Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

Ja się zawsze pocieszam w chu.owych sytuacjach, że i tak nie mam najgorzej, że mnóstwo ludzi na tym najlepszym ze swiatów ma o wiele większe problemy i też sobie poradzić muszą.

Dlatego głowa do góry

zadedykuję ci także przysłowie galicyjskie:

Pić, pierd.olić, nie żałować,

bieda musi pofolgować!

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

WIECIE Z PROBLEMAMI , TO JEST DZIWNA SPRAWA.

DLA KAZDEGO JEGO PROBLEMY SA NAJWAŻNIEJSZE, DLA INNYCH TO BŁAHOSTKA ! ALE NADAL SĄ TO PROBLEMY. tRZEBA NAUCZYĆ SIE JE SZANOWAĆ.

MOŻE NIE MAM RACJI,ALE TAK UWAŻAM .

NP; DLA JEDNYCH TO PIES, DLA INNYCH PRZYJACIEL.

CI CO NIE PRZEZYLI TEGO ,NIE BEDĄ MOGLI ZROZUMIEĆ .

DLA KAZDEGO JEGO PROBLEMY SA NAJWAŻNIEJSZE, DLA INNYCH TO BŁAHOSTKA ! ALE NADAL SĄ TO PROBLEMY. tRZEBA NAUCZYĆ SIE JE SZANOWAĆ.

Pewnie że tak, tylko aby chociaż trochę zapominać o nich to trzeba pomyśleć czasem o czymś innym.

Pewnie że tak, tylko aby chociaż trochę zapominać o nich to trzeba pomyśleć czasem o czymś innym.

Zgadzam się, i dlatego zawsze kiedy dopada mnie jakis problem (a bywają okresy, kiedy to problemy kochaja mnie ponad życie :-? ) powtarzam sobie, że problemy ma każdy, nawet Pan Bóg ma diabła. Może to i marne pocieszenie, ale ... show must go on!!!

NO TRZEBA :D POPIERAM :D

ALBO POMYŚLEĆ,ZE INNI MAJĄ JESZCZE GORZEJ I ZNALEŚĆ NA TO PRZYKŁADY.HMM, MOŻE TO POMOŻE ?

Przecież o tym pisałem. I nawet nie chodzi o to że gorzej. Tylko, że są inni, którzy TEZ mają problemy, a więc nie jestem SAM (sama, sami)

no trzeba :D popieram :D

albo pomyśleć,ze inni mają jeszcze gorzej i znaleść na to przykłady.hmm, może to pomoże ?

przecież o tym pisałem. I nawet nie chodzi o to że gorzej. Tylko, że są inni, którzy tez mają problemy, a więc nie jestem sam (sama, sami)

ok ok ok ok ok

retro, ILA, dziekuje Wam za słowa otuchy.

Stasiu, wiem, że Ty z zamierzonym rozmysłem to czynisz. Chwała Ci. Naprawdę jestem Wam wdzięczny. Trudno, live is live. Co będzie to będzie. Tylko mój syn ma nie do opisania wyrzuty sumienia. Jego najbardziej mi szkoda.

Stasiu, a propos tych partyzantów, w naszych rejonach również sie o nich różnie mówi. Dla jednych to bohaterowie walczący z okupantem (niemieckim i bolszwickim), a dla innych to zwykli bandyci, ochrzeczeni przez miejscową ludność "AKury, AKaczki", bo pod pozorem wykarmienia oddziałów partyzanckich nie wahali się grabić ostatniego dobytku wiejskiej ludności, nie przejmują się tym, że w domu zostanie bez środków do życia wieloosobowa rodzina. I wyroki też wykonywali, bez niezbitych dowodów winy, albo tych którzy sprzeciwiali się oddać ostatni dobytek rozstrzeliwano pod zarzutem kolaboracji. A wielu wśród tych "partyzantów" było zwykłych rzezimieszków i po prostu bandytów. Tak to już jest z historią. Obiektywna będzie dopiero pewnie za sto lat.

Ty to i tak możesz się pocieszyć, że w zdecydowanej większości takie psie przypadki dobrze się kończą, chociaż może to i tydzień trwać. Tyle, że póxniej trzeba będzie psa ...odpchlić, albo i co innego (podobnego). Chociaż raczej kleszcza teraz nie przyniesie :D

Też spadam, chociaż nie wiem jak się będzie spało, bo nawet leżec nie bardzo mi wygodnie.

Hejka!

RANKINGUM REKORDUM

1. Jajcek - 329

2. inż. Mamoń - 289

3. jea - 259

4. Mikopiko - 221

5. SławekD-żonka - 200

6. Olkalybowa - 182

7. verunia - 172

8. Joanna i Janusz - 142

9. kze - 136

10. Whisper - 119

11. Ania Wiśniewska , frosia - 106

12. fizyk - 103

13.

14. Majka - 96

15. kasztanka - 92

16. maksiu - 86

17. teska - 77

18. ILA66 - 71

19. pp - 62

20. andre59 - 54

21. Sonika - 53

22. badi, - 52

23. Ew-ka - 49

24. monka - 44

25. andrzejka , Maxtorka - 43

27. Aga J.G - 41

28. kaśka maciej - 39

29. wartownik, retrofood - 37

31. Moniś, zaba_gonia, - 36

33. facio, - 35

34. Trini, - 34

35. markus_gdynia - 30

36. Nefer 29

37. Jezier28

38. Witos, - 27

39. tola, - 24

40. marcel2000, gaweł - 23

41. stukpuk -22

42. ullerowa, - 21

43. Funia, beti555, jamles ,- 20

46. aniawmuratorze, monikach, braza - 19

48. mati_sowee, marjucha, - 18

52. Sylvia1, - 16

53. Andzik.78, krys1 - 15

55. Agniesia, Karolka, joola, mundzia - 14

59. dompodsosnami - 13

60. Jane, Wojty, prymasek - 10

63. kasia64, duende, ania, mayland - 9

67. kolia, Zielonooka, Darex - 7

70. Januszz, tabaluga1, edzia, - 6,

73. lafcadio, Paty, ave!, ewuś, kropeczka27 - 5

78. Pawson, jabko, D&R, 4

81. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3

86. Baba_budowniczy, Gryfpc, iwozelka, CAEN, Słoneczko, Anisia3, arcobaleno - 2, Jola i Jarek -2

93. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, kuleczka, mbz, Anoleiz, , agnieszkakusi - 1

Stuk stukać będzie...gdzie indziej,

baby lamentują a ja z doskoku witam

w Nowym...b.d.b. Roku 8) :p

tylko ta 13, wolna mnie zastanawia...