w takich warunkach jeździłam i teraz boję się tylko ślizgawicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór! braza a jak tam Twoje jazdy? O ile dobrze pamietam też robisz prawko? Staram się, ale egzaminy jeszcze przede mną! Narazie jeżdżę jak opętana do K-lina na próbne jazdy, bo tam niestety zdajemy egzamin. Jakoś mi to nawet wychodzi! To gratuluję! Mój syn już dwa razy zdawał egzamin. 14-go grudnia będzie po raz trzeci. I pewnie też zmoczy, bo jazdy z instruktorem miał w porze dziennej a teraz ma wyzanczony termin o godz. 15.45. Toż to już zmrok! A nie daj bóg jak będzie plucha! Czarno to widzę ja też jak zdawałam prawko 2 razy mnie oblali a trzeci miałam późnym wieczorem i właśnie wtedy zdałam ...pewnie nie zauważył ...błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts