frosch 19.12.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ale jaja a w zasadzie nie jaja dziekuje za sciskanie ...dloni za moje dziecko wiesci jeszcze nie mam od niego pewnie nie zdal , bo dawno by sie juz pochwalil nastepnym razem pojdzie mu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ale jaja a w zasadzie nie jaja dziekuje za sciskanie ...dloni za moje dziecko wiesci jeszcze nie mam od niego pewnie nie zdal , bo dawno by sie juz pochwalil nastepnym razem pojdzie mu lepiej a może zdał i już.....się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ide drogę chłopakom budowac..... moze dojdziecie do nastepnej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ale jaja a w zasadzie nie jaja dziekuje za sciskanie ...dloni za moje dziecko wiesci jeszcze nie mam od niego pewnie nie zdal , bo dawno by sie juz pochwalil nastepnym razem pojdzie mu lepiej a może zdał i już.....się cieszy nawet nie wiem o ktorej godzinie mial ten egzamin moze jeszcze cos zalicza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ale jaja a w zasadzie nie jaja dziekuje za sciskanie ...dloni za moje dziecko wiesci jeszcze nie mam od niego pewnie nie zdal , bo dawno by sie juz pochwalil nastepnym razem pojdzie mu lepiej a może zdał i już.....się cieszy nawet nie wiem o ktorej godzinie mial ten egzamin moze jeszcze cos zalicza ??? a to może być jeszcze przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 retrofood ja wszystko rozumiem, ale żeby gołe cipy pokazywać one (gacie) spadly przy przenoszeniu i dziesik się zapodziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 retrofood ja wszystko rozumiem, ale żeby gołe cipy pokazywać one (gacie) spadly przy przenoszeniu i dziesik się zapodziały I dlatego na RW narodziła się forma obdarowywanuia gatek Bo czasem brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 retrofood ja wszystko rozumiem, ale żeby gołe cipy pokazywać one (gacie) spadly przy przenoszeniu i dziesik się zapodziały I dlatego na RW narodziła się forma obdarowywanuia gatek Bo czasem brakowało a łone nie kcą zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 retrofood ja wszystko rozumiem, ale żeby gołe cipy pokazywać one (gacie) spadly przy przenoszeniu i dziesik się zapodziały I dlatego na RW narodziła się forma obdarowywanuia gatek Bo czasem brakowało a łone nie kcą zrozumieć może tylko nie chcą oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 19.12.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 retrofood ja wszystko rozumiem, ale żeby gołe cipy pokazywać one (gacie) spadly przy przenoszeniu i dziesik się zapodziały I dlatego na RW narodziła się forma obdarowywanuia gatek Bo czasem brakowało a łone nie kcą zrozumieć może tylko nie chcą oglądać pewnie tak Witanko wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 no dobra, gacie wymienilem, teraz tylko trzeba poczekać, aż ten z tyłu ich obciągnie i odda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie zdal...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Jestem jestem, tylko muszę iść dorsza oprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.12.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie zdal...... nie martw sie..... pierwsze koty za płoty.....następnym razem zda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie zdal...... nie przejmuj się, mój syn też nie zdał. jeszcze nie wiem co nie zdał, bo tylko taki sms przyslał: "egzaminu nie zdałem". Co za egzamin - diabli wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie zdal...... nie przejmuj się, mój syn też nie zdał. jeszcze nie wiem co nie zdał, bo tylko taki sms przyslał: "egzaminu nie zdałem". Co za egzamin - diabli wiedzą. potrafisz poprawic czlowiekowi humor juz mi przechodzi czlowiek przezywa sukcesy i porazki swoich dzieci bardziej niz wlasne az sie boje co to bedzie , jak bede miala wnuki ide skanowac zdjecia .... z mojego malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie zdal...... nie przejmuj się, mój syn też nie zdał. jeszcze nie wiem co nie zdał, bo tylko taki sms przyslał: "egzaminu nie zdałem". Co za egzamin - diabli wiedzą. potrafisz poprawic czlowiekowi humor juz mi przechodzi czlowiek przezywa sukcesy i porazki swoich dzieci bardziej niz wlasne az sie boje co to bedzie , jak bede miala wnuki ide skanowac zdjecia .... z mojego malenstwa bym był się przejął, gdyby to był egzamin na mężczyznę, ale ze swoją Kasią mieszka już parę lat, to chyba ... już nie ten egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.12.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dobry wieczór Fajny ten nowy avatarek Żaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.12.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Froschka, zaakceptowałem wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.12.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Już jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts