bobowa budowniczowa 08.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Oj chyba wszyscy roboty domowe wykonują bo nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no, studzienina stygnie. rano bedzie gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.01.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no, studzienina stygnie. rano bedzie gotowa. retro, Tobie rozchodzi się o galaretę, zimne nóżki, meduzę?......, bo przyznam się szczerze pierwszy raz słyszę taką nazwę. Galicyjska gwara czy regionalny rarytas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.01.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Cześć Darex gratki! thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no, studzienina stygnie. rano bedzie gotowa. retro, Tobie rozchodzi się o galaretę, zimne nóżki, meduzę?......, bo przyznam się szczerze pierwszy raz słyszę taką nazwę. Galicyjska gwara czy regionalny rarytas? oczywiście, a jakieś 20 km stąd to nawet mówią drygla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła?jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 08.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 E, przepraszam, czy tu biją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.01.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła? jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. nie wróciła. szkoda mi sąsiadów. bardzo zmartwieni. alimenty owszem tak, jak zrobi badania genetyczne i ustali ojcostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 E, przepraszam, czy tu biją? czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 E, przepraszam, czy tu biją? czasami jak za dużo wypiją. ale się nie martw, tu wszyscy abstynenci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 08.01.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła? jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. Ja bym zażądał jakiejś nawiązki, w końcu zrzekasz się praw do tego rasowego potomstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.01.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła? jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. Ja bym zażądał jakiejś nawiązki, w końcu zrzekasz się praw do tego rasowego potomstwa... a kto mówi, że to rasowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła? jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. Ja bym zażądał jakiejś nawiązki, w końcu zrzekasz się praw do tego rasowego potomstwa... a kto mówi, że to rasowe? w końcu jakąś rasę ten pies ma... może nawet kilka... więc jak może być nierasowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.01.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła? jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. Ja bym zażądał jakiejś nawiązki, w końcu zrzekasz się praw do tego rasowego potomstwa... a kto mówi, że to rasowe? w końcu jakąś rasę ten pies ma... może nawet kilka... więc jak może być nierasowy? bo suka nie jest rodu królewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiSiOr 08.01.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła? jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. Ja bym zażądał jakiejś nawiązki, w końcu zrzekasz się praw do tego rasowego potomstwa... a kto mówi, że to rasowe? w końcu jakąś rasę ten pies ma... może nawet kilka... więc jak może być nierasowy? bo suka nie jest rodu królewskiego Nie doceniasz jej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 08.01.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Darex jak tam sąsiedzka suka, wróciła? jak wróci, to sąsiad cię chyba alimentami obciąży. Ja bym zażądał jakiejś nawiązki, w końcu zrzekasz się praw do tego rasowego potomstwa... a kto mówi, że to rasowe? w końcu jakąś rasę ten pies ma... może nawet kilka... więc jak może być nierasowy? bo suka nie jest rodu królewskiego Nie doceniasz jej... oj doceniam, doceniam. i szczerze mi jej szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ale się napisaliście a teraz cisza i wątek nam na dno strony opada ...............................................więc hop do góry hej braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam hej jea dawno Cię nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts