lbryndal 08.01.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Cześć z rana Jak komuś druga kawa potrzebna to prosze!!! Jakieś takieś poważne rozmowy od rana prowadzicie, jak się dobudze, to się powymądrzam no już nie takie rano, bynajmniej dla mnie wstaję o 5.50 do pracy na 7 i to przewaznie nie wyspany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Cześć z rana Jak komuś druga kawa potrzebna to prosze!!! Jakieś takieś poważne rozmowy od rana prowadzicie, jak się dobudze, to się powymądrzam no już nie takie rano, bynajmniej dla mnie wstaję o 5.50 do pracy na 7 i to przewaznie nie wyspany się trochę wygłupiłam z tym ranem faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 czesc poranne ale mi sie nic nie chce nawet kawy mi sie nie chce zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 czesc poranne ale mi sie nic nie chce nawet kawy mi sie nie chce zrobić chyba nie jest az tak źle skoro do nas zajrzałaś a kawke tu juz druga podali częstuj sie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 kiedys też chodziłam na 7,oo ....ale kończyłam o 15,oo teraz czasem jestem w domu o 18,oo zimą to jeszcze ok ...ale latem -to maskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 czesc poranne ale mi sie nic nie chce nawet kawy mi sie nie chce zrobić chyba nie jest az tak źle skoro do nas zajrzałaś a kawke tu juz druga podali częstuj sie..... jestem jeszcze w łózeczku i musze wstawać do pracy a taki leń mnie trzyma ,że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 czesc poranne ale mi sie nic nie chce nawet kawy mi sie nie chce zrobić chyba nie jest az tak źle skoro do nas zajrzałaś a kawke tu juz druga podali częstuj sie..... jestem jeszcze w łózeczku i musze wstawać do pracy a taki leń mnie trzyma ,że hej! a tam zaraz leń, po prostu delektujesz się ciepełkiem domowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bry A ja wstaje o 6stej, a w domu jestem o 20stej Ja to jeszcze nic, gorzej, że mojedzieciaki też taki żywot pędzą Ja juz 2 kawy wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bry A ja wstaje o 6stej, a w domu jestem o 20stej Ja to jeszcze nic, gorzej, że mojedzieciaki też taki żywot pędzą Ja juz 2 kawy wypiłam Majka brak słów co to za życie ..... ja zaczynam sie oglądać za nastepnym pracownikiem ,bo w życiu na te wakacje nie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jestem jeszcze w łózeczku i musze wstawać do pracy a taki leń mnie trzyma ,że hej! nie taki on leń, skoro jeszcze trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 musiałam Małego rozminować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jestem jeszcze w łózeczku i musze wstawać do pracy a taki leń mnie trzyma ,że hej! nie taki on leń, skoro jeszcze trzyma TEN leń juz w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam jaki leń i kogo trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ullerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jaki leń?? Kto leń??? No bo przecież nie Ullerowa - nie wygląda Pogubiłam się!!! Ewcia kawa była powyżej!!! Gotowa i parująca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Też się pogubiłam a może jeszcze śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.01.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witam wszystkich witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.01.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Bry A ja wstaje o 6stej, a w domu jestem o 20stej Ja to jeszcze nic, gorzej, że mojedzieciaki też taki żywot pędzą Ja juz 2 kawy wypiłam Majka brak słów co to za życie ..... ja zaczynam sie oglądać za nastepnym pracownikiem ,bo w życiu na te wakacje nie pojade to może ja się załapię ? on-line będę Cię wspierał ? klepał po ramieniu on-line i takie tam i podawął kawkę może być ? bo kasy na domek by się przydało trochę nawet mogę podać pomocną dłoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.01.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ullerowa przyszedł się pochwalic co zrobił, bez szybkiej kąpieli się nie obeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts