Ew-ka 20.12.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 witam porannie....kawka w kubeczku? prosze bardzo http://www.mfoto.pl/uploads/1363/kawa2_6bb1c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 cmok ew-ka ooo..widze nogi olki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.12.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 cmok ew-ka ooo..widze nogi olki no....bo to letnia kawa czesc Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 cmok ew-ka ooo..widze nogi olki no....bo to letnia kawa czesc Frosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 nie posiedze długo na RW ..musze do pracy lecieć ...zakupy ostatnie zrobić ....dzisiaj Kasia przyjeżdża .....obiadu nie robię bo do znajomych na karpia idziemy - to jest najlepszy karp jakiw życiu jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.12.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 melduję, że linka założona tylko aku kaput prawie, coś klupie w zawieszeniu i przegląd minął 14 grudnia łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 melduję, że linka założona tylko aku kaput prawie, coś klupie w zawieszeniu i przegląd minął 14 grudnia łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka loj nie bondz tako sknyra auto nie hazok , nie spieprzy ciesza sie , zes zalatwiul ta linka zaluja , zes nie wpod do mie na kawa mom nadziej , ze kiedys zas ci sie spieprzy .... ....zartowalach !!!!!... ida robic makowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka bez jaj !!!! nic ? nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka bez jaj !!!! nic ? nie wierzę jaja na prezent .............tanio bym objechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.12.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka bez jaj !!!! nic ? nie wierzę a masz może baterię do siemensa A52 .....na już .......córka by się ucieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.12.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka bez jaj !!!! nic ? nie wierzę a masz może baterię do siemensa A52 .....na już .......córka by się ucieszyła do siemensa to już niewiele jest akcesorii - ale w pracy sprawdzę i dam Ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ibryndal niezla mafia z was spotykacie sie wszyscy na Wigilii? u mojej mamy jest (bylo ) 8-ro w domu i spotykalismy sie u dziadkow w swieta super bylo !!!!! tyle cioc, wujkow , kuzynek, kuzynow.....eh bajka !!!! ja zazwyczaj stalam z kuzynka przed choinka i spiewalysmy koledy wszyscy sie dolaczali fajnie bylo spotkania są i już troszkę wnucząt jest narobionych więc rodzina się powiększa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 bry łapę prawą wsadzili mi w gips. potknęłam si e o katalogi w biurze. idiotka ze mnie proszę o coś wspomagającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ibryndal niezla mafia z was spotykacie sie wszyscy na Wigilii? u mojej mamy jest (bylo ) 8-ro w domu i spotykalismy sie u dziadkow w swieta super bylo !!!!! tyle cioc, wujkow , kuzynek, kuzynow.....eh bajka !!!! ja zazwyczaj stalam z kuzynka przed choinka i spiewalysmy koledy wszyscy sie dolaczali fajnie bylo spotkania są i już troszkę wnucząt jest narobionych więc rodzina się powiększa. moja babcia ma tych wnuczat 20-oro prawnukow ...19-tu (narazie ! ) kilku juz doroslych, wiec wkrotce moga dolaczyc prawnuczki nie zmiescilaby biedaczka nas teraz wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 bry łapę prawą wsadzili mi w gips. potknęłam si e o katalogi w biurze. idiotka ze mnie proszę o coś wspomagającego ojojoj współczuję http://www.dlapacjenta.pl/sklep/images/img_mn/laska_kol1_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 bry łapę prawą wsadzili mi w gips. potknęłam si e o katalogi w biurze. idiotka ze mnie proszę o coś wspomagającego zartujesz ??? wspolczuje ci bardzo tylko takie mam pod reka wspomaganie http://www.cdr.net.pl/pol/instytucja/dzial_kno/komp_zarz_gosp.jpg moze da sie je w gospodarstwie domowym wykorzystac p.s. tradycyjnie zapytam jeszcze : co widzicie na zdjeciu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 bry łapę prawą wsadzili mi w gips. potknęłam si e o katalogi w biurze. idiotka ze mnie proszę o coś wspomagającego Majka -biedactwo boli ? współczuje z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.12.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 bry łapę prawą wsadzili mi w gips. potknęłam si e o katalogi w biurze. idiotka ze mnie proszę o coś wspomagającego a to nie było czasem tak że patrzyłaś się na monitor i otwartą stronkę RW a jednocześnie przechodziłaś koło katalogów i bummmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 heloł widzę krowy z wyzywającym wyrazem pyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 co tam komu gacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts