ila66 04.01.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a i juz od tygodnia nie karmie ulla, plissssss daj mu jeść - nie bądź taka co do jedzenia to jeśc to on już chce wszystko a w szczególnośći to co akurat nie za bardzo dla niego Ostatnio zwinął starszemu ze stołu kromkę z nutellą A jak krzyczał że mu zabieramy A wczoraj wrąbał całego nalesnika ze szpinakiem i jeszcze z mojego farsz wybierał co się dziwisz ,jak mu jesć przez tydzień nie dawałaś ! Zaradne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a i juz od tygodnia nie karmie ULLA, PLISSSSSS DAJ MU JEŚĆ - NIE BĄDŹ TAKA co do jedzenia to jeśc to on już chce wszystko a w szczególnośći to co akurat nie za bardzo dla niego ostatnio zwinął starszemu ze stołu kromkę z nutellą a jak krzyczał że mu zabieramy a wczoraj wrąbał całego nalesnika ze szpinakiem i jeszcze z mojego farsz wybierał CO SIĘ DZIWISZ ,JAK MU JESĆ PRZEZ TYDZIEŃ NIE DAWAŁAŚ ! ZARADNE DZIECKO najważniejsze, że krzywdzić kobitom się nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a i juz od tygodnia nie karmie ulla, plissssss daj mu jeść - nie bądź taka co do jedzenia to jeśc to on już chce wszystko a w szczególnośći to co akurat nie za bardzo dla niego Ostatnio zwinął starszemu ze stołu kromkę z nutellą A jak krzyczał że mu zabieramy A wczoraj wrąbał całego nalesnika ze szpinakiem i jeszcze z mojego farsz wybierał co się dziwisz ,jak mu jesć przez tydzień nie dawałaś ! Zaradne dziecko najważniejsze, że krzywdzić kobitom się nie daje... retro , kobieta cię skrzywdziła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 No nie musiałm go odstawić bo by mi poodgryzał, ostatnio było to dla niego fajna zabawą aż w końcu straciłam cierpliwość i teraz mleko z buteki bez smoczka tylko z dzióbkiem , grunt żw w ogóle chce je pic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 no nie musiałm go odstawić bo by mi poodgryzał, ostatnio było to dla niego fajna zabawą Aż w końcu straciłam cierpliwość i teraz mleko z buteki bez smoczka tylko z dzióbkiem , grunt żw w ogóle chce je pic rasowy facet rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 RETRO , KOBIETA CIĘ SKRZYWDZIŁA ???? Pewnie!!! Co trochę tu takie przychodzą ze szczykawami i się nade mną znęcają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 RETRO , KOBIETA CIĘ SKRZYWDZIŁA ???? Pewnie!!! Co trochę tu takie przychodzą ze szczykawami i się nade mną znęcają przyznaj się, mdlejesz na widok krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 RETRO , KOBIETA CIĘ SKRZYWDZIŁA ???? Pewnie!!! Co trochę tu takie przychodzą ze szczykawami i się nade mną znęcają BIEDACTWO TWARDY BĄDŹ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 beti , jak tam brzuszek??? kopie ?? Kopie niemiłosiernie, wierci się i wciąż mam zgagę Ale co tam, to jeszcze 6 tygodni tych "efektów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 RETRO , KOBIETA CIĘ SKRZYWDZIŁA ???? Pewnie!!! Co trochę tu takie przychodzą ze szczykawami i się nade mną znęcają przyznaj się, mdlejesz na widok krwi Nieeeee, nawet kaszanki robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 beti , jak tam brzuszek??? Kopie ?? kopie niemiłosiernie, wierci się i wciąż mam zgagę Ale co tam, to jeszcze 6 tygodni tych "efektów" na zgagę polecam rodzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 beti , jak tam brzuszek??? kopie ?? Kopie niemiłosiernie, wierci się i wciąż mam zgagę Ale co tam, to jeszcze 6 tygodni tych "efektów" tez tak miałam a na zgage to tylko migdały mi pomagały (takie obrane ze skórki i gryzione) zawsze je miałm w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Beti, a wiesz już czy dziewczynka czy chłopiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 beti , jak tam brzuszek??? kopie ?? Kopie niemiłosiernie, wierci się i wciąż mam zgagę Ale co tam, to jeszcze 6 tygodni tych "efektów" NA ZGAGĘ POLECAM RODZYNKI Wszystko byłoby dobrze, gdybym ja rodzynki mogła przełknąc... Nie znoszę ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Podobno cytryna jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Beti, a wiesz już czy dziewczynka czy chłopiec? Chłopiec, chłopiec, chłopiec (3 x na usg to juz słyszałam, wczoraj znowu...) Igor ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Podobno cytryna jest dobra. NIE PRZEGINAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 z tego co widać kazdy ma swój sposób na zgage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak nie można przełykać to przez lejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Podobno cytryna jest dobra. Cytrynka dobra na wszystko, szczególnie na czczo Ale, że na zgagę to nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts