Karolka 18.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a wiecie co? napisal do mnie na naszej-klasie pewien chlopak ( no facet w zasadzie ) , ktory kiedys dawno , baaaaaaaaardzo dawno temu ...w przedszkolu jeszcze mowil wszystkim , ze jak bedzie duzy to sie ozeni z Gosia ..czyli ze mna .oczywiscie mowilam , ze jest gupi i pukalam sie w glowe potem , gdy mialam nascie lat strasznie sie w nim bujalam , ale on nie zwracal juz na mnie uwagi jeeeeeso !!! jaki on byl przystojny .....czarny , wysoki, ciemna karnacja ...ooojj.. nasi rodzice sie przyjaznili (ojcowie razem pracowali) i latalam do nich co chwile pod byle pretekstem potem......wyjechali do Niemiec i kontakt sie urwal i on mi dzisiaj pisze : Ty zyjesz???? wow ale to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja to ostatni to jakos na nic czasu nie mam, tylko po lekarzach chodze, mam nadzieje że to sie w koncu skończy, choc chłopaki jeszcze nie całkiem zdrowe male dzieci ..maly klopot zobaczysz jak podrosna nieee , zebym cie straszyla oczywiscie zycze zdrowka calej rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja to ostatni to jakos na nic czasu nie mam, tylko po lekarzach chodze, mam nadzieje że to sie w koncu skończy, choc chłopaki jeszcze nie całkiem zdrowe ja tak miałam dwa lata temu ale już wkońcu się to skończyło i naszczęście chyba wyrosła bo ostatnio bez antybiotyku się obyło tez mam nadzieję że wyrosną, starszy 3 antybiotyk od końca października już bierze normalnie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja to ostatni to jakos na nic czasu nie mam, tylko po lekarzach chodze, mam nadzieje że to sie w koncu skończy, choc chłopaki jeszcze nie całkiem zdrowe male dzieci ..maly klopot zobaczysz jak podrosna nieee , zebym cie straszyla oczywiscie zycze zdrowka calej rodzince ja byłam grzeczna mam nadzieje że to dziedziczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja dopiero dziś zalogowała sie na naszej klasie i szukam znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a wiecie co? napisal do mnie na naszej-klasie pewien chlopak ( no facet w zasadzie ) , ktory kiedys dawno , baaaaaaaaardzo dawno temu ...w przedszkolu jeszcze mowil wszystkim , ze jak bedzie duzy to sie ozeni z Gosia ..czyli ze mna .oczywiscie mowilam , ze jest gupi i pukalam sie w glowe potem , gdy mialam nascie lat strasznie sie w nim bujalam , ale on nie zwracal juz na mnie uwagi jeeeeeso !!! jaki on byl przystojny .....czarny , wysoki, ciemna karnacja ...ooojj.. nasi rodzice sie przyjaznili (ojcowie razem pracowali) i latalam do nich co chwile pod byle pretekstem potem......wyjechali do Niemiec i kontakt sie urwal i on mi dzisiaj pisze : Ty zyjesz???? tez znalazłam takich kolegów a własciwie to oni mnie aż mąz siem zazdrosny zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a wiecie co? napisal do mnie na naszej-klasie pewien chlopak ( no facet w zasadzie ) , ktory kiedys dawno , baaaaaaaaardzo dawno temu ...w przedszkolu jeszcze mowil wszystkim , ze jak bedzie duzy to sie ozeni z Gosia ..czyli ze mna .oczywiscie mowilam , ze jest gupi i pukalam sie w glowe potem , gdy mialam nascie lat strasznie sie w nim bujalam , ale on nie zwracal juz na mnie uwagi jeeeeeso !!! jaki on byl przystojny .....czarny , wysoki, ciemna karnacja ...ooojj.. nasi rodzice sie przyjaznili (ojcowie razem pracowali) i latalam do nich co chwile pod byle pretekstem potem......wyjechali do Niemiec i kontakt sie urwal i on mi dzisiaj pisze : Ty zyjesz???? zdecydowanie wow ale to miłe moze myslal dekiel , ze sie pochlastalam , jak wyjechal kurde....nadal nic mu nie brakuje ale nic mi juz nie pika na szczescie bo mam mojego ajlowiu najdrozszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.12.