stukpuk 31.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zanim pójdę w tango życzę Wam spokoju, szczęscia i zdrowia w Nowym 2008 Roku Tylko Kasiu nie pij alkoholu i bądź w domu na 11tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.12.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zanim pójdę w tango życzę Wam spokoju, szczęscia i zdrowia w Nowym 2008 Roku miłego tańcowania i wszystkiego naj w 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 stuku ! z dzieciarnią na rower toż to masakra Nie poszli! udzielam się na Temacie z Tymkiem To sama przyjemność!!! Cała rodzina na jednym rowerze!!!!!! Popatrzeć to może miło ale jechać chyba nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.12.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zanim pójdę w tango życzę Wam spokoju, szczęscia i zdrowia w Nowym 2008 Roku Tylko Kasiu nie pij alkoholu i bądź w domu na 11tą Alez broń Boże!! wcześniej niż przed 11 rano na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zanim pójdę w tango życzę Wam spokoju, szczęscia i zdrowia w Nowym 2008 Roku Tylko Kasiu nie pij alkoholu i bądź w domu na 11tą Alez broń Boże!! wcześniej niż przed 11 rano na pewno nie Szampańskiej zabawy Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim życzę!!!! Spełnienia marzeń i zrealizowania tego, co sobie zamierzacie!!!!! Niech będzie dobry!!!! http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1051.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zanim pójdę w tango życzę Wam spokoju, szczęscia i zdrowia w Nowym 2008 Roku Tylko Kasiu nie pij alkoholu i bądź w domu na 11tą Alez broń Boże!! wcześniej niż przed 11 rano na pewno nie No patrzcie! Kasia myśli że żartuję 11 i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.12.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim życzę!!!! Spełnienia marzeń i zrealizowania tego, co sobie zamierzacie!!!!! Niech będzie dobry!!!! http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1051.jpg dzięki braza i Tobie spełnienia tych najskrytszych wymarzonych i tych jeszcze nie pomyślanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Cześć Czy ktoś z Was jest na portalu nasza-klasa.pl ?? tak kiedys cie szukalam , ale bezskutecznie Ale już znalazłaś Czy jeszcze ktoś tak jak ja, spędza Sylwestra w domu i w doskoku na necie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zanim pójdę w tango życzę Wam spokoju, szczęscia i zdrowia w Nowym 2008 Roku Tylko Kasiu nie pij alkoholu i bądź w domu na 11tą Alez broń Boże!! wcześniej niż przed 11 rano na pewno nie No patrzcie! Kasia myśli że żartuję 11 i kropka stuku nie tak ostro bo wcale nie wróci i co będzię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Cześć Czy ktoś z Was jest na portalu nasza-klasa.pl ?? tak kiedys cie szukalam , ale bezskutecznie Ale już znalazłaś Czy jeszcze ktoś tak jak ja, spędza Sylwestra w domu i w doskoku na necie??? Ja z doskoku jestem Ale pewnie zostanę zgarnięty przez żonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Cześć Czy ktoś z Was jest na portalu nasza-klasa.pl ?? tak kiedys cie szukalam , ale bezskutecznie Ale już znalazłaś Czy jeszcze ktoś tak jak ja, spędza Sylwestra w domu i w doskoku na necie??? ja i jeszcze rodzinnie bedziemy grac w heroesów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.12.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Cześć Czy ktoś z Was jest na portalu nasza-klasa.pl ?? tak kiedys cie szukalam , ale bezskutecznie Ale już znalazłaś Czy jeszcze ktoś tak jak ja, spędza Sylwestra w domu i w doskoku na necie??? ja dzieci ledwo z zapalenia uszu wykurowane więc siedzimy kameralnie z psicą przerażoną (40kg) na kolanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Cześć Czy ktoś z Was jest na portalu nasza-klasa.pl ?? tak kiedys cie szukalam , ale bezskutecznie Ale już znalazłaś Czy jeszcze ktoś tak jak ja, spędza Sylwestra w domu i w doskoku na necie??? ja dzieci ledwo z zapalenia uszu wykurowane więc siedzimy kameralnie z psicą przerażoną (40kg) na kolanach Ja z kotem Gwidonem 5,70 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.12.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Cześć Czy ktoś z Was jest na portalu nasza-klasa.pl ?? tak kiedys cie szukalam , ale bezskutecznie Ale już znalazłaś Czy jeszcze ktoś tak jak ja, spędza Sylwestra w domu i w doskoku na necie??? ja dzieci ledwo z zapalenia uszu wykurowane więc siedzimy kameralnie z psicą przerażoną (40kg) na kolanach Ja z kotem Gwidonem 5,70 kg. Ja z wężami mojego brata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Moje 40kg poczciwości na szczęście się nie boi!!! Też w domku, z Rodzinką - w końcu po 4 latach - w komplecie Pewnie i na forum wskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.12.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Moje 40kg poczciwości na szczęście się nie boi!!! Też w domku, z Rodzinką - w końcu po 4 latach - w komplecie Pewnie i na forum wskoczę Jeszcze mogę rybki zważyć! Ja w tym roku spokojnie i domowo (wyskoczę autkiem na plac na 12) potem szybki powrót na szampana Jutro przedemną pracowity dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.12.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ja dalej się zagłębiam w naszą-klasę.pl i zaczepiam ludzi z muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.12.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 a gdzie gacie sylwestrowe ... gołą d...nie pojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ja dalej się zagłębiam w naszą-klasę.pl i zaczepiam ludzi z muratora to tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts