frosch 08.01.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a potem piszą, że są STARSZE PANIE starsze, kurna, a z krzaczorów jeno chichoty słychać... NO SAM WIDZISZ,ZE NIE MOGĘ UPILNOWAĆ TO PRZEZ TEN MOJ WIEK a kto siedzi z wartownikiem na jednym profilu ???? nie zebym jakas zazdrosna byla ...... NO TOŻ STARSZA KOBITA JESTEM TO I DO OCHRONY MUSZĘ MIEĆ ZWIERZAKA A POZA TYM TO SKORA KOTA , DOBRZE GRZEJE PLECY grzeje przyzwicie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 NO KOCHANE DZIECI NA RENTĘ JUŻ ZAROBIŁAM, TO IDE ZAPRACOWAĆ NA EMERYTURĘ ALE ZERKNĘ CZASAMI NA WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a potem piszą, że są starsze panie starsze, kurna, a z krzaczorów jeno chichoty słychać... no sam widzisz,ze nie mogę upilnować to przez ten moj wiek a kto siedzi z wartownikiem na jednym profilu ???? Nie zebym jakas zazdrosna byla ...... no toż starsza kobita jestem to i do ochrony muszę mieć zwierzaka A poza tym to skora kota , dobrze grzeje plecy grzeje przyzwicie oczywiscie plecki grzeje , nie powiem ale jak go spuszczę z oka , to czai się w krzaczorachna młódki, a piszczą ,że na całym forum slychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 NO KOCHANE DZIECI NA RENTĘ JUŻ ZAROBIŁAM, TO IDE ZAPRACOWAĆ NA EMERYTURĘ ALE ZERKNĘ CZASAMI NA WAS milej emerytury ja tez mykam do ....szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 NO KOCHANE DZIECI NA RENTĘ JUŻ ZAROBIŁAM, TO IDE ZAPRACOWAĆ NA EMERYTURĘ ALE ZERKNĘ CZASAMI NA WAS milej emerytury ja tez mykam do ....szafy HIHIHI, SEKS GACIROKI ZAŁOŻYĆ A POTEM SIE FACECI ŚLINIĄ NIEŁADNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 JEA Z KAŚKĄ WYŁAZIĆ Z KRZACZOROW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 NO KOCHANE DZIECI NA RENTĘ JUŻ ZAROBIŁAM, TO IDE ZAPRACOWAĆ NA EMERYTURĘ ALE ZERKNĘ CZASAMI NA WAS milej emerytury ja tez mykam do ....szafy leci znowu gacie przymierzać, przebierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kurna, tylko na chwilę oko spuściłem i juz się rozmnażają!!! RETRO WRACAJ, PROSZĘ JUŻ ZAKOŃCZYĆ ROZMNAŻANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.01.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 co tu sie dzieje??? skupić sie na pracy nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kurna, tylko na chwilę oko spuściłem i juz się rozmnażają!!! RETRO WRACAJ, PROSZĘ JUŻ ZAKOŃCZYĆ ROZMNAŻANIE jak mam zakończyć, jak dziesik w gęstwe wlazły i nie można ich zdybać bo chyba nie myślisz, że w moim wieku jeszcze jaskiesik gupoty chodzą po głowie... to mogąć być najwyżej muchy, albo i inna zwierzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 co tu sie dzieje??? Skupić sie na pracy nie można no patrz ew-ka co sie narobiło Spokojnie do pracy nie mogę pojechać rozmnażają się, seks gacie zakładają, po krzakach latają ......... A mnie starszą panią ganiają żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 co tu sie dzieje??? skupić sie na pracy nie można nie wiem co się dzieje, dziś nikomu nie praca w głowie tylko robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.01.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ila66 dzięki za objaśnienia odnośnie rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ila66 dzięki za objaśnienia odnośnie rankingu nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Kurna, tylko na chwilę oko spuściłem i juz się rozmnażają!!! RETRO WRACAJ, PROSZĘ JUŻ ZAKOŃCZYĆ ROZMNAŻANIE jak mam zakończyć, jak dziesik w gęstwe wlazły i nie można ich zdybać bo chyba nie myślisz, że w moim wieku jeszcze jaskiesik gupoty chodzą po głowie... to mogąć być najwyżej muchy, albo i inna zwierzyna... DOBRA DOBRA NIE ŚCIEMNIAJ MAŁOLACIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 DOBRA DOBRA NIE ŚCIEMNIAJ MAŁOLACIE Taaa, ja wiem, co mało po krzaczorach latam, nie musisz tak mi dogadywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dobra dobra nie ściemniaj małolacie taaa, ja wiem, co mało po krzaczorach latam, nie musisz tak mi dogadywać... jak miło z twojej strony że wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.01.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No gnam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a ja czyszczę spacerówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 NO KOCHANE DZIECI NA RENTĘ JUŻ ZAROBIŁAM, TO IDE ZAPRACOWAĆ NA EMERYTURĘ ALE ZERKNĘ CZASAMI NA WAS milej emerytury ja tez mykam do ....szafy leci znowu gacie przymierzać, przebierać... poprzymierzalam , spakowalam , siedze na ..walizkach retro ....spacerowki szykujesz??? spodziewasz sie blizniakow z tego rozmnazania ???? nie ma to jak super ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts