mayland 24.12.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Jubilatom i solenizantom składam życzenia wszystkiego co najlepsze i wielu wspaniałych dni Dużo zdrówka!!!!!! Dzień dobry świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Wszystkim znanym mi Adamom i Ewom (Ew-ka!) wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia i radości z mieszkania w swoich domach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Co to sam jestem na RW?? Zero ruchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Jest tu kto? Czy wszyscy szykują się do Wigili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Skoro jestem sam to sobie pójdę... Nie będę znowu monologował, bo ... teraz nie jest środek nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 I spadam dalej............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony, kiedy w kościele uderzą dzwony, przyjmijcie gorące życzenia radości, a w Nowym Roku szczęścia, zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. I oczywiście dla wszystkich, którzy w tym szczególnym czasie świetują wszytskiego co najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 W ten wigilijny dzień zaśnieżony, kiedy w kościele uderzą dzwony, przyjmijcie gorące życzenia radości, a w Nowym Roku szczęścia, zdrowia i pomyślności. Życzy Aga z rodziną. I oczywiście dla wszystkich, którzy w tym szczególnym czasie świetują wszytskiego co najlepsze Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Ewom, Ewkom i Ewusiom , jak też Adamom i Adamusiomznanym i nieznanymtym kochanym i tym tylko lubianym,z serca płynące życzenia imieninowo - świąteczneprzede wszystkim zdrowia, wytrwałościi osiągnięcia celów, nawet tych, o których głośno nie mówimy,no i spokojnej choinki dla całej rodzinki!!! składa Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Ja dzisiaj jestem w pracy. W przyszłym roku zamierzam odejść z pracy z przyczyn finansowych i ambicjonalnych i wyjechać do Irlandii. Troche pozmieniam w swoim zyciu.... Ale tak to juz bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 24.12.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Drodzy Rekordziści - wszyscy:Bóg jest dobry!Przyszedł na świat w Dzieciątku Jezus,By mnie sobą nie speszyć, by mnie rozbroić miłością....Głębokiej radości i odważnego przyjęcia Jezusa Chrystusa,Do siebie - na dziś, na jutro,...na cały Nowy Rok!życzyGrzesiek - forumowy fizyk Drodzy Rekordziści - Adasie i Ewunie - dla Was szczególne imieninowe uściski! A Tobie Mayland, poza życzeniami świątecznymi dokładam jeszcze krótkie - powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Ja dzisiaj jestem w pracy. W przyszłym roku zamierzam odejść z pracy z przyczyn finansowych i ambicjonalnych i wyjechać do Irlandii. Troche pozmieniam w swoim zyciu.... Ale tak to juz bywa No to życzę powodzenia na tej nowej drodze w Irlandii. Może kiedyś sie spotkamy bo Holandia juz mi się znudziła i chętnie bym zmienił kraj Norwegia, Islandia lub Irlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.12.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 hej a właściwie ho ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.12.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Ja dzisiaj jestem w pracy. W przyszłym roku zamierzam odejść z pracy z przyczyn finansowych i ambicjonalnych i wyjechać do Irlandii. Troche pozmieniam w swoim zyciu.... Ale tak to juz bywa co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.12.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Zrobiłam wczoraj 2 makowce jeden już został zjedzony przez mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.12.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Dzięki Grzesiu - fizyku za życzenia.Również Tobie życzę udanych i rodzinnych świąt oraz wystrzałowej zabawy w sylwestra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.12.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Ja też Wam Rekordzistom życzę zdrowych, wspaniałych Swiąt i pomyślności w Nowym Roku!!! i jeszcze Wam karteczkę wkleję z moją osobistą choinką http://images32.fotosik.pl/84/4e3cfb4cc8d1ec2dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Zrobiłam wczoraj 2 makowce jeden już został zjedzony przez mojego męża Bo bobry makowiec nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 24.12.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 stuku jeszcze jeden i 3000! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 stuku jeszcze jeden i 3000! FAKTYCZNIE!!!!!!!!!!!!! I to w samą Wigilię!!!!!!!!!!!!!!!! 3000!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts