Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

a zreszta niech szuka 8) :lol: :lol: :lol:

wazne że dzieci nie wiedza co dla nich :lol:

Ja zawsze penetrowałem z bratem skrytki rodziców w celu wykrycia prezentów. :lol:

ja z moim bratem mialam mistrzostwo swiata w tej dziedzinie

mama chowala u sasiadki

u niej tez szukalismy :oops: :o

Co za konspiracja?!

bez kitu :lol:

na ten przyklad specjalnie szlam na herbatke do pani S., po chwili przybiegal moj brat , z prosba o pomoc w rozpaleniu ognia w piecu 8) , ja oczywiscie zostawalam przy stoliczku z herbatka 8) .kiedy sasiadka podpalala wilgotne gazety (wczesniej wszystko z bratem przygotowywalismy), a one nie chcialy sie palic ..ja kiprowalam jej chate :oops: i......znalazlam !!!! dla mnie byla czerwona torebka zakupiona , dla brata encyklopedia :roll: :D :D

oczywiscie po powrocie sasiadki ja dalej siedzialam na swoim miejscu zajadajac sie ciasteczkami 8)

jak to dobrze, ze mielismy z bratem tyle obowiazkow w domu np.to rozpalanie w kuchni weglowej :p

a zreszta niech szuka 8) :lol: :lol: :lol:

wazne że dzieci nie wiedza co dla nich :lol:

Ja zawsze penetrowałem z bratem skrytki rodziców w celu wykrycia prezentów. :lol:

ja z moim bratem mialam mistrzostwo swiata w tej dziedzinie

mama chowala u sasiadki

u niej tez szukalismy :oops: :o

Co za konspiracja?!

bez kitu :lol:

na ten przyklad specjalnie szlam na herbatke do pani S., po chwili przybiegal moj brat , z prosba o pomoc w rozpaleniu ognia w piecu 8) , ja oczywiscie zostawalam przy stoliczku z herbatka 8) .kiedy sasiadka podpalala wilgotne gazety (wczesniej wszystko z bratem przygotowywalismy), a one nie chcialy sie palic ..ja kiprowalam jej chate :oops: i......znalazlam !!!! dla mnie byla czerwona torebka zakupiona , dla brata encyklopedia :roll: :D :D

oczywiscie po powrocie sasiadki ja dalej siedzialam na swoim miejscu zajadajac sie ciasteczkami 8)

jak to dobrze, ze mielismy z bratem tyle obowiazkow w domu np.to rozpalanie w kuchni weglowej :p

Jestem pod wrażeniem!!!

Frosiu mysmy tez raz szukali u sasiada ale razem z jego dzieciakami bo rodzice wtedy ich prezenty schowali u nas a nasze u sąsiada 8) :lol:

A potem rodzice wzieli się na sposób i mama w pracy trzymała do ostatniego dnia :-? ale raz jej kolezankę podpytywalismy i troszeczke sie dała podpuścic :lol: :lol:

Ciekawe czy moje chłopaki tez takie beda?

kiedys z bratem przewrocilismy (doslownie) mebloscianke :oops:

mama schowala przed nami slodycze

wiedzielismy , ze sa na bank w duzym pokoju

wszystko przekopalismy i..nie ma :o

mebloscianki mialy takie nadstawki na gorze (pawlacze ) i droga dedukcji ustalismy , ze moga byc pod jednym z nich :roll:

brat podnosil je do gory , ja zagladalam

pod trzecim....Eureka !!!! sa!!!! :D :D :D ....brat mocniej przechylil , zebym mogla lapa cos wyciagnac i ....spadlo :o :(

poza urwanym zawiasem z tzw.miesem :( wiekszych szkod nie odnotowano :)

kiedys z bratem przewrocilismy (doslownie) mebloscianke :oops:

mama schowala przed nami slodycze

wiedzielismy , ze sa na bank w duzym pokoju

wszystko przekopalismy i..nie ma :o

mebloscianki mialy takie nadstawki na gorze (pawlacze ) i droga dedukcji ustalismy , ze moga byc pod jednym z nich :roll:

brat podnosil je do gory , ja zagladalam

pod trzecim....Eureka !!!! sa!!!! :D :D :D ....brat mocniej przechylil , zebym mogla lapa cos wyciagnac i ....spadlo :o :(

poza urwanym zawiasem z tzw.miesem :( wiekszych szkod nie odnotowano :)

mysmy też raz cały tzw słupek przewrócili, dobrze że nam nic sie nie stało bo słupek zatrzymał się na fotelu.....

a potem mamie tłumaczylismy że to duch a my niewinni :oops: :roll: :lol: :lol:

Frosiu mysmy tez raz szukali u sasiada ale razem z jego dzieciakami bo rodzice wtedy ich prezenty schowali u nas a nasze u sąsiada 8) :lol:

A potem rodzice wzieli się na sposób i mama w pracy trzymała do ostatniego dnia :-? ale raz jej kolezankę podpytywalismy i troszeczke sie dała podpuścic :lol: :lol:

oj beda ...uwierz...beda nawet lepsze od ciebie :D

wiem to po moich

dzis jako doroslaki chwala sie, ze nie bylo roku , zeby nie wiedzieli wczesniej , co dostana :o

niektore prezenty przynosilam do domu z pracy juz popakowane

jak one to pakowaly z powroem do dzisiaj nie wiem :roll:

wiem to po moich

dzis jako doroslaki chwala sie, ze nie bylo roku , zeby nie wiedzieli wczesniej , co dostana :o

moje na razie jeszcze wierzą w Mikołaja i Gwiazdke :wink: :lol:

i nie protestuja ze Mikołaj ma skleroze i drugi prezent jest u babci :lol: :lol: :lol:

wiem to po moich

moje na razie jeszcze wierzą w Mikołaja i Gwiazdke :wink: :lol:

i nie protestuja ze Mikołaj ma skleroze i drugi prezent jest u babci :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

fajnie byc dzieciakiem albo....Dzieciatkiem :D

tez jestem ciekawa co dostane pod choinke :oops: :lol:

ale maż nie chce się niczym zdradzic :-?

już próbowałam wybadac :p

a sokowirówke i nawilzacz wczesniej kupiłam coby mu przypadkiem taki prezent nie przyszedł do głowy :lol:

jednego roku to nawet dwa prezenty od meza miałam... bo drugi znalazłam pod poduszka zebym przy wszystkich nie musiała go pokazywac 8) :wink: :oops: :lol:

tez jestem ciekawa co dostane pod choinke :oops: :lol:

ale maż nie chce się niczym zdradzic :-?

już próbowałam wybadac :p

a sokowirówke i nawilzacz wczesniej kupiłam coby mu przypadkiem taki prezent nie przyszedł do głowy :lol:

jednego roku to nawet dwa prezenty od meza miałam... bo drugi znalazłam pod poduszka zebym przy wszystkich nie musiała go pokazywac 8) :wink: :oops: :lol:

to strasznie mile

ja w zeszlym roku pod choinka mojej mamy oficjalnie znalazlam praske do ziemniakow (od Froscha), a w domu pod moja choinka czekalo milusie zawiniatko 8) (pokazywalam wam te gatki na rw ......frosch byl wtedy strasznie zazdrosny o te gacie tutaj :roll: :lol: :lol: :lol: )