stukpuk 11.12.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Już jestem SYROP Z CZOSNKU Przepis oryginalny podaje, że do litra wody mineralnej dajemy 5 wyciśniętych ząbków czosnku,(ja daję mniej) sok z półtora cytryny, miód do smaku. Trzymamy w lodówce w zamkniętym słoiku niech się przegryzie. Po 1-2 dniach należy go przecedzić i można go dawkować np. 1 łyżka dziennie (wcześniej część do picia trzeba odlać aby się zagrzała w temp. pokojowej). Resztę trzymamy cały czas w lodówce. Ja nie odcedzam bo mi się nie chce, a daję go po łyżce do ciepłej posłodzonej herbaty więc nie muszę go ogrzewać, jest szybciej. Widzę u moich chłopaków, że ich trzyma ten syropek, w końcu czosnek to naturalny antybiotyk. Życzę Wszystkim Zdrówka Wielkie dzieki chyba tez i tego popróbuje, na pewno nie zaszkodzi a moze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.12.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ZALEGŁE STRESZCZENIE: beti na żenadę mocno nakichałano bo była chora i się trzęsła całaretro od streszczenia migać sie próbowałstukpuk zauważył i zaprotestował. Majka nie krzyczała. Przysłowiem rzuciła,krys się pokazała, wierszyk pochwaliła.potem chciała z beti bawić się w doktoralecz "nadzieja" z beti, więc na to nie pora Ila, tak ostatnio jak po ogień byłaEDZIA mnie dopadła, no i ochrzaniła,Karolka na serio ganek rozbudujejea marchew wcina. Dziś się dobrze czuje. A znów ullerowej już opadły ręcebyła znów w przychodni. No i nie chce więcejverunia coś pyta, mikopiko piszewartownik nadchodzi, jego kroki słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 11.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 retro jeszcze z 50 takich wierszyków i dostaniesz tytuł POETY FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.12.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dajcie kochani stronke pyknąć to bym Brazę dogonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.12.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 retro jeszcze z 50 takich wierszyków i dostaniesz tytuł POETY FORUM chyba czeladnika rymów częstochowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Już jestem SYROP Z CZOSNKU Przepis oryginalny podaje, że do litra wody mineralnej dajemy 5 wyciśniętych ząbków czosnku,(ja daję mniej) sok z półtora cytryny, miód do smaku. Trzymamy w lodówce w zamkniętym słoiku niech się przegryzie. Po 1-2 dniach należy go przecedzić i można go dawkować np. 1 łyżka dziennie (wcześniej część do picia trzeba odlać aby się zagrzała w temp. pokojowej). Resztę trzymamy cały czas w lodówce. Ja nie odcedzam bo mi się nie chce, a daję go po łyżce do ciepłej posłodzonej herbaty więc nie muszę go ogrzewać, jest szybciej. Widzę u moich chłopaków, że ich trzyma ten syropek, w końcu czosnek to naturalny antybiotyk. Życzę Wszystkim Zdrówka Beti ciężarnym nie wolno zbyt dużej ilości czosnku!!!!!!! lepiej sprawdź kaszę jaglaną od E-wki albo syrop z cebuli - 2 cebule posiekać wrzucić do kubka , jeszcze rozgnieść cebulę, dodać kilka łyżek cukru, łyżkę miodu , sok z cytryny przykryć i po kilku godzinach jak puści sok pić łyżkę syropu co 2-godziny albo częściej jest bleeeee ale pomaga . Można też na bolące gardło Tymsal zastosować bardzo pomaga, a na gorączkę i początki choroby stosowałam herbatę z szałwi, gorącą , kilka szklanek na noc -bardzo pomagało Ratuj się przed choróbskiem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.12.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dajcie kochani stronke pyknąć to bym Brazę dogonił przecież chodzi o to by gonić a nie dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dobra mimo, że tylko tyle... mikopiko pisze... wkleję reszte pani http://www.olive.pl/admin/zdjecia/99582b2087ca5c708221da7d05908a9b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 retro twoje wierszyki sa cudowne nagroda dla ciebie http://imagecache2.allposters.com/images/pic/PEC/608_32_412~La-Danseuse-du-Crazy-Horse-Posters.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.12.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 wartownik zrobię z ciebie dywanik nie mam gg i nie wiem dlaczego to załóż na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.12.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 WARTOWNIK ZROBIĘ Z CIEBIE DYWANIK nie mam gg i nie wiem dlaczego TO ZAŁÓŻ NA NOWO OK .... ale to moze potrwac kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 WARTOWNIK ZROBIĘ Z CIEBIE DYWANIK nie mam gg i nie wiem dlaczego TO ZAŁÓŻ NA NOWO OK .... ale to moze potrwac kilka dni a nawet pare miesiecy prawda , wartownik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 a nawet pare miesiecy prawda , wartownik ?? jak ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 a nawet pare miesiecy prawda , wartownik ?? jak ten czas szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 oznajmiam , ze...jest zla ..jest mi przykro... ..chce mi sie plakac.. ...mam dola... jak wyjde z niego to wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 oznajmiam , ze...jest zla ..jest mi przykro... ..chce mi sie plakac.. ...mam dola... jak wyjde z niego to wroce co za pogoda dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Frosia -co za doły masz a moze bomponierka Ci humorek poprawi ? http://pl.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg mnie poprawia i ptasie mleczko też .... http://republika.pl/blog_tt_142227/179701/tr/ptasiemleczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 i jak kroliczki retro - nagroda dla Ciebie http://www.intymna.bptnet.pl/a/strx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 11.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 noc pogania dzien szafirowym zmierzchem tobie kocich gier nie dosc jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts