kaśka maciej 03.01.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stuk, żonę zabierasz ze sobą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wiesz co Stuczku ... no w morde jeża ... będe za Tobą tęsknić Nie mazać się I masz mi prawko zdać!!!!!!! Bo przez kolano przełoże!!!!!!!! Jak stukowa zdała Dobra Stuczku zdam, zrobię to dla Ciebie Ullerowa dzięki!!!!!! No i bedziesz mogła wpaść do mnie nad...................morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stuk, żonę zabierasz ze sobą??? No pewnie Myślałem kiedyś że bym bez żonki mógł wyjechać, ale jednak bym tęsknił Tak to raźniej na tej obcej ziemi i cieplej w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stuk, żonę zabierasz ze sobą??? No pewnie Myślałem kiedyś że bym bez żonki mógł wyjechać, ale jednak bym tęsknił Tak to raźniej na tej obcej ziemi i cieplej w nocy no i bardzo dobrze może w końcu wiesz co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 stuk ...pamietaj o mnie !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Wiesz co Stuczku ... no w morde jeża ... będe za Tobą tęsknić Nie mazać się I masz mi prawko zdać!!!!!!! Bo przez kolano przełoże!!!!!!!! Jak stukowa zdała Dobra Stuczku zdam, zrobię to dla Ciebie Ullerowa dzięki!!!!!! No i bedziesz mogła wpaść do mnie nad...................morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stuk powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stuczku - Ty aby trzeźwy jesteś Morze to ja mam 24 h/dobę i nie jestem Ullerowa - oczywiście bez urazy Kochana Ullerciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja też będę za wami tęsknił kochane babeczki Kto będzie mnie opierniczał i prostował do pionu? Mam nadzieję, że teraz dorwę się gdzieś do internetu! Jeżeli zdrowie pozwoli to pewnie zostaniemy do początku października I co, wtedy wracacie ... w trójkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja też będę za wami tęsknił kochane babeczki Kto będzie mnie opierniczał i prostował do pionu? Mam nadzieję, że teraz dorwę się gdzieś do internetu! Jeżeli zdrowie pozwoli to pewnie zostaniemy do początku października I co, wtedy wracacie ... w trójkę???? heheheh, retro zasugerowałam to kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stuczku - Ty aby trzeźwy jesteś Morze to ja mam 24 h/dobę i nie jestem Ullerowa - oczywiście bez urazy Kochana Ullerciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja też będę za wami tęsknił kochane babeczki Kto będzie mnie opierniczał i prostował do pionu? Mam nadzieję, że teraz dorwę się gdzieś do internetu! Jeżeli zdrowie pozwoli to pewnie zostaniemy do początku października I co, wtedy wracacie ... w trójkę???? heheheh, retro zasugerowałam to kilka postów wyżej zauważyłem , ale rozemocjonowane towarzystwo się zagapiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Stuczku - Ty aby trzeźwy jesteś Morze to ja mam 24 h/dobę i nie jestem Ullerowa - oczywiście bez urazy Kochana Ullerciu Ja egzemplarz niepijący jestem Ja też morze mam na krągło Ale może u mnie jest troszkę inne morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 stuk ...pamietaj o mnie !!!!!!!!!!! Numery zapisałem!!! Zapraszam! Zonka się ucieszy! I ja też A adres masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 juz ostatnio stukowi sugerowalam , zeby wracal z Nl z kaska i Kaśka ale on kombinowal z ..laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 juz ostatnio stukowi sugerowalam , zeby wracal z Nl z kaska i Kaśka ale on kombinowal z ..laska ..........nic nie pamiętam......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 stuk ...pamietaj o mnie !!!!!!!!!!! Numery zapisałem!!! Zapraszam! Zonka się ucieszy! I ja też A adres masz? a dales mi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 juz ostatnio stukowi sugerowalam , zeby wracal z Nl z kaska i Kaśka ale on kombinowal z ..laska ..........nic nie pamiętam......... zona ci laskawie pozwolila zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 stuk ...pamietaj o mnie !!!!!!!!!!! Numery zapisałem!!! Zapraszam! Zonka się ucieszy! I ja też A adres masz? a dales mi ??? upsssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts