aniawmuratorze 09.01.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dzięki retro teraz rozumiem dlaczego nie mogę odnależć swoich twórczych pokładów idę sprzątać i obiadek latoroślom zafundować Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ja dziś mojej niuni zamawiałam różowe nauszniki. Wczoraj była histeria, że nigdzie w sklepie nie było, a mama obiecała, że kupi z tymi strojnisiami tak jest moja 4 latka doszla do momentu w swoim życiu że skarpetki muszą pasować do majtek (chyba najlepiej kupować wszystko różowe i nie będzie problemów z doborem kreacji co rano ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dzien doberek awuemka gacie http://image01.otto.de/pool/formatb/1741101.jpg gawel !!!! tysiac buziakow i najserdeczniejsze zyczenia http://picture.yatego.com/images/46d814a2c7fdb7.2/Pflegekorb_frido.jpg tak mi sie przypomnialo.....mialabym dzisiaj 20-ta rocznice slubu dziewczyny ...nie martwcie sie ..przyjdzie czas, ze fryzura , buty , lakier na paznokciach bedzie powodem do rzucania fochem z rana przez corki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dziewczyny ...nie martwcie sie ..przyjdzie czas, ze fryzura , buty , lakier na paznokciach bedzie powodem do rzucania fochem z rana przez corki żeby tylko... fryzura, lakier... bo najczęściej to za cholerę nie wiadomo o co własciwie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 tja...moja dziś rano piszczała, żeby m zabrała jej wiosenny kapelusz, który akurat wyprałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 100% kobita.Nigdy nie zgadniesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Fe dzień lewatywy ciekawe jaki dzień jeszcze ludzie wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni No to znaczy że on tu za pół roku dopiero przyjdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Przyjdzie, ale bez podrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 to tak po znajomości gacie http://blog.marques.cx/wp-content/uploads/2006/07/ana-malhoa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Przyjdzie, ale bez podrzutu. No sorki, może ja tu za młoda jestem bo czegoś nie rozumiem bez jakiego podrzutu on przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Przyjdzie, ale bez podrzutu. No sorki, może ja tu za młoda jestem bo czegoś nie rozumiem bez jakiego podrzutu on przyjdzie? No, bez podrzutu to przyjdzie. jak podrzucasz to co narzekasz, że bidny nie ma czasu? ani przyjść ani pochwalic? no chyba, że świątecznie mu walnęli podwójną lewatywę i podwójne płukanie żołądka... a w ogóle to chyba większość czeka na lewatywę, bo takich pustek, to już dawno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.01.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni No to znaczy że on tu za pół roku dopiero przyjdzie??? No co Wy?!!! Gdzie ja takie drugie żenujące towarzystwo znajdę Wieczorne witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni No to znaczy że on tu za pół roku dopiero przyjdzie??? No co Wy?!!! Gdzie ja takie drugie żenujące towarzystwo znajdę Wieczorne witanko O pojawił się a ja na pochwały czekam.... i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Cześć ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ania-w-m gratki i gatki http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8877/par2004062835494.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ania-w-m gratki i gatki http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8877/par2004062835494.jpg Nooo fajne gatki i fajny facecik ...ale trochę za młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni No to znaczy że on tu za pół roku dopiero przyjdzie??? No co Wy?!!! Gdzie ja takie drugie żenujące towarzystwo znajdę Wieczorne witanko O pojawił się a ja na pochwały czekam.... i nic Aaaaaa, dziękuję. Zapomniałem, że bobowa budowniczowa (o rany jaki długi nick - trza go na potrzeby RW znacznie skrócić, np. tylko bobowa, bo my tu wszyscy budowniczowie ), zdjęć się naumiała wklejać. No to gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts