ullerowa 18.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czary mary czary mary wzywam Anię Wiśniewską a mnie nikt nie wzywa.... chlip... mnie tez... chlip... idziemy sobie stąd?? tylko gdzie? tak bez kwiatka i wina nigdzie nie wypada bo to nie trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czary mary czary mary wzywam Anię Wiśniewską a mnie nikt nie wzywa.... chlip... mnie tez... chlip... następna co niedoczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.12.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Ej, Wy chlipiące, zostawać mi tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Chodźcie do mnie Mam super hiper niezdrową colę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czary mary czary mary wzywam Anię Wiśniewską a mnie nikt nie wzywa.... chlip... jak to nie? czytasz bardzo nieuważnie hahaha dopisała... hi,hi ale miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czary mary czary mary wzywam Anię Wiśniewską a mnie nikt nie wzywa.... chlip... mnie tez... chlip... idziemy sobie stąd?? tylko gdzie? tak bez kwiatka i wina nigdzie nie wypada bo to nie trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 syn mnie zrzuca z fotela paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 czary mary czary mary wzywam Anię Wiśniewską a mnie nikt nie wzywa.... chlip... mnie tez... chlip... następna co niedoczytała juz doczytała A Tomus juz chodzi samodzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.12.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Olka, Ty się tak nie rozpędzaj z tą dłubaniną, bo ja co miesiąc będę musiała u Ciebie zamówienie składać.Jeju, jakie to wszystko śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Chodźcie do mnie Mam super hiper niezdrową colę a mi się kończy piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A dzisiaj mi Starszy syn młodszego nauczył na gwizdaku gwizdać, normalnie zwariować można jak jeden gwizda a drugi na cymbałkach gra. Organki i fleta schowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Olka, Ty się tak nie rozpędzaj z tą dłubaniną, bo ja co miesiąc będę musiała u Ciebie zamówienie składać. Jeju, jakie to wszystko śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale ja nie mam nic na przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A Tomus juz chodzi samodzielnie? a gdzie tam, ledwo co obchodzi meble i to nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Olka, Ty się tak nie rozpędzaj z tą dłubaniną, bo ja co miesiąc będę musiała u Ciebie zamówienie składać. Jeju, jakie to wszystko śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokładnie , na ostatniej imprezie miałam co nieco od Olki to wszyscy mówili że super wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A dzisiaj mi Starszy syn młodszego nauczył na gwizdaku gwizdać, normalnie zwariować można jak jeden gwizda a drugi na cymbałkach gra. Organki i fleta schowałam Mój zakochał się w grającym Świętym Mikołaju, nie da rady go schować, bo nawet spać z nim chodzi, i z dwoma misiami, prawie dla niego już miejsca w łóżeczku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A Tomus juz chodzi samodzielnie? a gdzie tam, ledwo co obchodzi meble i to nie za długo u mnie zaczyna się juz puszczac i czeka kiedy bedzie bec Starszy syn zaczął chodzić jak skończył 9 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Nie mam piwa Została puszka ostatnia na budowie ale nie liczę że do jutra tak ocaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A dzisiaj mi Starszy syn młodszego nauczył na gwizdaku gwizdać, normalnie zwariować można jak jeden gwizda a drugi na cymbałkach gra. Organki i fleta schowałam Mój zakochał się w grającym Świętym Mikołaju, nie da rady go schować, bo nawet spać z nim chodzi, i z dwoma misiami, prawie dla niego już miejsca w łóżeczku nie ma Minie mu , u mnie było podobnie teraz wystarcze poduszka A kiedyś musiał byc misio, pajacyk, pluszowy traktorek, króliczek, foczka i jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A Tomus juz chodzi samodzielnie? a gdzie tam, ledwo co obchodzi meble i to nie za długo u mnie zaczyna się juz puszczac i czeka kiedy bedzie bec kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.12.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Nie mam piwa Została puszka ostatnia na budowie ale nie liczę że do jutra tak ocaleje nic to podkradnę mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts