agnieszkakusi 20.12.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ranka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ranka? faktycznie!! to już po dwunastej!!!!!!!!!!!!!!! błąd w obliczeniach!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.12.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 melduję, że linka założona tylko aku kaput prawie, coś klupie w zawieszeniu i przegląd minął 14 grudnia łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka loj nie bondz tako sknyra auto nie hazok , nie spieprzy ciesza sie , zes zalatwiul ta linka zaluja , zes nie wpod do mie na kawa mom nadziej , ze kiedys zas ci sie spieprzy .... ....zartowalach !!!!!... ida robic makowki no i jeszcze auspuf mo dziury, prawo gałka i drążek kierowniczy majom luzy a Ty już w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 melduję, że linka założona tylko aku kaput prawie, coś klupie w zawieszeniu i przegląd minął 14 grudnia łoj nie bydzie gyszynków dopiero na zajonczka loj nie bondz tako sknyra auto nie hazok , nie spieprzy ciesza sie , zes zalatwiul ta linka zaluja , zes nie wpod do mie na kawa mom nadziej , ze kiedys zas ci sie spieprzy .... ....zartowalach !!!!!... ida robic makowki no i jeszcze auspuf mo dziury, prawo gałka i drążek kierowniczy majom luzy a Ty już w Bytomiu nie dlatego zaluja tyj kawy jutro mom nadzieja juz byc jakbys auspuf potrzebowol albo co innego , to wiysz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 co to auspuf? bo mnie nazwa się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 co to auspuf? bo mnie nazwa się podoba rura wydechowa nie mylic z Pufmutter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.12.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 to drugie to chyba w burdelu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 to drugie to chyba w burdelu, nie? nie wiem co to jest burdel spytaj jamlesa mysle ze to fotel dla matki karmiacej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.12.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jaaaaaaaaaaaaaaamlesssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 podjezdzam kiedys do warsztatu, mechanik mi oznajmia - no, wydech sie pani konczy gdzie zescie polezli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Majka ale sie porobiło, bedziesz zwolniona z prac domowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Zakupy dzisiaj porobiłam i mam w koncu wszystkie prezenty, ale nie napisze co bo mąż czasem czyta i bedzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.12.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No to dopiero teraz zacznie buszować po szafach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.12.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Majka ale sie porobiło, bedziesz zwolniona z prac domowych zostane specjalistka od delegownia obowiazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No to dopiero teraz zacznie buszować po szafach :D ale ja nie cowam w szafach tylko w samochodzie w bagazniku a klucze mam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Majka ale sie porobiło, bedziesz zwolniona z prac domowych zostane specjalistka od delegownia obowiazkow palec, do pokazywania co trzeba zrobic masz sprawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No to dopiero teraz zacznie buszować po szafach :D ale ja nie cowam w szafach tylko w samochodzie w bagazniku a klucze mam ja no i po ptokach juz wie , gdzie szukac w zeszlym roku schowalam pierniki przed dziecmi nikomu nie powiedzialam gdzie ..nawet wam i......znalazlam je dopiero na Wielkanoc tak dobrze schowalam........ze sama nie moglam znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No to dopiero teraz zacznie buszować po szafach :D ale ja nie cowam w szafach tylko w samochodzie w bagazniku a klucze mam ja no i po ptokach juz wie , gdzie szukac zapakowany i tak nie zobaczy co w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 No to dopiero teraz zacznie buszować po szafach :D ale ja nie cowam w szafach tylko w samochodzie w bagazniku a klucze mam ja no i po ptokach juz wie , gdzie szukac zapakowany i tak nie zobaczy co w środku wynies do sasiada tam bedzie bezpieczniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts