mikopiko 06.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 CHYBA WSZYSCY SIEDZĄ PRZED KOMINKIEM, Z GRZANYM WINKIEM nie mam jeszcze kominka a w dłoni mam szklanke z piwkiem już mogę a ja tak soie siedzę..przeglądam i się nie odzywam bo mnie gardło jak...boli czy u was na dworze też lodowisko nooo i śnieg teraz pada, a zimno ........ napij sie grzanego wina, nie wiem czy pomoże- ale wesel Ci bedzie dobry pomysł idę coś znaleźć a może być szampan? bo mi jeszcze został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 CHYBA WSZYSCY SIEDZĄ PRZED KOMINKIEM, Z GRZANYM WINKIEM nie mam jeszcze kominka a w dłoni mam szklanke z piwkiem już mogę a ja tak soie siedzę..przeglądam i się nie odzywam bo mnie gardło jak...boli czy u was na dworze też lodowisko nooo i śnieg teraz pada, a zimno ........ napij sie grzanego wina, nie wiem czy pomoże- ale wesel Ci bedzie dobry pomysł idę coś znaleźć a może być szampan? bo mi jeszcze został GRZANEGO SZAMPANA JESZCZE NIE PIŁAM:o ALE ZAWSZE MOŻNA SPROBOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 CHYBA WSZYSCY SIEDZĄ PRZED KOMINKIEM, Z GRZANYM WINKIEM nie mam jeszcze kominka a w dłoni mam szklanke z piwkiem już mogę a ja tak soie siedzę..przeglądam i się nie odzywam bo mnie gardło jak...boli czy u was na dworze też lodowisko nooo i śnieg teraz pada, a zimno ........ napij sie grzanego wina, nie wiem czy pomoże- ale wesel Ci bedzie dobry pomysł idę coś znaleźć a może być szampan? bo mi jeszcze został GRZANEGO SZAMPANA JESZCZE NIE PIŁAM:o ALE ZAWSZE MOŻNA SPROBOWAĆ to ja spróbuję ..jak się nie odezwę znaczy , że padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 chyba wszyscy siedzą przed kominkiem, z grzanym winkiem nie mam jeszcze kominka A w dłoni mam szklanke z piwkiem Już mogę a ja tak soie siedzę..przeglądam i się nie odzywam bo mnie gardło jak...boli Czy u was na dworze też lodowisko nooo i śnieg teraz pada, a zimno ........ Napij sie grzanego wina, nie wiem czy pomoże- ale wesel ci bedzie dobry pomysł idę coś znaleźć A może być szampan? Bo mi jeszcze został grzanego szampana jeszcze nie piłam:o ale zawsze można sprobować to ja spróbuję ..jak się nie odezwę znaczy , że padłam eee nie padniesz najwyżej małpiego humoru dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ulla odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ULLA ODPISAŁAM Ja też poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ulla odpisałam ja też poszło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 MIKO CZY TY JUŻ WYPIŁAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ULLA ODPISAŁAM Ja też poszło DZIĘKI Cała przyjemnośc po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ULLA ODPISAŁAM Ja też poszło DZIĘKI Cała przyjemnośc po mojej stronie A WŁAŚNIE,ZE PO MOJEJ MASZ W NAGRODĘ http://republika.pl/blog_kb_213808/3647487/tr/czekoladki.jpg I SPRAWDŹ TAM POCZTĘ JESZCZE RAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 MIKO CZY TY JUŻ WYPIŁAS nie na noc sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wielkie dzieki, dobra kobieto, aż wstyd się przyznac co spałaszowaliśmy dzisiaj Całe ptasie mleczko, herbatniki w czekoladzie i duuuża paczkę delicji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 miko czy ty już wypiłas nie Na noc sobie zrobię to co siedzisz cicho ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wielkie dzieki, dobra kobieto, aż wstyd się przyznac co spałaszowaliśmy dzisiaj Całe ptasie mleczko, herbatniki w czekoladzie i duuuża paczkę delicji OJ, NIEŁADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Juz ide czytac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Wielkie dzieki, dobra kobieto, aż wstyd się przyznac co spałaszowaliśmy dzisiaj Całe ptasie mleczko, herbatniki w czekoladzie i duuuża paczkę delicji OJ, NIEŁADNIE podzieliłam się z chłopakami, mały pierwszy raz próbował czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 witam czesc froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 ullerka gacie http://www.obcasy.pl/pic/Segment%20City.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dobra pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts