retrofood 03.01.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 ...n dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 witam pyszną kawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dzien doberek pyszna kawa agniesiu , a te buleczki mleczne ..... mniam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a ja dopiero teraz zauważyłam, że weszłam na Olimp!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a ja dopiero teraz zauważyłam, że weszłam na Olimp!!! ladnie tak po kryjomu ....i bez bombelkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a ja dopiero teraz zauważyłam, że weszłam na Olimp!!! a wszystko dzięki RW!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 retrofoodzik jak tam samopoczucie??? i fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 to chyba dzięki życzeniom świątecznym Zapraszam http://www.tapety-na-pulpit.net/tapety/alkohole/szampan/tn_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 03.01.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzień dobry DAREX, jak pies, wrócił? agnieszkakusi gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 retrofoodzik jak tam samopoczucie??? i fajerwerki wczoraj było fajnie bo się grappą znieczulilem a o fajerwerkach to dawno zapomnialem a czemu tak wczesnie wstajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 retrofoodzik jak tam samopoczucie??? i fajerwerki wczoraj było fajnie bo się grappą znieczulilem a o fajerwerkach to dawno zapomnialem a czemu tak wczesnie wstajesz? ciesze sie , ze wracasz do..normy wstaje tak wczesnie bo...mam etat domowego budzika syna obudz o 6.20 , bo ma na 7-ma do szkoly corke o 7-ej , bo ma na 10-ta froscha o 7.20 , bo musi obudzic syna , ktory ma na 8-ma najstarszego syna o 8-mej , bo musi byc na 10-ta w gliwicach a co ja z tego mam?? ...wolna chate ....do sprzatania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 to chyba dzięki życzeniom świątecznym Zapraszam http://www.tapety-na-pulpit.net/tapety/alkohole/szampan/tn_7.jpg twraz wiesz skad mam tyle postow do tego jeszcze rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Frosia, a właśnie dziś spojrzałam, że na forum zalogowałyśmy się prawie w tym samym czasie, a masz o wieeeeeele więcej postów A mnie już kilkakrotnie posądzano o sztuczne nabijanie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 przed chwilą w radiu powiedzieli, że pewien amerykanin rozesłał do kilkunastu osób z rodziny kartki ze świątecznymi zyczeniami. Niby nic dziwnego, ale on od dwóch miesięcy... nie żyje. wszystkim złożył najlepsze życzenia, a niektórym dopisał, że ... "wkrótce się spotkamy" Ale mieli wesołe święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Frosia, a właśnie dziś spojrzałam, że na forum zalogowałyśmy się prawie w tym samym czasie, a masz o wieeeeeele więcej postów A mnie już kilkakrotnie posądzano o sztuczne nabijanie postów wypraszam sobie ......jestem tutaj dwa tygodnie dluzej nie przejmuj sie innymi zajmij sie nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 przed chwilą w radiu powiedzieli, że pewien amerykanin rozesłał do kilkunastu osób z rodziny kartki ze świątecznymi zyczeniami. Niby nic dziwnego, ale on od dwóch miesięcy... nie żyje. wszystkim złożył najlepsze życzenia, a niektórym dopisał, że ... "wkrótce się spotkamy" Ale mieli wesołe święta... hehe dowcipnis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Nie przejmuję się, bo tych co mnie posądzali już z nami nie ma http://www.kravmaga4u.pl/wp-content/strzelanie-bojowe.jpg Hough! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 hejka Swięta minęły rodzinnie, w pierwszy dzień przyjmowalismy 17 osób na obiedzie. Swietnie nauczyłam się delegować obowiązki a Tomek z dziećmi genialnie je wykonywali Nie udało mi sie niestety porzucic gipsu i mam go jeszcze na miesiąc Froszka, ile Ty masz tych dzieciaków, bo sie nie moge doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 wspolczuje majka z tym gipsem dzieci mam sporo aktywna kiedys bylam teraz ..troche mam swoich , troche Froscha na szczescie wspolnych nie przewidujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts