beti555 04.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Co za dzień dzisiaj... Kolejny raz wspominamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/rekord-wpisow,t22585-180120.htm pamiętacie Pamiętamy za mamusię ..za tatę.... Beti wiesz, że myślałam, że został ci tylko tydzień ..nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Co za dzień dzisiaj... Kolejny raz wspominamy idę robić naleśniki z jabłkiem i cynamonem..chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Niestety muszę juz iść W końcu trzeba kiedyś te kolory do domu powybierać Miłego wieczoru życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Co za dzień dzisiaj... Kolejny raz wspominamy idę robić naleśniki z jabłkiem i cynamonem..chcesz? Rany, jasne, ze tak Uwielbiam naleśniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/rekord-wpisow,t22585-180120.htm pamiętacie Pamiętamy za mamusię ..za tatę.... Beti wiesz, że myślałam, że został ci tylko tydzień ..nie doczytałam Dobrze, ze to jednak 6 tygodni Bo dom nie nadaje sie jeszcze do przeprowadzki. Bo musimy chociaż pomalować ściany. Bo montaż kuchni przełożyłam na po 15stym stycznia. Bo łazienka jeszcze nie skończona (niestety na cacy robimy na razie jedną, druga będzie zrobiona... kiedyś...) Bo mąż musi jeszcze skończyć robić kominek. Bo dopiero wtedy będzie mógł dokończyć kładzenie podłóg. Bo, w końcu najważniejsze , nic do pokoju nowonarodzonego wkrótce dziecka nie jest jeszcze kupione No i wózka też nie mamy Duzo nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 dzien doberek w szczegolnosci witam pana jea mam nadzieje , ze dotrzymasz danego mi slowa Witam szanowną Myślę, że tak...czas na zmiany i emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam wszystkich żenujących smyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.01.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/rekord-wpisow,t22585-180120.htm pamiętacie Pamiętamy za mamusię ..za tatę.... Beti wiesz, że myślałam, że został ci tylko tydzień ..nie doczytałam Dobrze, ze to jednak 6 tygodni Bo dom nie nadaje sie jeszcze do przeprowadzki. Bo musimy chociaż pomalować ściany. Bo montaż kuchni przełożyłam na po 15stym stycznia. Bo łazienka jeszcze nie skończona (niestety na cacy robimy na razie jedną, druga będzie zrobiona... kiedyś...) Bo mąż musi jeszcze skończyć robić kominek. Bo dopiero wtedy będzie mógł dokończyć kładzenie podłóg. Bo, w końcu najważniejsze , nic do pokoju nowonarodzonego wkrótce dziecka nie jest jeszcze kupione No i wózka też nie mamy Duzo nie? Zdążycie. A rzeczy do pokoju synka kupi mąż jak będziesz rodzić lecę do domku, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??????? Styrany byłem...przez życie Obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??????? Styrany byłem...przez życie Obiecuję poprawę No właśnie Cześć króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 KROLICZKU - BUZIAKI CAŁE WIEKI ........., GDZIE BYŁES ??????? Tu i tam Dla Ciebie też buziak http://images30.fotosik.pl/135/088f52561ee9e237.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 KROLICZKU - BUZIAKI CAŁE WIEKI ........., GDZIE BYŁES ??????? Tu i tam Dla Ciebie też buziak http://images30.fotosik.pl/135/088f52561ee9e237.jpg a ja??? ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dobrze, ze to jednak 6 tygodni Bo dom nie nadaje sie jeszcze do przeprowadzki. Bo musimy chociaż pomalować ściany. Bo montaż kuchni przełożyłam na po 15stym stycznia. Bo łazienka jeszcze nie skończona (niestety na cacy robimy na razie jedną, druga będzie zrobiona... kiedyś...) Bo mąż musi jeszcze skończyć robić kominek. Bo dopiero wtedy będzie mógł dokończyć kładzenie podłóg. Bo, w końcu najważniejsze , nic do pokoju nowonarodzonego wkrótce dziecka nie jest jeszcze kupione No i wózka też nie mamy Duzo nie? Zdążycie. A rzeczy do pokoju synka kupi mąż jak będziesz rodzić lecę do domku, pa hehehe, nie wiem czy tego chcę, chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dobrze, ze to jednak 6 tygodni Bo dom nie nadaje sie jeszcze do przeprowadzki. Bo musimy chociaż pomalować ściany. Bo montaż kuchni przełożyłam na po 15stym stycznia. Bo łazienka jeszcze nie skończona (niestety na cacy robimy na razie jedną, druga będzie zrobiona... kiedyś...) Bo mąż musi jeszcze skończyć robić kominek. Bo dopiero wtedy będzie mógł dokończyć kładzenie podłóg. Bo, w końcu najważniejsze , nic do pokoju nowonarodzonego wkrótce dziecka nie jest jeszcze kupione No i wózka też nie mamy Duzo nie? Zdążycie. A rzeczy do pokoju synka kupi mąż jak będziesz rodzić lecę do domku, pa hehehe, nie wiem czy tego chcę, chyba jednak nie to pokaż w necie co chcesz a mąż juz tylko kupi , ewentualnie kup w necie i samo przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Beti, ale ten czas zleciał to już bardzo krótko fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Beti, ale ten czas zleciał to już bardzo krótko fajnie Taaa, czas mija nieubłaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak rodziłam młodszego to dziewczyna u mnie w sali wybierała wszelkie akcesoria dla dziecka Była juz po porodzie i mąz przyniósł jej laptopa i wszystko zostało załatwione tak jak chciała A zanim dzidzia trafiła do domu to juz wszystko mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam wieczornie cześć ullerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts