retrofood 19.12.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 a też siędopiszę do rekordu a co mi tam punkta cza zdobyć a nie sie dopisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mnie jakieś dziadostwo też zaczyna łamać. Córkę też. A niech to ... mni e tez boli głowa.. chyba ciśnienie. ucinamy ? mnie już nie boli ...mnie napier...la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja z głową mam wszytsko w porządku chyba ale bierze mnie przeziębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.12.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 a też siędopiszę do rekordu a co mi tam punkta cza zdobyć a nie sie dopisać... a jak się zdobywa punkty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.12.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mnie jakieś dziadostwo też zaczyna łamać. Córkę też. A niech to ... mni e tez boli głowa.. chyba ciśnienie. ucinamy ? mnie już nie boli ...mnie napier...la ja z głową mam wszytsko w porządku chyba ale bierze mnie przeziębienie a co wy babki nie wiecie co jest najlepsze na ból głowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mnie jakieś dziadostwo też zaczyna łamać. Córkę też. A niech to ... mni e tez boli głowa.. chyba ciśnienie. ucinamy ? mnie już nie boli ...mnie napier...la ja z głową mam wszytsko w porządku chyba ale bierze mnie przeziębienie a co wy babki nie wiecie co jest najlepsze na ból głowy ? w pracy? nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mnie jakieś dziadostwo też zaczyna łamać. Córkę też. A niech to ... mni e tez boli głowa.. chyba ciśnienie. ucinamy ? mnie już nie boli ...mnie napier...la ja z głową mam wszytsko w porządku chyba ale bierze mnie przeziębienie a co wy babki nie wiecie co jest najlepsze na ból głowy ? w pracy? nie da rady Ew-ka, co ty, poważnie??????????? NO TO NIE WIESZ, CO DOBRE...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 19.12.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mnie jakieś dziadostwo też zaczyna łamać. Córkę też. A niech to ... mni e tez boli głowa.. chyba ciśnienie. ucinamy ? mnie już nie boli ...mnie napier...la ja z głową mam wszytsko w porządku chyba ale bierze mnie przeziębienie a co wy babki nie wiecie co jest najlepsze na ból głowy ? w pracy? nie da rady e tam nie da rady jak sie chce to się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mnie jakieś dziadostwo też zaczyna łamać. Córkę też. A niech to ... mni e tez boli głowa.. chyba ciśnienie. ucinamy ? mnie już nie boli ...mnie napier...la ja z głową mam wszytsko w porządku chyba ale bierze mnie przeziębienie a co wy babki nie wiecie co jest najlepsze na ból głowy ? w pracy? nie da rady e tam nie da rady jak sie chce to się da może z szefem na zapleczu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 mnie jakieś dziadostwo też zaczyna łamać. Córkę też. A niech to ... mni e tez boli głowa.. chyba ciśnienie. ucinamy ? mnie już nie boli ...mnie napier...la ja z głową mam wszytsko w porządku chyba ale bierze mnie przeziębienie a co wy babki nie wiecie co jest najlepsze na ból głowy ? w pracy? nie da rady e tam nie da rady jak sie chce to się da może z szefem na zapleczu ? co niektórzy moga i z szefem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witajcie popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 a co to nikogo nie ma? a ja się chciałam pochwalić, że śledzie zrobiłam i w kuchni mam juz błysk, a i jeszcze obiad gotowałam i z chłopakami się bawiłam A jak sie uda to jeszcze dywan wypiorę ale to jak chłopaki pójdą spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.12.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 retrofood ja wszystko rozumiem, ale żeby gołe cipy pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.12.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ullerowa zostaw dywan i chodź do mnie, u mnie roboty huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 witam przed wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ullerowa zostaw dywan i chodź do mnie, u mnie roboty huk u mnie jeszcze tez, a jeszcze muszę ciasta popiec, mięsa poszykować i takie tam...no jednym słowem Wigilia i Świeta u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 retrofood ja wszystko rozumiem, ale żeby gołe cipy pokazywać u mnie chłopaki przez ramię lukaja i muszę szybko przewijac bo zaraz padnie pytanie.....a dlaczego ta pani nie ma majtek az strach zagladac gdy dzieci nie śpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 a dziesz tam, zara będą gatki http://fotoplenka.ru/photo/karill/365161/6923409.jpg retrooodTy piłes?! Widzę że coraz lepsze gacie dostaje się na RW!!!!!!!!!!! muszę ustrzelić stronkę to może też dostanę "niby gacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 kurcze musicie to ciagle wklejac? chyba sobie stad pójde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.12.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Widzę że coraz lepsze gacie dostaje się na RW!!!!!!!!!!! muszę ustrzelić stronkę to może też dostanę "niby gacie" dla równowagi dostaniesz faceta bez gaci wypiętego równie zmysłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts