kaśka maciej 08.01.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam pod lewą łopatką mnie jeszcze łupie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam hej jea dawno Cię nie widziałam a dziewczyny się o Ciebie biją nie opuszczaj ich kasia co z Twoją łopatką krzakoterapia nie zadzialała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 kasia co z Twoją łopatką krzakoterapia nie zadzialała ciiiiiiii, liczę na jakiś masaż od jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 kasia co z Twoją łopatką krzakoterapia nie zadzialała ciiiiiiii, liczę na jakiś masaż od jea jak się należy to głośno krzycz niech wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam pod lewą łopatką mnie jeszcze łupie.... Teraz zamknij oczy i wyobraź sobie masaż wirowy, tam gdzie Cię boli...ciepło przenika i się potęguje...a teraz klaps i marsz do łóżka!!! I śnij o mężu, który przyjedzie się przytuli a rano w jego ramionach się obudzisz i...zobaczysz szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam Miło znowu zobaczyć jak się tutaj pętasz, Króliczku Przerwa na mały oddech zawsze wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam pod lewą łopatką mnie jeszcze łupie.... Teraz zamknij oczy i wyobraź sobie masaż wirowy, tam gdzie Cię boli...ciepło przenika i się potęguje...a teraz klaps i marsz do łóżka!!! I śnij o mężu, który przyjedzie się przytuli a rano w jego ramionach się obudzisz i...zobaczysz szczęście. niezłe też tak chcę no może tylko mąża swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam pod lewą łopatką mnie jeszcze łupie.... Teraz zamknij oczy i wyobraź sobie masaż wirowy, tam gdzie Cię boli...ciepło przenika i się potęguje...a teraz klaps i marsz do łóżka!!! I śnij o mężu, który przyjedzie się przytuli a rano w jego ramionach się obudzisz i...zobaczysz szczęście. niezłe też tak chcę no może tylko mąża swojego Zwróć uwagę, że Jea ujął to tak, że do każdej sytuacji pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Nic to kochani, nocka za pasem trzeba sie desantować Dobranoc!!!! Miłego następnego dnia Wam życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam pod lewą łopatką mnie jeszcze łupie.... Teraz zamknij oczy i wyobraź sobie masaż wirowy, tam gdzie Cię boli...ciepło przenika i się potęguje...a teraz klaps i marsz do łóżka!!! I śnij o mężu, który przyjedzie się przytuli a rano w jego ramionach się obudzisz i...zobaczysz szczęście. niezłe też tak chcę no może tylko mąża swojego Zwróć uwagę, że Jea ujął to tak, że do każdej sytuacji pasuje MISTRZUNIU gdzie nie dotknie przestaje boleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Nic to kochani, nocka za pasem trzeba sie desantować Dobranoc!!!! Miłego następnego dnia Wam życzę!!!! DOBRANOC kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ... wieczór! Ktoś tutaj jeszcze jest?? dobry...ja się pętam pod lewą łopatką mnie jeszcze łupie.... Teraz zamknij oczy i wyobraź sobie masaż wirowy, tam gdzie Cię boli...ciepło przenika i się potęguje...a teraz klaps i marsz do łóżka!!! I śnij o mężu, który przyjedzie się przytuli a rano w jego ramionach się obudzisz i...zobaczysz szczęście. niezłe też tak chcę no może tylko mąża swojego Zwróć uwagę, że Jea ujął to tak, że do każdej sytuacji pasuje czy, to źle ja leczę za friko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują szukam ...........masażystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują szukam ...........masażystki i co znalazleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują szukam ...........masażystki i co znalazleś tylko ..........Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują szukam ...........masażystki i co znalazleś tylko ..........Ciebie dawaj masujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują szukam ...........masażystki i co znalazleś tylko ..........Ciebie dawaj masujemy już leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują szukam ...........masażystki i co znalazleś tylko ..........Ciebie dawaj masujemy już leżę i jak może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ktoś jeszcze został czy wszyscy się masują szukam ...........masażystki i co znalazleś tylko ..........Ciebie dawaj masujemy już leżę i jak może być ? już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts