stukpuk 03.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam gromadkę żenadkę daj się znaleźć na naszej klasie A jak? Bo nowy jestem i nie znam się jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam gromadkę żenadkę daj się znaleźć na naszej klasie A jak? Bo nowy jestem i nie znam się jeszcze napisz mi na priv swoje dane to cię znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, znalazłaś? właśnie drążę temat u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, znalazłaś? właśnie drążę temat u źródła teraz dopiero doczytałam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, znalazłaś? właśnie drążę temat u źródła teraz dopiero doczytałam powodzenia ale kiepsko mi idzie stuk mnie chyba nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, znalazłaś? właśnie drążę temat u źródła teraz dopiero doczytałam powodzenia ale kiepsko mi idzie stuk mnie chyba nie lubi Lubi, lubi I to bardzo! Napewno jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, znalazłaś? właśnie drążę temat u źródła teraz dopiero doczytałam powodzenia ale kiepsko mi idzie stuk mnie chyba nie lubi Lubi, lubi I to bardzo! Napewno jestem ale powiedzieć mi nie chcesz jak się nazywasz to by mi ułatwiło szukanie i zaprosznie cię no chyba, że to Ty mnie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kasiu, znalazłaś? właśnie drążę temat u źródła teraz dopiero doczytałam powodzenia ale kiepsko mi idzie stuk mnie chyba nie lubi Lubi, lubi I to bardzo! Napewno jestem ale powiedzieć mi nie chcesz jak się nazywasz to by mi ułatwiło szukanie i zaprosznie cię no chyba, że to Ty mnie znajdziesz Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic poczekaj kaska , az stuk mnie zaakceptuje bedziesz go miala podanego na tacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic poczekaj kaska , az stuk mnie zaakceptuje bedziesz go miala podanego na tacy Osz ty To podstęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic poczekaj kaska , az stuk mnie zaakceptuje bedziesz go miala podanego na tacy już wysłałam zaproszenie teraz czekam na akceptację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic Sorki za zamieszanie, wcisłem nie to co trzeba Ale teraz powinno dojść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic Sorki za zamieszanie, wcisłem nie to co trzeba Ale teraz powinno dojść teraz idź mnie zaakceptuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic poczekaj kaska , az stuk mnie zaakceptuje bedziesz go miala podanego na tacy Osz ty To podstęp nie ufaj kobiecie .... ty jednak jestes kochany akceptujesz nas bezwzglednie z naszymi wadami i zaletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic Sorki za zamieszanie, wcisłem nie to co trzeba Ale teraz powinno dojść teraz idź mnie zaakceptuj waha sie ciekawe dlaczego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ale napisałem Ci przed chwilą na priv moje dane Nic nie doszło? na priv na Murku?? nic nie ma, zupełnie nic poczekaj kaska , az stuk mnie zaakceptuje bedziesz go miala podanego na tacy Osz ty To podstęp nie ufaj kobiecie .... ty jednak jestes kochany akceptujesz nas bezwzglednie z naszymi wadami i zaletami I za to Was lubię Kurcze zaraz się rozkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 waha sie ciekawe dlaczego ?? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Patrzcie, jeszcze stronkę strzelił GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Kolejna stronka ustrzelona przez przypadek A niech to! Głupi ma zawsze szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts