Darex 08.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście podrzućcie linka do tego kurnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? kiedyś rywałem nawet ostatnio chciałem ale nie mogłem się zalogować ja też, musiałem hasło zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście podrzućcie linka do tego kurnika http://www.kurnik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście a jest tam kółko i krzyżyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.12.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście a jest tam kółko i krzyżyk? jest, dzieci grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a w ogóle to kto grywa na kurniku? ja w skata oczywiście a jest tam kółko i krzyżyk? jest, dzieci grają oooo! to coś dla mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.12.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ila gdzie jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Jamles cześć!!!!! W końcu dotarłeś Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.12.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie No, z tym uśmiechem od razu przystojniejszy jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie No, z tym uśmiechem od razu przystojniejszy jesteś I od razu sie raźniej zrobiło Precz z ponuractwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Wartowniku, a co to za smutna mina??? Ila pewnie na nocną zmianę wpadnie No, z tym uśmiechem od razu przystojniejszy jesteś I od razu sie raźniej zrobiło Precz z ponuractwem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Z radości to aż się jąkać zacząłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Z radości to aż się jąkać zacząłeś bo mi co chwilę radiówka przestaje działać sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 właśnie zobaczyłam , że za 5 mieś mam zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam Miko Słonko!!!!! Już niedługo!!!! A w następne święta pokażesz zdjęcia tych sof, rozpalonego kominka, nakrytego stołu ze świeczkami .... A może technika tak juz pójdzie do przodu, że i zapach kapusty z grzybami i piekącego się makowca poczujemy To już niedługo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 włączcie tvn teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 a dziś się rozmarzyłam widziałam stojąc w salonie sofy, rozpalony kominek , sprzęt grający cichutko włączony ...przy oknie stojącą choinkę, zapach pierniczków, makowca, kapusty z grzybkami ..mniammmm , pięknie nakryty stół ze świeczkami...achhhh ja chce już mieszkać tam no suuuper i do tego obrazka z marzeń dorzucę jeszcze codzienne odsnieżanie podjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Już się nagrałem bo już mnie oczy bolą!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts