Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Darex, ale gdzieś koło domu? Wystraszył się petard? Zgłosiłeś gdzieś, dałeś ogłoszenia?

Wczoraj cały dzień poszukiwań- i nic.

Dzisiaj w pracy żona przygotowuje ogłoszenia. Będziemy rozwieszać na słupach, drzewach, przystankach....

Napewno sie znajdzie... Psy czasami odnajdują sie po kilku dniach tułaczki. A zwiedzał dużo okolicę dookoła miejsca zamieszkania? Zna teren nawet dalszy?

Darex, ale gdzieś koło domu? Wystraszył się petard? Zgłosiłeś gdzieś, dałeś ogłoszenia?

Wczoraj cały dzień poszukiwań- i nic.

Dzisiaj w pracy żona przygotowuje ogłoszenia. Będziemy rozwieszać na słupach, drzewach, przystankach....

Napewno sie znajdzie... Psy czasami odnajdują sie po kilku dniach tułaczki. A zwiedzał dużo okolicę dookoła miejsca zamieszkania? Zna teren nawet dalszy?

No nie bardzo :(

Szlag by trafił te suki z ich cieczkami. :evil:

...no ..no ..no -widzę ,że jesteś miłośnikiem zwierząt :evil: ja mam suczkę i :evil: do tego labradorkę

Wybacz, ale sąsiad jak wiedział że jego sunia ma cieczkę to powinien jej chyba bardziej pilnować? A nie, otworzył bramę, tamta siup, mój za nią i ... tyle ich widzieli :cry: :cry: Obydwa zaginęły. Może jak się już ten teges to wrócą?

psy moich sąsiadów uciekają regularnie i regularnie wracają po 2-3 dniach. Na początku jeździliśmy z nimi po lesie i szukaliśmy ich. Teraz spokojnie czekamy, aż wrócą.

Agnieszko, pocieszycielko Ty moja, żeby tak było i w tym przypadku.

A jak wpadły w jakieś sidła? Przecież tych cholernych kłusowników nigdzie nie brakuje :evil:

psy moich sąsiadów uciekają regularnie i regularnie wracają po 2-3 dniach. Na początku jeździliśmy z nimi po lesie i szukaliśmy ich. Teraz spokojnie czekamy, aż wrócą.

Agnieszko, pocieszycielko Ty moja, żeby tak było i w tym przypadku.

A jak wpadły w jakieś sidła? Przecież tych cholernych kłusowników nigdzie nie brakuje :evil:

Sidła to realnie bywają tylko lokalnie i tylko jak zwierzyna konkretna blisko. A twój pies, to raczej nie za zapachem zwierzyny poleciał :oops:

Jak nie masz historycznego kłusownictwa w okolicy, to i sideł nie ma, bo śniegu nie było i ścieżki trudno ustalić.