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a wiecie co? napisal do mnie na naszej-klasie pewien chlopak ( no facet w zasadzie ) , ktory kiedys dawno , baaaaaaaaardzo dawno temu ...w przedszkolu jeszcze mowil wszystkim , ze jak bedzie duzy to sie ozeni z Gosia ..czyli ze mna .oczywiscie mowilam , ze jest gupi i pukalam sie w glowe potem , gdy mialam nascie lat strasznie sie w nim bujalam , ale on nie zwracal juz na mnie uwagi jeeeeeso !!! jaki on byl przystojny .....czarny , wysoki, ciemna karnacja ...ooojj.. nasi rodzice sie przyjaznili (ojcowie razem pracowali) i latalam do nich co chwile pod byle pretekstem potem......wyjechali do Niemiec i kontakt sie urwal i on mi dzisiaj pisze : Ty zyjesz???? tez znalazłam takich kolegów a własciwie to oni mnie aż mąz siem zazdrosny zrobił to może ja też się zaloguję ciekawe co by powiedział mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ja dopiero dziś zalogowała sie na naszej klasie i szukam znajomych podaj mi na priv twoje dane , to wysle ci zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 a wiecie co? napisal do mnie na naszej-klasie pewien chlopak ( no facet w zasadzie ) , ktory kiedys dawno , baaaaaaaaardzo dawno temu ...w przedszkolu jeszcze mowil wszystkim , ze jak bedzie duzy to sie ozeni z Gosia ..czyli ze mna .oczywiscie mowilam , ze jest gupi i pukalam sie w glowe potem , gdy mialam nascie lat strasznie sie w nim bujalam , ale on nie zwracal juz na mnie uwagi jeeeeeso !!! jaki on byl przystojny .....czarny , wysoki, ciemna karnacja ...ooojj.. nasi rodzice sie przyjaznili (ojcowie razem pracowali) i latalam do nich co chwile pod byle pretekstem potem......wyjechali do Niemiec i kontakt sie urwal i on mi dzisiaj pisze : Ty zyjesz???? tez znalazłam takich kolegów a własciwie to oni mnie aż mąz siem zazdrosny zrobił to może ja też się zaloguję ciekawe co by powiedział mój mąż fajna sprawa z ta klasa co prawda z klasy niewiele osob znalazlam ale za to mase z podworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ale fajnie jest popatrzec jak sie innym życie otoczyło i jakie śliczne dzieciaczki maja i takie tam.... Ja znalazłam kolezanke z piaskownicy i odnowiłam znajomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.12.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam no no nie tłumacz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam czujny jest ja tez mialam brata i wiecej kolegow niz kolezanek one takie nuuudne byly a z chlopakami zawsze cos ciekawego sie robilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam no no nie tłumacz się no dobra nie tylko kolegów kolezanki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam czujny jest ja tez mialam brata i wiecej kolegow niz kolezanek one takie nuuudne byly a z chlopakami zawsze cos ciekawego sie robilo dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.12.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam no no nie tłumacz się no dobra nie tylko kolegów kolezanki tez kolezanki czy cos wiecej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam no no nie tłumacz się no dobra nie tylko kolegów kolezanki tez kolezanki czy cos wiecej ???? a o kolezanki to ja jego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 18.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Z tą zazdroscia to przesadziłam ale looka kogo do znajomych dodaję i jak faceta to sie tylko pyta kolega czy coś wiecej a ja kolegów to duzo miałam bo mam braci, jednego to nawet blizniaka i zawsze z chłopakami łaziłam czujny jest ja tez mialam brata i wiecej kolegow niz kolezanek one takie nuuudne byly a z chlopakami zawsze cos ciekawego sie robilo i można było się szybciej dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.12.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Hej hej co tam? Stasiu ..miodzio ...wierszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts