ila66 06.01.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 i zasypało mi wszystko na biało Dwa razy juz dzisiaj z szufla po chodniku biegałem Witanko zaśpiewaj se "zenek blues" retro masz już podwojne streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 RETRO MASZ JUŻ PODWOJNE STRESZCZENIE jakie podwójne? poprzednie jest na poprzedniej stronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 RETRO MASZ JUŻ PODWOJNE STRESZCZENIE jakie podwójne? poprzednie jest na poprzedniej stronie! LECĘ SPRAWDZIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No tylko Was na trochę zostawić, to walicie te stronki jak podjarani!!!! Gacie Retro - wielce orginalne http://www.zieloni.osiedle.net.pl/Stringi.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 I zasypało mi wszystko na biało dwa razy juz dzisiaj z szufla po chodniku biegałem witanko zaśpiewaj se "Zenek blues" taaa... "rusz sie Zenek, śnieg na dworze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No tylko Was na trochę zostawić, to walicie te stronki jak podjarani!!!! Gacie Retro - wielce orginalne http://www.zieloni.osiedle.net.pl/Stringi.gifCudowna fotka -dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 RETRO MASZ http://www.sisi.com.pl/images/products_images/harrows/bikini_flights.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.01.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 I zasypało mi wszystko na biało dwa razy juz dzisiaj z szufla po chodniku biegałem witanko RANO USŁYSZYSZ PIOSENKĘ " WSTAŃ ANDRE, ŚNIEG NA DWORZE......" Juz słyszę: "Andrzej, pomóz odkopać samochód" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 I zasypało mi wszystko na biało dwa razy juz dzisiaj z szufla po chodniku biegałem witanko RANO USŁYSZYSZ PIOSENKĘ " WSTAŃ ANDRE, ŚNIEG NA DWORZE......" Juz słyszę: "Andrzej, pomóz odkopać samochód" TO MOŻE NIE IDŹ SPAĆ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Illa niby wiem ale jak się czyta to niezwracam uwagi czy małe literki czy duże-no imasz pomyłka szybko sie trafić może HIHIHI DUŻE TO JA ILA, małe to wartownik a czemu Wartownik tak długo siedzi u Ciebie na kolanach? pewnie lubi w to nie wątpię też bym na kolana kogoś wziął MNIE MNIE MNIE JAMLES JESTES NA NASZEJ KLASIE ? dobra jak zrzucisz wartownika w klasie jestem, nawet w trzech NO TAK ! NO MNIE NA KOLANA TO SIE PCHAJA A MNIE TO NIE MA KTO WZIĄŚĆ czy ja powiedziałem, że nie tylko po co mi gośc od pilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 illa niby wiem ale jak się czyta to niezwracam uwagi czy małe literki czy duże-no imasz pomyłka szybko sie trafić może hihihi duże to ja ila, małe to wartownik a czemu wartownik tak długo siedzi u ciebie na kolanach? pewnie lubi w to nie wątpię też bym na kolana kogoś wziął mnie mnie mnie Jamles jestes na naszej klasie ? dobra jak zrzucisz wartownika W klasie jestem, nawet w trzech no tak ! No mnie na kolana to sie pchaja A mnie to nie ma kto wziąść czy ja powiedziałem, że nie Tylko po co mi gośc od pilnowania hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jamlesik Ty uważaj, bo ja mam tylko 1 stronkę do tych Twojnych kolanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No wlasnie kółko w myszce mozna ukręcic . Czesc Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jamlesik Ty uważaj, bo ja mam tylko 1 stronkę do tych Twojnych kolanek JAMLES , NO PROSZĘ TO SIE NAZYWA MIEĆ POWODZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 no wlasnie kółko w myszce mozna ukręcic . Czesc wszystkim! buziaki gaweł czemu znowu narzekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Idę sił nabierać do jutrzejszej walki ze śniegiem , w cynie społecnym Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Idę sił nabierać do jutrzejszej walki ze śniegiem , w cynie społecnym Dobranoc wszystkim DOBRANOC ŚNIEGOWYCH SNÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Idę sił nabierać do jutrzejszej walki ze śniegiem , w cynie społecnym Dobranoc wszystkim No dobranoc a coaz tak zasypalo ???i czemu w społecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Idę sił nabierać do jutrzejszej walki ze śniegiem , w cynie społecnym Dobranoc wszystkim No dobranoc a coaz tak zasypalo ???i czemu w społecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 idę sił nabierać do jutrzejszej walki ze śniegiem , w cynie społecnym Dobranoc wszystkim no dobranoc a coaz tak zasypalo ???i czemu w społecznym bo żony nie płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts