ila66 18.12.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 miko , no no no piekne tylko czemu tydzień przed wysyp kartek zacznie sie w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.12.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Bry Ale się fajnie bawiliście, ale ja nic nie widziałam Za to byłam na klinice u laryngologa, aby wyleczył mi zatoki. A on, że mamkompletnie zgniłe migdałki, natychmiast do usunięcia. Ale zyć będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 no to jest to naprawdę...żenujące FAKT - ŻENUJĄCE ALE DO PEWNEGO MOMENTU JEST ZABAWNE I MIŁE POTEM PRZECHODZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 bry ale się fajnie bawiliście, ale ja nic nie widziałam Za to byłam na klinice u laryngologa, aby wyleczył mi zatoki. A on, że mamkompletnie zgniłe migdałki, natychmiast do usunięcia. Ale zyć będę. uffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 MIKO , NO NO NO PIEKNE tylko czemu tydzień przed zgadnij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 MIKO , NO NO NO PIEKNE tylko czemu tydzień przed zgadnij? co można wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 miko , no no no piekne tylko czemu tydzień przed zgadnij? pewnie cie nie bedzie na świeta ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 miko , no no no piekne tylko czemu tydzień przed zgadnij? co można wygrać cukierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 MIKO , NO NO NO PIEKNE tylko czemu tydzień przed zgadnij? co można wygrać CUKIERKA całłłłłłłusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 zaległe streszczenie: Kiedy żenada na nogach już była,frosch-ka zaś kawkę dała nam z dodatkiem(dziś mikopiko z boku nie zdążyła)stukpuk se stronkę strzelił przypadkiem. I spór rozgorzał gorący jak świcaa rozpoczęty poprzednio na stronie czy trzecie foto to cukiernicaczy też wypięte damskie podogonie. wszyscy to drugie widzieli u siebie,a forumowców jak nigdy dziś było, frosch-ka za cukrem przysięga jak w niebiei nie wiem jakby się to zakończyło bo ani retro, ni stukpuk, ullerkaani agnieszka, ni Olkalybowafrosch-ki przekonać się nie udawało,odpowiadała, że głowa jest zdrowa. dopiero Olka nie mogąc wytrzymać,to foto zwrotnie na priva przesłałafrosch-ka przyznała, że to jest jej winai o mało nam się nie poryczała. a zaś marjucha w wielkiej przytomnościwszystim usunąć to foto kazałabo nie daj Boże teraz jakich gości...ale żenada by podpadła cała... A tak na szczęście, dobrze się skończyłoStronkę puknąłem, było bardzo miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 miko , no no no piekne tylko czemu tydzień przed zgadnij? co można wygrać cukierka całłłłłłłusa jamles zgaduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Retrofood, piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 retrofood, piknie poeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.12.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Retrofood, piknie POETA jeno głowa nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 retrofood, piknie poeta jeno głowa nie ta ale skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.12.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 MIKO , NO NO NO PIEKNE tylko czemu tydzień przed zgadnij? co można wygrać CUKIERKA całłłłłłłusa JAMLES ZGADUJ nie wiem może Miko chciała pierwsza złożyć życzenia albo wyjeżdża i nie będzie miała okazji albo chodzi o ten całus dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.12.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam Musialam aż dwie strony się wrócić, żeby sprawdzic o jakim zdjęciu ciągle gadacie. Doprawdy dziwna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 miko , no no no piekne tylko czemu tydzień przed zgadnij? co można wygrać cukierka całłłłłłłusa jamles zgaduj nie wiem może miko chciała pierwsza złożyć życzenia Albo wyjeżdża i nie będzie miała okazji Albo chodzi o ten całus dla mnie stawiam na trzeci wariant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 18.12.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witam Musialam aż dwie strony się wrócić, żeby sprawdzic o jakim zdjęciu ciągle gadacie. Doprawdy dziwna rzecz. FAKT, DO DYSKUSJI W PSYCHOLOGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.12.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 ... by nie rzec - w psychiatryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts