mikopiko 03.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 A ja znowu tylko na minute i wale dalej.............. Dziś generealne pakowanie!!! stuku znalazłam cię przyjmiesz? ja też chcę ja też do 2.30 nocy go szukałam aż znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 A ja znowu tylko na minute i wale dalej.............. Dziś generealne pakowanie!!! stuku znalazłam cię przyjmiesz? ja też chcę ja też do 2.30 nocy go szukałam aż znalazłam nooo, sporo tam się wyświetliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dziś są urodziny mojego malucha ...to już 2 lata właśnie goście poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 MAM BINGO!!!!!!!!!!!! STUK, nadchodzę Miko, uściskaj malucha od cioci kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 MAM BINGO!!!!!!!!!!!! STUK, nadchodzę Miko, uściskaj malucha od cioci kasi pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dziś są urodziny mojego malucha ...to już 2 lata właśnie goście poszli ucałuj go od moich chłopaków, mój za 3 tygodnie roczek kończy ale zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 czesc wszystkim hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 MAM BINGO!!!!!!!!!!!! STUK, nadchodzę Miko, uściskaj malucha od cioci kasi pudło Szukasz kogos/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dzięki ale mam dosyć żarcia..szykowania...od jutra wreszcie koniec Kasia szukaj ale jak znajdziesz to będziesz szczęśliwa ...chyba , że chcesz podpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dzięki ale mam dosyć żarcia..szykowania...od jutra wreszcie koniec Kasia szukaj ale jak znajdziesz to będziesz szczęśliwa ...chyba , że chcesz podpowiedż no pytasz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dzięki ale mam dosyć żarcia..szykowania...od jutra wreszcie koniec Kasia szukaj ale jak znajdziesz to będziesz szczęśliwa ...chyba , że chcesz podpowiedż no pytasz jeszcze ja juz znalazlam witam wieczorowo syn mnie wkurzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 syn mnie wkurzyl eee tam, zaraz wkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 syn mnie wkurzyl eee tam, zaraz wkurzył sie wymadrza .......g.owniarz jeden jak jeden skonczy , nastepny zaczyna jak chlopaki sa ok, to corka ma fochy a ja musze byc zawsze usmiechnieta , serdeczna , kochana dobrze , ze nie mam chlopa , bo pewnie tez by mnie wkurzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a ja musze byc zawsze usmiechnieta , serdeczna , kochana i tu jest Twój błąd!!!! nie musisz, co najwyżej MOŻESZ moje dzieci wiedzą co to wnerwiona mamusia ale przez to ich dąsy i fochy trwają zdecydowanie krócej niż fochy innych dzieci, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 a ja musze byc zawsze usmiechnieta , serdeczna , kochana i tu jest Twój błąd!!!! nie musisz, co najwyżej MOŻESZ moje dzieci wiedzą co to wnerwiona mamusia ale przez to ich dąsy i fochy trwają zdecydowanie krócej niż fochy innych dzieci, kasiu nie zapominaj , ze male dzieci ..maly klopot duze ....sama wiesz , jaka teraz jest mlodziez przejdzie mi ale czasem mam ochote walnac drzwiami i..wyjsc ide ...corce pasemka zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 ale czasem mam ochote walnac drzwiami i..wyjsc i tak tez powinnas (choćby dla spróby ) raz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam gromadkę żenadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam gromadkę żenadkę daj się znaleźć na naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts