andzik.78 01.01.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 A ja zacytuje mojego szwagra '' oby było za co pić przez cały rok..'' do siego roku kochani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.01.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 I chojnych inwestorów To takie skromne życzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 To ja życzę wszystkim, co by materiały potaniały!!!!! Nefercia, graciorki http://www.koronka.pl/zdjecia/2626_2_wenus_tyl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 To ja życzę wszystkim, co by materiały potaniały!!!!! Nefercia, graciorki http://www.koronka.pl/zdjecia/2626_2_wenus_tyl.jpg To ja takie poproszę dla żonki do Holandii Żeby jej ciepło byłło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 To ja takie poproszę dla żonki do Holandii Żeby jej ciepło byłło Proszę, link do strony, można kupić - termin dostawy 3 dni http://www.koronka.pl/2626_wenus---koszulka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 To ja takie poproszę dla żonki do Holandii Żeby jej ciepło byłło Proszę, link do strony, można kupić - termin dostawy 3 dni http://www.koronka.pl/2626_wenus---koszulka.html Nie zdąże chyba odebrać. Ale ta koszulka od przodu prezentuje się o wiele lepiej http://www.koronka.pl/zdjecia/2626_lupo_wenus.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.01.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 dobry wieczór Życzę ....Do siego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.01.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ja również życzę pięknego, Nowego Roku, niech nam się uda zrealizować wszystko to, co planujemy, a Rekord Wpisów niech ma się świetnie do końca świata i o jeden dzień...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 a ja witam po świąeczno-noworocznej przerwie Za krótko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 a ja witam po świąeczno-noworocznej przerwie Za krótko było nowy urlop masz witam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dzień dobry noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 dobry wieczór Życzę ....Do siego roku Ewcia nie bajeruj tylko zdjecia z wesela wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Jamles...wiesz, że właśnie nad urlopem rozmyślam Zostało mi jeszcze parę dni starego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dzień dobry w nowym roku Wszystkiego co najlepsze zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 dobry wieczór Życzę ....Do siego roku Ewcia nie bajeruj tylko zdjecia z wesela wklejaj ...chcialabym ....ale mi sie komputer zepsuł wszystko mi zginęło ,nie mam poczty , nie mam adresów ...nie mam nic .....ale zdjęcia są i jest już film z jednej kamery ...a były 3 różne -niezależne źródła nagrywania .....zdjęc mam ok 700 ....i to nie jest wszystko ....ale nic nie potrafię z tym zrobić dzisiaj zanosze do serwisu kompa i moze da sie cos z tym zrobic ....jedno tylko powiem ...jestem zażenowana ,wzruszona i szczesliwa dzwonilismy do naszych gości z podziekowaniem za obecność ,zabawę i prezenty i wszyscy jednogłośnie mówia ,że na TAKIM weselu jeszcze nie byli ....i to jest dla nas najwieksza satysfakcja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ew-ka, nie mogę się doczekać Twoich fotek...ach, ta babska ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ps...Kankan -był gwoździem programu Nasi mężczyźni byli oczarowani i zachwyceni - za podwiązką znalazłam 300 zł ....moje koleżanki podobne kwoty więc mamy kase na wyjazd do Pragi ....aha ....mój Teśc zazyczył sobie tego występu n swoje 80 -te urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.01.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ps...Kankan -był gwoździem programu Nasi mężczyźni byli oczarowani i zachwyceni - za podwiązką znalazłam 300 zł ....moje koleżanki podobne kwoty więc mamy kase na wyjazd do Pragi ....aha ....mój Teśc zazyczył sobie tego występu n swoje 80 -te urodziny Ja mu się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ew-ka.... a jakieś fotki z kankana są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 fotki są -probuję choc jedno wkleic ale nie moge otworzyc .....moze sie uda -trzymajta kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts