frosch 28.12.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Nefercia , az sie geba czlowiekowi smieje jak widzi cie znowu na forum Cze Frosiu , Ano wracam, wracam powili - znów mnie wsysa to cholerne FM :) Ale miło widzieć Kochane Pyszczki kochany pyszczek to twoj jak tam ? dostalas w tym roku cos do brylantowego kompletu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Nefercia , az sie geba czlowiekowi smieje jak widzi cie znowu na forum Cze Frosiu , Ano wracam, wracam powili - znów mnie wsysa to cholerne FM :) Ale miło widzieć Kochane Pyszczki kochany pyszczek to twoj jak tam ? dostalas w tym roku cos do brylantowego kompletu ??? Teściowa stanęła na wysokości zadania ( w myśl własnej teorii, że kobiecie w pewnym wieku to juz tylko złoto można kupować :)) - taaaaki drobiażdżek. A mąż zakupił mi piękne schowanko na wizytówki z metalu i wężowej skórki On chyba bardziej mnie postrzega jako bizneswomen niż ja sama :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Nefercia , az sie geba czlowiekowi smieje jak widzi cie znowu na forum Cze Frosiu , Ano wracam, wracam powili - znów mnie wsysa to cholerne FM :) Ale miło widzieć Kochane Pyszczki kochany pyszczek to twoj jak tam ? dostalas w tym roku cos do brylantowego kompletu ??? Teściowa stanęła na wysokości zadania ( w myśl własnej teorii, że kobiecie w pewnym wieku to juz tylko złoto można kupować :)) - taaaaki drobiażdżek. A mąż zakupił mi piękne schowanko na wizytówki z metalu i wężowej skórki On chyba bardziej mnie postrzega jako bizneswomen niż ja sama :) tak cos czulam , ze dostalas jakas bizuterie maz tez sie postaral nie narzekaj ja dostalam kuchenke gazowa nie wiem co o tym myslec kogo we mnie widzi Frosch ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.12.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 coś mi wyskakuje na ekranie Ale Neferka zgarnęłaś prezenta. U nas daje sie rzeczy praktyczne, acz nie bardzo drogie. Ja dostałam poduszke elektryczną, 2 butelki Tokaja, patelnie, fartuszek, skarpety narciarskie, korale itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 tak cos czulam , ze dostalas jakas bizuterie maz tez sie postaral nie narzekaj ja dostalam kuchenke gazowa nie wiem co o tym myslec kogo we mnie widzi Frosch ??? Na pierwszą rocznicę ślubu mąż zakupił mi maszynkę do mielenia mięsa :) Uśmiechnij się - kochany chłopak z Frosha. A ładna chociaż ta kuchenka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 tak cos czulam , ze dostalas jakas bizuterie maz tez sie postaral nie narzekaj ja dostalam kuchenke gazowa nie wiem co o tym myslec kogo we mnie widzi Frosch ??? Na pierwszą rocznicę ślubu mąż zakupił mi maszynkę do mielenia mięsa :) Uśmiechnij się - kochany chłopak z Frosha. A ładna chociaż ta kuchenka ? usmiecham sie caly czas neferciu do froscha i....d o kuchenki bo od dawna o takiej marzylam moja stara kuchenka nadawala sie juz tylko na zlom ta nowa jest sliczna , srebrniutka ( mozemy ja zaliczyc wiec do blyskotek ) pod choinka znalazlam koperte ze smailem na kartce nie wiedzialam co o tym myslec corka wyciagnela mnie na pasterke po powrocie zastalam zabudowana kuchenke mial przygotowana szafke , blat, wszystko i jak go tu nie kochac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 No to szacuneczek dla Froscha To się nazywa prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 No to szacuneczek dla Froscha To się nazywa prezent powiedzial , ze mial problem ze schowaniem jej pod choinka a nieosiagalne juz bylo przemycenie jej do pokoju , tak , zebym nic nie zauwazyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.12.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Cześć wszystkim Przeżyłam jakoś ten koszmarny dzień Froshka, niezły prezencik Ja dostałam buty bo na Sylwestra nie miałam w czym iść i jakieś błyskotki również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Pocałuj go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Pocałuj go ode mnie z przyjemnoscia moze byc z jezyczkiem ? dziekuje , wiedzialam , ze sie zgodzisz kasia co to za koszmary cie ostatnio odwiedzaja ??? przeciez ja nie bylam u ciebie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.12.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 nefercia jakies gacie by ci sie przydaly pewnie mysle , ze w tym kolorze beda pasowac do nowego zlota http://www.dyskretna.pl/images_u/axami831.jpg mnie by pasowaly do ..obrusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.12.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Ale pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Jeszcze nikogo nie ma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Nie wiem po co o tej porze, ale przylazłam Dobry weczór, dzień dobry - nie wiem co powiedzieć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 ...n dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 ...n dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.12.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 tez jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.12.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 to co kawusia? http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg Frosiu co widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts