braza 04.01.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dzień dobry!!!!!! Graciorki Króliku!!! Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??????? http://www.oui.pl/zdjecia/Body_Axami_V_700_k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 retro , ciesze sie , ze jest ci juz lepiej beti , jak tam brzuszek??? kopie ?? cmok braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cmok, cmok Frośku Chyba trzeba się zmobilizować i zrobić coś konstruktywnego Niestety, konstruktywność wymaga wyjścia na ten pioruński ziąb Założę jakieś ciepłe gaciory i ... w drogę!!! Papatki!! Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 witanko na rwę zastrzyk w zyć z vit B + kręgarz, bo to od kręgoslupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 już trzeci dzień próbuję "powalczyć" z nowym tekstem hymnu forumowego i poza pierwszą zwrotkę za cholerę nic nie wychodzi... TY TEKST , ANDRE MUZYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 CHOLERKA DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dobry, dobry tylko zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 CHOLERKA DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Kroliczku - buziaki całe wieki ........., gdzie byłes ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 cholerka dzień dobry wszystkim co sie stało? niby nic..... Listonosz mnie obudził w środku nocy , dziś o 9 główka mi pęka , po grzanym piwie ...... I muszę gdać do fryzjera , bo strasznie zarosłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 cholerka dzień dobry wszystkim co sie stało? ulla co u ciebie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To głowa do góry Ilunia, pewnie boska wrócisz z tej wyprawy A o czapce nie zapomnij, cobyś sie gdzieś nie przeziębiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 A ja czekam na odpowiedź i już cierpliwość całkiem chyba straciłam ale mąz dzielnie mnie wspiera cobym nie zwariowała ale by się porobiło wtedy a mały ma już 5 zębów i chodzi z krzesełkiem i nauczył sie piszczeć jak cos chce a my nie dajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 to głowa do góry ilunia, pewnie boska wrócisz z tej wyprawy A o czapce nie zapomnij, cobyś sie gdzieś nie przeziębiła rajku , nie cierpię czapek - mam kaptur przy kożuchu no ,ale co u ciebie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a ja czekam na odpowiedź i już cierpliwość całkiem chyba straciłam Ale mąz dzielnie mnie wspiera cobym nie zwariowała Ale by się porobiło wtedy A mały ma już 5 zębów i chodzi z krzesełkiem i nauczył sie piszczeć jak cos chce a my nie dajemy kochany chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a i juz od tygodnia nie karmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 witanko na rwę zastrzyk w zyć z vit B + kręgarz, bo to od kręgoslupa ja to wszystko wiem, ale już mam dość wypinania rzyci w stronę niejednokrotnie przełożonych (nie przeze mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a i juz od tygodnia nie karmie ulla, plissssss daj mu jeść - nie bądź taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a i juz od tygodnia nie karmie ULLA, PLISSSSSS DAJ MU JEŚĆ - NIE BĄDŹ TAKA co do jedzenia to jeśc to on już chce wszystko a w szczególnośći to co akurat nie za bardzo dla niego ostatnio zwinął starszemu ze stołu kromkę z nutellą a jak krzyczał że mu zabieramy a wczoraj wrąbał całego nalesnika ze szpinakiem i jeszcze z mojego farsz wybierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a i juz od tygodnia nie karmie ULLA, PLISSSSSS DAJ MU JEŚĆ - NIE BĄDŹ TAKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts