Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

To ja takie poproszę dla żonki do Holandii :roll: :wink: Żeby jej ciepło byłło :D

Proszę, link do strony, można kupić - termin dostawy 3 dni :D

http://www.koronka.pl/2626_wenus---koszulka.html

Nie zdąże chyba odebrać. :-?

Ale ta koszulka :oops: :wink: :roll: od przodu prezentuje się o wiele lepiej :D

http://www.koronka.pl/zdjecia/2626_lupo_wenus.jpg

Ja również życzę pięknego, Nowego Roku,

niech nam się uda zrealizować wszystko to, co planujemy,

a Rekord Wpisów niech ma się świetnie do końca świata i o jeden dzień...... :wink: :D

dobry wieczór :D

Życzę ....Do siego roku :D :D :D

Ewcia nie bajeruj tylko zdjecia z wesela wklejaj :wink: :lol:

...chcialabym ....ale mi sie komputer zepsuł :evil: wszystko mi zginęło ,nie mam poczty , nie mam adresów ...nie mam nic :cry:

.....ale zdjęcia są i jest już film z jednej kamery ...a były 3 różne -niezależne źródła nagrywania .....zdjęc mam ok 700 ....i to nie jest wszystko ....ale nic nie potrafię z tym zrobić :evil:

dzisiaj zanosze do serwisu kompa i moze da sie cos z tym zrobic

....jedno tylko powiem ...jestem zażenowana ,wzruszona i szczesliwa :D

dzwonilismy do naszych gości z podziekowaniem za obecność ,zabawę i prezenty i wszyscy jednogłośnie mówia ,że na TAKIM weselu jeszcze nie byli ....i to jest dla nas najwieksza satysfakcja .... :D

ps...Kankan -był gwoździem programu :D Nasi mężczyźni byli oczarowani i zachwyceni - za podwiązką znalazłam 300 zł ....moje koleżanki podobne kwoty więc mamy kase na wyjazd do Pragi :wink: ....aha ....mój Teśc zazyczył sobie tego występu n swoje 80 -te urodziny :D

ps...Kankan -był gwoździem programu :D Nasi mężczyźni byli oczarowani i zachwyceni - za podwiązką znalazłam 300 zł ....moje koleżanki podobne kwoty więc mamy kase na wyjazd do Pragi :wink: ....aha ....mój Teśc zazyczył sobie tego występu n swoje 80 -te urodziny :D

Ja mu się nie dziwię :D