Majka 03.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 nie współczuj, świetnie mogę sie opierdalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 nie współczuj, świetnie mogę sie opierdalać dobrze , ze tym gipsem nie na...pier...asz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Majka, a ja gratuluję przymusowego urlopu Mój mąż przed świętami w pracy wybił sobie palec łapiąc jakiegoś łachudrę. Prawy kciuk. Nie muszę chyba mówić jaka byłam zadowolona A Wigilia u nas w domu na 12 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 nie współczuj, świetnie mogę sie opierdalać dobrze , ze tym gipsem nie na...pier...asz jeszcze nie, narazie wszyscy czuja respekt Agnieszko, ja piszę teraz z biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Majka, Ty pracoholiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 W końcu Starszego syna do przedszkola wysłałam, prawie miesiąc siedział w domu i mam teraz........tak cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 nie współczuj, świetnie mogę sie opierdalać a nic nie boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.01.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ullerowa fajnie masz ta cisza to skarb największy w domu . Moje pociechy wychorowały się w święta wlącznie z zapaleniem uszu i dostały antybiotyki i stosy syropkow, kropelek i tabletek. Od wczoraj starsze już w szkole a maluchy i tak koczują w domu ale zdrowe wreszcie więc luzik. Mąż ma do końca tygodnia urlopik więc wykorzystuję go na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Mąż ma do końca tygodnia urlopik więc wykorzystuję go na maxa no, to siem chłopisko natyra... przekaż wyrazy wspólczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Mąż ma do końca tygodnia urlopik więc wykorzystuję go na maxa no, to siem chłopisko natyra... przekaż wyrazy wspólczucia. może inaczej go wykorzystuje Retro - gips mnie boli, nadgarstek nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a ja ledwo co uchroniłam się przed tym, żeby nie chodzić z szyną na palcu tak jak mąż. W Sylwka po północy szliśmy do znajomych. Wróciłam, bo na parapecie zostawiłam kamerę i aparat. Tak się spieszyłam, że przy zamykaniu drzwi klamka "weszła mi" pomiędzy palec a obrączkę . Dobrze, że od razu włożyłam rękę w śnieg i na siłę ściągnęłam obrączkę, bo palec spuchł mi jak balon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć Żenadko!!! Nieźle się u niektórych Nowy Rok zaczął Ja osobiście rozpoczęłam go bezkolizyjnie, za to córcia zaraz po północy wywinęła takiego orła, że na chwilę nawet oddech straciła Uuuu, wolę tego nie przeżywać po raz drugi Agnieszka gratuluję Olimpu http://www.madzik.pl/gify01/new01/rose23.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Mąż ma do końca tygodnia urlopik więc wykorzystuję go na maxa no, to siem chłopisko natyra... przekaż wyrazy wspólczucia. może inaczej go wykorzystuje Retro - gips mnie boli, nadgarstek nie na maxa to na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć Żenadko!!! Nieźle się u niektórych Nowy Rok zaczął Ja osobiście rozpoczęłam go bezkolizyjnie, za to córcia zaraz po północy wywinęła takiego orła, że na chwilę nawet oddech straciła Uuuu, wolę tego nie przeżywać po raz drugi Agnieszka gratuluję Olimpu http://www.madzik.pl/gify01/new01/rose23.gif Dopinam się do gratulek ................................i bąbelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.01.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć Żenadko!!! Nieźle się u niektórych Nowy Rok zaczął Ja osobiście rozpoczęłam go bezkolizyjnie, za to córcia zaraz po północy wywinęła takiego orła, że na chwilę nawet oddech straciła Uuuu, wolę tego nie przeżywać po raz drugi Agnieszka gratuluję Olimpu http://www.madzik.pl/gify01/new01/rose23.gif Dopinam się do gratulek ................................i bąbelków 2q i ja tez gratuluje dojscia na Olimp ... a po Olimpie do juz nigdzie nie mozna dojsc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 stamtąd to już tylko można upaść na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 po Olimpie to już tylko kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 03.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 znaczy się, wyślą nas tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts