aniawmuratorze 21.12.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Dobry wieczór ale świąteczna atmosfera w fotkach super a chomiko-łoś odlotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Przedświąteczne dzień dobry . Froschka, Ty mi się nie migaj tylko kawkę podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 co tak krzyczysz? http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 znam gościa Froschki ja nie znam i mnie skreca znasz, znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 agniesia wlasnie zauwazylam , ze stracilas dziewictwo streszczenia nie bylo ? nieladnie ale na zachete dam ci gacie http://www.venus.biz.pl/img/logo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 co tak krzyczysz? http://www.magazynhandlowiec.pl/upload/articles/2007_sierpien/kawa.JPG Nareszcie Co tam u Ciebie? Fajny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 u mnie spoko jestem obrazona na froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.12.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Dzień dobry! Frosia, śliczna żabeczka po lewej No gdzie ten śnieg? No gdzie? Bo na pomorzu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 dziekuje aniu w imieniu zabki przyjezdzaj do B. bialo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 u mnie spoko jestem obrazona na froscha I myślisz, że długo z tym wytrzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Dzień dobry! Frosia, śliczna żabeczka po lewej No gdzie ten śnieg? No gdzie? Bo na pomorzu ni ma To prawda, ni ma Cześć Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 u mnie spoko jestem obrazona na froscha I myślisz, że długo z tym wytrzymasz pojechal wczoraj na spotkanie z kolega szkolnym kiedy chcialam mu powiedziec dobranoc .......mial wylaczony telefon pewnie odezwe sie do niego ...jak wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 u mnie spoko jestem obrazona na froscha I myślisz, że długo z tym wytrzymasz pojechal wczoraj na spotkanie z kolega szkolnym kiedy chcialam mu powiedziec dobranoc .......mial wylaczony telefon pewnie odezwe sie do niego ...jak wroci Pewnie padła bateria w telefonie. To moja dyżurna wymówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 u mnie spoko jestem obrazona na froscha I myślisz, że długo z tym wytrzymasz pojechal wczoraj na spotkanie z kolega szkolnym kiedy chcialam mu powiedziec dobranoc .......mial wylaczony telefon pewnie odezwe sie do niego ...jak wroci A może : jeśli wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 u mnie spoko jestem obrazona na froscha I myślisz, że długo z tym wytrzymasz pojechal wczoraj na spotkanie z kolega szkolnym kiedy chcialam mu powiedziec dobranoc .......mial wylaczony telefon pewnie odezwe sie do niego ...jak wroci Pewnie padła bateria w telefonie. To moja dyżurna wymówka uwaga !!! dzwonil wlasnie , ze juz wraca a wczoraj padla mu komorka ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 22.12.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 u mnie spoko jestem obrazona na froscha I myślisz, że długo z tym wytrzymasz pojechal wczoraj na spotkanie z kolega szkolnym kiedy chcialam mu powiedziec dobranoc .......mial wylaczony telefon pewnie odezwe sie do niego ...jak wroci Pewnie padła bateria w telefonie. To moja dyżurna wymówka uwaga !!! dzwonil wlasnie , ze juz wraca a wczoraj padla mu komorka ............ Normalnie leżę pod biurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 powiatć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.12.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Dzień dobry! Frosia, śliczna żabeczka po lewej No gdzie ten śnieg? No gdzie? Bo na pomorzu ni ma a u nas bielutko. ale to nie śnieg a raczej szron. w sumie jest pryjemni, lekki mróz: -3,5st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.12.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 heloł przerwa w sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 22.12.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 sprzątacie chaty? nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts