gawel 04.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak tam w kołobrzegu? bo w stolycy po prostu pixdzi jak za cara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jak tam w kołobrzegu? bo w stolycy po prostu pixdzi jak za cara Wcale nie lepiej Też jak za cara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 U mnie piździ tradycyjnie- jak w Kieleckim Witam zziebnietych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cześc Veruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cześc Veruniu Masz jakis pomysł zeby sie rozgrzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Pale w kominku ale ciągle mi gasnie bo siedząc na forum zapominam dokładac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cześc Veruniu Masz jakis pomysł zeby sie rozgrzac? Mam http://www.st-andrews.ac.uk/~bam04/images/whisky.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Pale w kominku ale ciągle mi gasnie bo siedząc na forum zapominam dokładac Uruchom przypominajke w komórce!! Co 10 minut będzie Ci franca dzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Pale w kominku ale ciągle mi gasnie bo siedząc na forum zapominam dokładac Uruchom przypominajke w komórce!! Co 10 minut będzie Ci franca dzwonic niegłupi pomysł A z tymi rozgrzewaczami dałaś mi taki wybór że że zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Po tej baterii Verunia to juz na pewno nie podłozysz do kominka ale nie musisz bo nie zamarzniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Pale w kominku ale ciągle mi gasnie bo siedząc na forum zapominam dokładac Uruchom przypominajke w komórce!! Co 10 minut będzie Ci franca dzwonic niegłupi pomysł A z tymi rozgrzewaczami dałaś mi taki wybór że że zgłupiałam Od lewej do prawej - po kolei; albo od prawej do lewej - po kolei; albo na chybił trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Tak sobie patrzę na daty przyłaczenia i zauważyłam Gaweł, że zalogowałes się na forum wczesniej ode mnie A ja myslałam ze to tylko ja taka stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Uruchom przypominajke w komórce!! Co 10 minut będzie Ci franca dzwonic niegłupi pomysł Nooo Parę dni temu wpisałam w przypominajkę zakup żarówek do stajni, bo nam się przepaliły. Wyszliśmy z Szanownym do miasta i po 12-krotnym sygnale Szanowny przez zaciśnięte z lekka zęby wysyczał: "Kupmy w końcu te cholerne żarówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Uruchom przypominajke w komórce!! Co 10 minut będzie Ci franca dzwonic niegłupi pomysł Nooo Parę dni temu wpisałam w przypominajkę zakup żarówek do stajni, bo nam się przepaliły. Wyszliśmy z Szanownym do miasta i po 12-krotnym sygnale Szanowny przez zaciśnięte z lekka zęby wysyczał: "Kupmy w końcu te cholerne żarówki" To ty do stajni musisz żarówki kupowac Tak z dobrego serca czy ze złości że własciciel nie wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 To ty do stajni musisz żarówki kupowac Tak z dobrego serca czy ze złości że własciciel nie wymienia? Skrót myślowy zastosowałam Żarówki były do kampingu, w którym się przebieramy i w którym łaskawca pozwolił nam nawet czajnika używać i od czasu do czasu grzejnik włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Pewnie, znowu nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 WITAM WIECZOROWĄ PORĄ Cześc Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 PEWNIE, ZNOWU NIKOGO NIE MA Jej, a ja to nikt? Powiedz mi illa, czy wartownik ma też dostęp do twoich privów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 04.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 witam wieczorową porą cześc ila cześć witam dobry wieczór ale miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts