kze 23.12.2007 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Zastanawiam się czym ryzykuję, że mam aktualnie nieogrzewany garaż oraz drzwi tymczasowo jakoś zastawione....Wylewki zrobione, tynki położone, rurę do kranu ogrodowego z wodą (w garażu) obłożyłem kilkucentymetrową warstwą wełny... No wylewki w garażu mają ponad miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Jeszcze wszyskie fragmenty betonu w garażu nie są białe... No i tak się martwię... No, ale może niepotrzebnie. W końcu 2 lata temu w grudniu wylałem strop (przy -1), przykryłem go folią i .. zostawiłem całość na zimę. A zima była sroga i długa... poniżej -20 zdarzało się wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pamiętam jak nocami na RW Sonika pisała monologi... To było chyba jakieś 1,5-2 lata temu.. To były początki RW. I kto by pomyślał, że będzie ponad 4tyś postów.... Ileż to osób pisuje na RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 A ile to znajmomości powstało przez RW... Nie będę wspominał o licznikach i tytułach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Jak to taki niewinny wątek o inicjałach RW stał się legendą (czasami pełną kontrowersji) forum Muratora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 I można sobie troszkę pogadać (czasami do siebie) na RW... Taki luzacki i toważyski ten wątek jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pamiętam (to było jakieś 2 lata temu) jak zawzięcie czajnikowałem z klawiszem F5 pod jednym palcem i przyciskiem <wyślij> na drugim... Może po prostu nudziło czasami mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 A jak człowiek szybko uczył się ile wynosi wielokrotność 60-ciu... Piękne czasy. Może po prostu w poprzedniej pracy miałem więcej czasu (ale i mnie kasy) oraz nie miałem dzieci i netu w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Sądzę, że głównie dla wspaniałych ludzi tu przychodziłem i przychodzę. A strzelałem - jak miałem czas na zabawę w czajnikowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ciekawe jakie będą świeta w tym roku...Po lodzie? Chyba tak. Szczególnie na południu Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wyjątkowo w tym roku będą troszkę podróżował (z dwójką małych dzieci) między świętami, a nowym rokiem. Tak więc liczę, że drogi będą dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Najwyżej będę wolniej jeździł po Polsce... Niemniej nie sądzę, żeby było jakos bardzo tragicznie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Mam na koncie kiedyś ... 11h drogę z Krakowa do Warszawy... Akurat trafiłem na atak zimy i oczywiście jakiś tir wyłożył się i zatarasował całą Katowicka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 W tym roku przeciez nie będzie takiej zimy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Czy może jednak ma być w tym roku sroga zima? U mnie działa już ogrzewanie. Śrenio wychodzi 450pln brutto za miesiąc, no ale nie ma jeszcze siarczystych mrozów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Swoją drogą budowa domu to troszkę szkoła życia, nie? W życiu nie musiałem ludzi tak kontrolować jak podczas budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 A ile człowiek rzeczy przy tej okazji dowiedział się... Niemniej pomijajać fakt, że budowlańcy kombinują i czasami oszukują to w sumie troszkę mi ich żal...Czemu? W takim pyle i brudzie pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wiem, wiem... Nie kazdy ma głowę do nauki i później tak kończy... No, ale min. 5 dni w tygodniu poza domem, bez porządknej łazienki (nie mówiąc o łóżku..).. No ja bym tak nie chciał pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Zdarzało się w przeszłości, że musiałem troszkę podróżować. Ale zawsze nocowałem w minimum 3* hotelu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 No tak... Ale tak to jest, że ktoś musi nocować na budowie, by ktoś inny miał wybudowany dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts