andre59 06.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Idę sił nabierać do jutrzejszej walki ze śniegiem , w cynie społecnym Dobranoc wszystkim No dobranoc a coaz tak zasypalo ???i czemu w społecznym BO ŻONY NIE PŁACĄ i miasto też nie płaci, a mam 22 metry chodnika przed posesją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No wlasnie kółko w myszce mozna ukręcic . Czesc Wszystkim! BUZIAKI GAWEŁ CZEMU ZNOWU NARZEKASZ No buziaki! Tylko musze uważać zeby przez omylke lwa w tyłek nie pcalowac co Ci w Awatarku bryka . Czemu narzekam i czemu znowu . Mam prosbe do ciebie jako wyroczni miedzy innymi kulinarnej a mianowicie potrzebuje porządny przepis na gofry, bo mam nową gofrownice a wyszla mi wczoraj plyta OSB3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Idę sił nabierać do jutrzejszej walki ze śniegiem , w cynie społecnym Dobranoc wszystkim No dobranoc a coaz tak zasypalo ???i czemu w społecznym BO ŻONY NIE PŁACĄ i miasto też nie płaci, a mam 22 metry chodnika przed posesją wspólczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 no wlasnie kółko w myszce mozna ukręcic . Czesc wszystkim! buziaki gaweł czemu znowu narzekasz no buziaki! Tylko musze uważać zeby przez omylke lwa w tyłek nie pcalowac co ci w awatarku bryka . Czemu narzekam i czemu znowu . Mam prosbe do ciebie jako wyroczni miedzy innymi kulinarnej a mianowicie potrzebuje porządny przepis na gofry, bo mam nową gofrownice a wyszla mi wczoraj plyta osb3 też mam gofrownice i z tego przepisu sa bleeeeee, poszukam jutro i wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Cześć Gawełku A może to nie jest gofrownica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 No wlasnie kółko w myszce mozna ukręcic . Czesc Wszystkim! BUZIAKI GAWEŁ CZEMU ZNOWU NARZEKASZ No buziaki! Tylko musze uważać zeby przez omylke lwa w tyłek nie pcalowac co Ci w Awatarku bryka . Czemu narzekam i czemu znowu . Mam prosbe do ciebie jako wyroczni miedzy innymi kulinarnej a mianowicie potrzebuje porządny przepis na gofry, bo mam nową gofrownice a wyszla mi wczoraj plyta OSB3 TEŻ MAM GOFROWNICE I Z TEGO PRZEPISU SA BLEEEEEE, POSZUKAM JUTRO I WKLEJE Thank'sfrom the mountain ! na piv please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jamlesik Ty uważaj, bo ja mam tylko 1 stronkę do tych Twojnych kolanek no to się staraj, mam dwa kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Cześć Gawełku A może to nie jest gofrownica ... to jest "gofrownica" z liderprice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Rany, ale sie wszyscy wartownika boja A on taki potulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 cześć gawełku a może to nie jest gofrownica ... to jest "gofrownica" z liderprice we wszystkich jest przepis do du...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Zaległe streszczenie: tym razem nieziemskie siłymaczać palce tu musiałyże streszczenie do robotyna dobranoc robić dały jeszcze ILA no i brazaze mnie śmieją (małolata)że rymować będzie musiałno i że bez gaci lata i wieczorne się zaczęłytak jak codzień - pożegnaniakaśka m. już o robocieno a dżempel też chce spania tylko aniawmuratorzechociaż senna, to wciąż zda sięże pracuje w marketinguna portalu w "naszej klasie" aż w końcu Olkalybowapo miesiącu zrozumiałaże te wszystkie zaproszeniana eNKa z eRWu dostała. I na koniec bardzo sielskona stroniczce się zrobiłoniby wszyscy spać już poszlilecz nikogo nie ubyło Jeszcze Ew-ka z molestunkiemniby zjawa nam nastałaza nią jamles się pojawił(kompanija niemal cała) a na koniec andre z szuflątu zawitał niby Zenekbo odśnieżał nam chodniki.Będzie jutro przebudzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jamlesik Ty uważaj, bo ja mam tylko 1 stronkę do tych Twojnych kolanek no to się staraj, mam dwa kolana Ja mam się starać A kto uciekł z grzyndy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Cześć Gawełku A może to nie jest gofrownica ... to jest "gofrownica" z liderprice WE WSZYSTKICH JEST PRZEPIS DO DU...... Dlatego pisalem żejesteś wyrocznią kulinarną (miedzy inymi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 co za streszczenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.01.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja to mam szczescie jak przyjde na RW to wszyscy sp....ą , chyba musze zrezygnowac albo taki dretwy jestem albo juz sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Jamlesik Ty uważaj, bo ja mam tylko 1 stronkę do tych Twojnych kolanek no to się staraj, mam dwa kolana Ja mam się starać A kto uciekł z grzyndy????? chyba poprawię ranking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 cześć gawełku a może to nie jest gofrownica ... to jest "gofrownica" z liderprice we wszystkich jest przepis do du...... dlatego pisalem żejesteś wyrocznią kulinarną (miedzy inymi ) gawełku kochany jutro znajde, wyprobuje i przesle ci napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.01.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja to mam szczescie jak przyjde na RW to wszyscy sp....ą , chyba musze zrezygnowac albo taki dretwy jestem albo juz sam nie wiem co Cię naszło chyba puszakam przepisu na gofry .........żonie wychodzą dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.01.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 PONOC SA LEPSZE JAK ZAMIAST MASLA DODA SIE OLEJ , SPRAWDZE RANO Gofry na maślance 125 g miękiego masła 50 g cukru 2 łyżki cukru waniliowego 1 łyżeczka proszku do pieczenie 4 jaja 250 g maki około 1/4 l maślanki szczypta soli olej do gofrownicy Masło utrzeć z cukrem, cukrem wamiliowey, solą i jajami na puszysta pianę. Mąkę przesiac z proszkiem do pieczenia, dodawać po łyżce do masy jajecznej na zmianę z maślanką. Należy dodac tyle maślanki, aby uzyskać rzadkie, jak na naleśniki ciasto. Gofry drożdżowe 375 g maki 25 g drożdży 50 g cukru 1/4 l letniego mleka 4 jaja 125 g masła szczypta soli Mąkę przesiać do miski, we wgłębieniu przygotować rozczyn: wkruszyć drożdże. dodać łyżeczke cukru połowę mleka i zamieszac z niewielka iloscią mąki. Odstawić pod przykryciem na 15min do wyrośnięcia. Do mąki z rozczynem dodać pozostałe skladniki, wyrobić luźne ciasto drożdżowe, odstawić na 15 min do wyrośnięcia. Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ja to mam szczescie jak przyjde na RW to wszyscy sp....ą , chyba musze zrezygnowac albo taki dretwy jestem albo juz sam nie wiem a czego się spodziewasz w niedzielę wieczór, o tej godzinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts