aniawmuratorze 06.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dobranoc Kasiu Illa troche mi zeszło czasu ale jeszcze raz witam -dziękuje za życzenia i przesyłam wszystko w drugą stronę sąsiadko DZIEKI I WZAJEMNIE TY SIĘ NA NASZEJ KLASIE ZAPISUJ I TO MIGIEM wszyscy już na naszej klasie jesteście ? HMMM, POWIEKSZAMY GRONO WIĘC SIĘ NIE OCIĄGAJ no jestem już czy jesteście wpisujecie sobie do znajomych tylko ludzi z waszych klas i szkół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dobranoc kasiu illa troche mi zeszło czasu Ale jeszcze raz witam -dziękuje za życzenia i przesyłam wszystko w drugą stronę sąsiadko dzieki i wzajemnie ty się na naszej klasie zapisuj i to migiem wszyscy już na naszej klasie jesteście ? hmmm, powiekszamy grono więc się nie ociągaj no jestem już czy jesteście wpisujecie sobie do znajomych tylko ludzi z waszych klas i szkół ? bazą wyjściową sa znajomi z klasy, potem pozostali znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jeszcze nie NO TO SIE ZAPISUJ CZEKAM NA CIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A mnie na n-k wkurza to mulenie A teraz ide bombki pozdejmowac z choinki, bo spadają i jeszcze która wybuchnie Do później!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 to fajne miejsce na znalezienie zapomnianych i nieco zakurzonych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jacie, ale ze mnie gapa od paru dni dostaję na naszą klasę zaproszenia od nieznajomych, a tu się okazuję ,że to ludzie z żenującego wątku nie ma to jak sprawdzić swój notes z adresami w czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A mnie na n-k wkurza to mulenie A teraz ide bombki pozdejmowac z choinki, bo spadają i jeszcze która wybuchnie Do później!! mam wrażenie że ostatnio mniej muli i pan gąbka z rzadka się pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 nasza klasa zmieniła serwery. Jest już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jacie, ale ze mnie gapa od paru dni dostaję na naszą klasę zaproszenia od nieznajomych, a tu się okazuję ,że to ludzie z żenującego wątku nie ma to jak sprawdzić swój notes z adresami w czas nie ma to jak reflex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 nasza klasa zmieniła serwery. Jest już lepiej retro - młokosie - czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dzisiaj na wiosce był gminny opłatek dzieciaki przygotowały jasełka a kolo gospodyń wiejskich przygotowało przepyszne ciasta ale się objedlismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dzisiaj na wiosce był gminny opłatek dzieciaki przygotowały jasełka a kolo gospodyń wiejskich przygotowało przepyszne ciasta ale się objedlismy fajna impreza byle takich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 fajna ta moja gmina i ludzie przyjaźni dla niewtajemniczonych to gm. Nadarzyn Bylam u koleżanki która mieszka w bloku i nikogo tam nie zna przykre Na wsi nie ma się takiej skrytej prywatności ale jak trzeba to pomocni sąsiedzi szybko się znajdują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 fajna ta moja gmina i ludzie przyjaźni dla niewtajemniczonych to gm. Nadarzyn bylam u koleżanki która mieszka w bloku i nikogo tam nie zna przykre na wsi nie ma się takiej skrytej prywatności ale jak trzeba to pomocni sąsiedzi szybko się znajdują i tak powinno być wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 idę odwiedzić moje łóżeczko bywajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 idę odwiedzić moje łóżeczko bywajcie pa pa, kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 idę odwiedzić moje łóżeczko bywajcie PA PA, KOLOROWYCH SNÓW fajnie sie was czyta , ale tez ide busiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 no to pa i ja też się zwijam -kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 idę odwiedzić moje łóżeczko bywajcie pa pa, kolorowych snów fajnie sie was czyta , ale tez ide busiac cześć wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts