kaśka maciej 20.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 kasiunia co sie dzieje ??? ech, nie mam tyle czasu na opowiadanie mam nadzieję, że w Święta jakoś przerobię ten temat definitywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 na wstepie zobacz sobie kasiu ten watek http://forum.muratordom.pl/zdjecia-z-dziecinstwa,t119457.htm niejednego juz z depresji wyciagnal byłam, widziałam, cudne te zdjęcia podglądałam Was, nie myślcie sobie, że niee zaglądałam prawie codziennie, ale sił nie miałam na pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 na wstepie zobacz sobie kasiu ten watek http://forum.muratordom.pl/zdjecia-z-dziecinstwa,t119457.htm niejednego juz z depresji wyciagnal zaglądałam prawie codziennie, ale sił nie miałam na pisanie to chociaz czasem sie do nas usmiechnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 20.12.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Witam, ktoś tęsknił?? ja .... bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 na wstepie zobacz sobie kasiu ten watek http://forum.muratordom.pl/zdjecia-z-dziecinstwa,t119457.htm niejednego juz z depresji wyciagnal zaglądałam prawie codziennie, ale sił nie miałam na pisanie to chociaz czasem sie do nas usmiechnij postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kasia, bedzie dobrze, tylko trzeba troszeczkę poczekac, wszystko sie ułozy, zobaczysz Juz wysyłam dobre fluidy w Twoim kierunku, szybko dojda bo blisko Łap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kasia, bedzie dobrze, tylko trzeba troszeczkę poczekac, wszystko sie ułozy, zobaczysz Juz wysyłam dobre fluidy w Twoim kierunku, szybko dojda bo blisko Łap Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.12.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Kasia, bedzie dobrze, tylko trzeba troszeczkę poczekac, wszystko sie ułozy, zobaczysz Juz wysyłam dobre fluidy w Twoim kierunku, szybko dojda bo blisko Łap Dzięki Ja wysyłam jod nadmorski!!!!!!!!!!!!!!!!! siuuuuuuuuuuuuup! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jestem, ale spodnie skracałam dla małego i ręce miałam zajete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.12.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jade dzis w nocy do domu jestem ciekawa , jak to jest przekroczyc polsko-niemiecka granice bez kontroli granicznej polsko - niemiecką czy niemiecko - polską ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? jestem , ale frosch wrocil z pracy , wiec musialam sie nim zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? jestem , ale frosch wrocil z pracy , wiec musialam sie nim zajac oj jak ja bym chciał żeby żona się mną zajęła jak ja wracam z pracy oj jakbym strasznie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jade dzis w nocy do domu jestem ciekawa , jak to jest przekroczyc polsko-niemiecka granice bez kontroli granicznej polsko - niemiecką czy niemiecko - polską ?? bardziej ciekawa jestem polsko-niemieckiej pierunskie esesmany na bank beda robic lapanki w Dederowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? jestem , ale frosch wrocil z pracy , wiec musialam sie nim zajac oj jak ja bym chciał żeby żona się mną zajęła jak ja wracam z pracy oj jakbym strasznie chciał ale ja sie tak zajmuje froschem , bo.....nie jest moim mezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.12.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? jestem , ale frosch wrocil z pracy , wiec musialam sie nim zajac oj jak ja bym chciał żeby żona się mną zajęła jak ja wracam z pracy oj jakbym strasznie chciał ale ja sie tak zajmuje froschem , bo.....nie jest moim mezem Jak to nie jest twoim mężem? Znowu tylko ja czegoś nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.12.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? jestem , ale frosch wrocil z pracy , wiec musialam sie nim zajac oj jak ja bym chciał żeby żona się mną zajęła jak ja wracam z pracy oj jakbym strasznie chciał ale ja sie tak zajmuje froschem , bo.....nie jest moim mezem o kurcże to muszę jaaś laskę znaleźć sobie co się mną "zajmie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.12.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? jestem , ale frosch wrocil z pracy , wiec musialam sie nim zajac oj jak ja bym chciał żeby żona się mną zajęła jak ja wracam z pracy oj jakbym strasznie chciał ale ja sie tak zajmuje froschem , bo.....nie jest moim mezem Jak to nie jest twoim mężem? Znowu tylko ja czegoś nie wiem? ani moim , ani niczyim na szczescie anisiu , czy my wygladamy razem na stare dobre malzenstwo ?? ib nie musisz od razu szukac nowej wystarczy z zona sie rozwiesc i zyc z nia na kreche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 20.12.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Gdzie się podzialiście?? jestem , ale frosch wrocil z pracy , wiec musialam sie nim zajac oj jak ja bym chciał żeby żona się mną zajęła jak ja wracam z pracy oj jakbym strasznie chciał ale ja sie tak zajmuje froschem , bo.....nie jest moim mezem Jak to nie jest twoim mężem? Znowu tylko ja czegoś nie wiem? ani moim , ani niczyim na szczescie anisiu , czy my wygladamy razem na stare dobre malzenstwo ?? ib nie musisz od razu szukac nowej wystarczy z zona sie rozwiesc i zyc z nia na kreche o to jest plan tylko co z tą kreską ?? żyć na kreskę czy od kreski do kreski ? LBRYNDAL jak Łukasz Bryndal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Wieczonre cześć wszystkim!!! Kasieńko witaj nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts