frosch 30.12.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 na czarnobiałym zdjęciu stoję w środkowym rzędzie, trzecia od prawej na kolorym stoję w pierwszym rzędzie, też trzecia od prawej czyli trafilam ale na czarno-bialym mialas fartuszek w kolorze brudnej zieleni??? ja tez jako jedyna z klasy bardzo go lubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Oj, zapomniałęm sie przywitać cześć dziewczyny!!!!!!!!!!! czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 na czarnobiałym zdjęciu stoję w środkowym rzędzie, trzecia od prawej na kolorym stoję w pierwszym rzędzie, też trzecia od prawej czyli trafilam ale na czarno-bialym mialas fartuszek w kolorze brudnej zieleni??? ja tez jako jedyna z klasy bardzo go lubilam ja też miałam jako jedyna w takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 aha, to kolorowe to z 1 klasy, czarnobiałe z 2 moja córa mnie się nie wyrzeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 na czarnobiałym zdjęciu stoję w środkowym rzędzie, trzecia od prawej na kolorym stoję w pierwszym rzędzie, też trzecia od prawej czyli trafilam ale na czarno-bialym mialas fartuszek w kolorze brudnej zieleni??? ja tez jako jedyna z klasy bardzo go lubilam ja też miałam jako jedyna w takim kolorze wiedzialam , ze poza Rw jeszcze cos nas laczy mialam identyczny fakt jego noszenia musial sie gleboko odbic na naszej psychice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 wiedzialam , ze poza Rw jeszcze cos nas laczy mialam identyczny fakt jego noszenia musial sie gleboko odbic na naszej psychice tak, odstawać od reszty letko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 wiedzialam , ze poza rw jeszcze cos nas laczy Mialam identyczny fakt jego noszenia musial sie gleboko odbic na naszej psychice tak, odstawać od reszty letko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 froschka, gdzie wcięło Twoje zdjęcie na naszej klasie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 froschka, gdzie wcięło Twoje zdjęcie na naszej klasie?? jest na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 froschka, gdzie wcięło Twoje zdjęcie na naszej klasie?? jest na swoim miejscu hmm, u mnie jest czerwony krzyżyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 froschka, gdzie wcięło Twoje zdjęcie na naszej klasie?? jest na swoim miejscu hmm, u mnie jest czerwony krzyżyk pewnie to wina serwera u mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 froschka, zaprosiłam od Ciebie innych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 froschka, zaprosiłam od Ciebie innych znajomych nie krepuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 teraz jesteś w pełniej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 teraz jesteś w pełniej krasie gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 teraz jesteś w pełniej krasie gdzie??? no jak gdzie?? w naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.12.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 teraz jesteś w pełniej krasie gdzie??? no jak gdzie?? w naszej klasie mam nadzieje , ze jestem ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 teraz jesteś w pełniej krasie gdzie??? no jak gdzie?? w naszej klasie mam nadzieje , ze jestem ubrana ekhmm, no cóż mnie się coś innego wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 30.12.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Cześć WSZYSTKIM tak trochę po Świętach, ale chciałam się pożegnać. Z braku czasu nie będę mogła tu zaglądać. RW za bardzo mnie wciągało i spędzałam tu każdą wolną chwilę. Groziło nałogiem GORĄCO POZDRAWIAM. HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 teraz jesteś w pełniej krasie gdzie??? no jak gdzie?? w naszej klasie mam nadzieje , ze jestem ubrana ekhmm, no cóż mnie się coś innego wyświetla To tak jak i mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts