frosch 04.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Ja tylko na 3 minutki wpadłem ostatni raz się pożegnać, właśnie skończyłem pakowanie. papa ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.01.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Stuku, trzymaj się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Stuku, trzymaj się cieplutko Najgorsze teraz czekanie na busa, siedzimy na plecakach Ale przynajmniej wiem że dziś jedziemy bo ostatnio to kilka dni siedziałem spakowany i dwa razy zjadałem zroboine kanapki na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Stuku, trzymaj się cieplutko Najgorsze teraz czekanie na busa, siedzimy na plecakach Ale przynajmniej wiem że dziś jedziemy bo ostatnio to kilka dni siedziałem spakowany i dwa razy zjadałem zroboine kanapki na drogę Pamiętam, pamietam, opowiadałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Frosiu, jasne, że wytrzymam Wbrew pozorom to kobiety są tą silną płcią my tez sie trzymamy dzielnie razem z toba matko !!!! znowu nas tu takie emocje czekaja kto pamieta porod olki i pepici ? ja to nawet plakalam Dzięki Pamiętam te emocje...głównie z pepitką zwiazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orasta 04.01.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja Stasiek z Sącza, juz zbodowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Frosiu, jasne, że wytrzymam Wbrew pozorom to kobiety są tą silną płcią my tez sie trzymamy dzielnie razem z toba matko !!!! znowu nas tu takie emocje czekaja kto pamieta porod olki i pepici ? ja to nawet plakalam Dzięki Pamiętam te emocje...głównie z pepitką zwiazane ty sie przyznaj lepiej kto ma pozaforumowy kontakt z toba, zebysmy mogli go molestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja Stasiek z Sącza, juz zbodowałem. co zrobiles?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 04.01.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Znalazł się Alex? NIESTETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 04.01.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja Stasiek z Sącza, juz zbodowałem. co zrobiles?? no,..... zbodował się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ja Stasiek z Sącza, juz zbodowałem. co zrobiles?? no,..... zbodował się A może ... zwodował Cześć popołudniowe!! Stuczku trzymajcie się cieplutko w tej Holandii I skrobnij cosik od czasu do czasu, toż to cywilizowany kraj i chyba internet jakiś tam znajdziesz? A jak nie, to gołębia wyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 04.01.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Stuku, trzymaj się cieplutko Najgorsze teraz czekanie na busa, siedzimy na plecakach Ale przynajmniej wiem że dziś jedziemy bo ostatnio to kilka dni siedziałem spakowany i dwa razy zjadałem zroboine kanapki na drogę dobrze, że stuk zabrał ze sobą żonę. Kobity tam brzydkie jak ...... Nie ma sie co dziwić, że tam tylu kochających inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Stuku, trzymaj się cieplutko Najgorsze teraz czekanie na busa, siedzimy na plecakach Ale przynajmniej wiem że dziś jedziemy bo ostatnio to kilka dni siedziałem spakowany i dwa razy zjadałem zroboine kanapki na drogę dobrze, że stuk zabrał ze sobą żonę. Kobity tam brzydkie jak ...... Nie ma sie co dziwić, że tam tylu kochających inaczej Nie gadaj, ale czasem fajne lachony się trafiają,ale jak przekraczają 20 tą "puszyste" się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 04.01.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Stuku, trzymaj się cieplutko Najgorsze teraz czekanie na busa, siedzimy na plecakach Ale przynajmniej wiem że dziś jedziemy bo ostatnio to kilka dni siedziałem spakowany i dwa razy zjadałem zroboine kanapki na drogę dobrze, że stuk zabrał ze sobą żonę. Kobity tam brzydkie jak ...... Nie ma sie co dziwić, że tam tylu kochających inaczej Nie gadaj, ale czasem fajne lachony się trafiają,ale jak przekraczają 20 tą "puszyste" się robią tam nie ma lachonów, chyba że lochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Frosiu, jasne, że wytrzymam Wbrew pozorom to kobiety są tą silną płcią my tez sie trzymamy dzielnie razem z toba matko !!!! znowu nas tu takie emocje czekaja kto pamieta porod olki i pepici ? ja to nawet plakalam Dzięki Pamiętam te emocje...głównie z pepitką zwiazane ty sie przyznaj lepiej kto ma pozaforumowy kontakt z toba, zebysmy mogli go molestowac Niestety ta osoba nie udziela sie juz na forum A tak to sami only forumowi znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.01.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Siedzę na plecaku i obgryzam z nerwów pazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Siedzę na plecaku i obgryzam z nerwów pazury dokładnej godziny nie znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 nie tak lekko się pożegnać... wiem cosik o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts