beti555 04.01.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam wieczornie Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hej stuk chyba już jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hej stuk chyba już jedzie no chyba kurcze, długo ich nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak rodziłam młodszego to dziewczyna u mnie w sali wybierała wszelkie akcesoria dla dziecka Była juz po porodzie i mąz przyniósł jej laptopa i wszystko zostało załatwione tak jak chciała A zanim dzidzia trafiła do domu to juz wszystko mieli Rzecz w tym, ze ja juz raz tak miałam... I mąż powtarza mi, że ponownie nie chce tego przechodzic... Tym bardziej, ze ma całą budowę na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hej stuk chyba już jedzie skoro go tu nie ma to chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 beti..naleśnikó nie było mąka się skończyła ale wymyśliłam chlebek obtaczany w jajku z mlekiem , smażony..dla chłopaków posypane cukrem pudrem a dla nas na ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hej stuk chyba już jedzie no chyba kurcze, długo ich nie będzie oj tak zdecydowalibyście się na to ...ja już mu to napisałam, że ich podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 beti..naleśnikó nie było mąka się skończyła ale wymyśliłam chlebek obtaczany w jajku z mlekiem , smażony..dla chłopaków posypane cukrem pudrem a dla nas na ostro Uuuuuu Jednak nie ma to jak naleśniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak rodziłam młodszego to dziewczyna u mnie w sali wybierała wszelkie akcesoria dla dziecka Była juz po porodzie i mąz przyniósł jej laptopa i wszystko zostało załatwione tak jak chciała A zanim dzidzia trafiła do domu to juz wszystko mieli Rzecz w tym, ze ja juz raz tak miałam... I mąż powtarza mi, że ponownie nie chce tego przechodzic... Tym bardziej, ze ma całą budowę na karku nic sie nie martw poradzi sobie , zobaczysz jak się zmobilizuje jak ujrzy synka, od razu będzie wszystko chciał a to że mówi że nie chce to tylko tak mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hej stuk chyba już jedzie no chyba kurcze, długo ich nie będzie oj tak zdecydowalibyście się na to ...ja już mu to napisałam, że ich podziwiam Oni pojechali tam do pracy, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak rodziłam młodszego to dziewczyna u mnie w sali wybierała wszelkie akcesoria dla dziecka Była juz po porodzie i mąz przyniósł jej laptopa i wszystko zostało załatwione tak jak chciała A zanim dzidzia trafiła do domu to juz wszystko mieli Rzecz w tym, ze ja juz raz tak miałam... I mąż powtarza mi, że ponownie nie chce tego przechodzic... Tym bardziej, ze ma całą budowę na karku nic sie nie martw poradzi sobie , zobaczysz jak się zmobilizuje jak ujrzy synka, od razu będzie wszystko chciał a to że mówi że nie chce to tylko tak mówi mówisz? Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hej stuk chyba już jedzie no chyba kurcze, długo ich nie będzie oj tak zdecydowalibyście się na to ...ja już mu to napisałam, że ich podziwiam Oni pojechali tam do pracy, tak? no ...konopie sadzić ...taki żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??????? Styrany byłem...przez życie Obiecuję poprawę No właśnie Cześć króliczku Cześć Kasiu Co u Ciebie, wszystko mam nadzieję dobrze Dla ciebie też... http://www.rotfl.ltd.pl/data/thumbnails/134/35900rh3qpydqxl.gifhttp://www.rotfl.ltd.pl/data/thumbnails/134/buziak3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??????? Styrany byłem...przez życie Obiecuję poprawę No właśnie Cześć króliczku Cześć Kasiu Co u Ciebie, wszystko mam nadzieję dobrze Dla ciebie też... http://www.rotfl.ltd.pl/data/thumbnails/134/35900rh3qpydqxl.gifhttp://www.rotfl.ltd.pl/data/thumbnails/134/buziak3.gif ja widzę krzyżyki cze jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 hej stuk chyba już jedzie no chyba kurcze, długo ich nie będzie oj tak zdecydowalibyście się na to ...ja już mu to napisałam, że ich podziwiam Oni pojechali tam do pracy, tak? no ...konopie sadzić ...taki żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz??????? Styrany byłem...przez życie Obiecuję poprawę No właśnie Cześć króliczku Cześć Kasiu Co u Ciebie, wszystko mam nadzieję dobrze Dla ciebie też... http://www.rotfl.ltd.pl/data/thumbnails/134/35900rh3qpydqxl.gifhttp://www.rotfl.ltd.pl/data/thumbnails/134/buziak3.gif nic nie widzę, ino krzyżyki a u mnie ?? troszkę, ociupinę lepiej ale do normalności to jeszcze 100 lat świetlnych, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak rodziłam młodszego to dziewczyna u mnie w sali wybierała wszelkie akcesoria dla dziecka Była juz po porodzie i mąz przyniósł jej laptopa i wszystko zostało załatwione tak jak chciała A zanim dzidzia trafiła do domu to juz wszystko mieli Rzecz w tym, ze ja juz raz tak miałam... I mąż powtarza mi, że ponownie nie chce tego przechodzic... Tym bardziej, ze ma całą budowę na karku nic sie nie martw poradzi sobie , zobaczysz jak się zmobilizuje jak ujrzy synka, od razu będzie wszystko chciał a to że mówi że nie chce to tylko tak mówi mówisz? Hmmm sama zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 o zesz, a kolacje miałam własnie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts