bobowa budowniczowa 09.01.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni No to znaczy że on tu za pół roku dopiero przyjdzie??? No co Wy?!!! Gdzie ja takie drugie żenujące towarzystwo znajdę Wieczorne witanko O pojawił się a ja na pochwały czekam.... i nic Aaaaaa, dziękuję. Zapomniałem, że bobowa budowniczowa (o rany jaki długi nick - trza go na potrzeby RW znacznie skrócić, np. tylko bobowa, bo my tu wszyscy budowniczowie ), zdjęć się naumiała wklejać. No to gratulki! Huraaa doczekałam się a bobowa może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.01.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni No to znaczy że on tu za pół roku dopiero przyjdzie??? No co Wy?!!! Gdzie ja takie drugie żenujące towarzystwo znajdę Wieczorne witanko O pojawił się a ja na pochwały czekam.... i nic Aaaaaa, dziękuję. Zapomniałem, że bobowa budowniczowa (o rany jaki długi nick - trza go na potrzeby RW znacznie skrócić, np. tylko bobowa, bo my tu wszyscy budowniczowie ), zdjęć się naumiała wklejać. No to gratulki! Huraaa doczekałam się a bobowa może być no to jak chrzciny, to i by sie flaszka zdała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.01.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Cześć ludziska cześć jea! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jak tam żenująca gromadko po lewatywie? Chyba prowde godajo, co to"miłość i sracka przychodzo znienacka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.01.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jea poczytaj se streszczenie poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 hejka wszystkim dzięki za gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 a ta lewatywa to dzisiaj obowiązkowa? to w moim zastępstwie na ochotnika zgłosił sie Szwejk. Wojak Szwejk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gaweł ja również dołączam się do tych wszystkich wcześniejszych obrazków i życzeń A Darex się nie odzywa i nie chwali że ładne dziewczynki mu podrzucam nie podrzucaj przez pół roku, to doceni No to znaczy że on tu za pół roku dopiero przyjdzie??? No co Wy?!!! Gdzie ja takie drugie żenujące towarzystwo znajdę Wieczorne witanko O pojawił się a ja na pochwały czekam.... i nic Aaaaaa, dziękuję. Zapomniałem, że bobowa budowniczowa (o rany jaki długi nick - trza go na potrzeby RW znacznie skrócić, np. tylko bobowa, bo my tu wszyscy budowniczowie ), zdjęć się naumiała wklejać. No to gratulki! Huraaa doczekałam się a bobowa może być no to jak chrzciny, to i by sie flaszka zdała Mówisz - masz Dla Ciebie i wszystkich forumowiczów uwaga: chrzciny bobowej - wkupiam się http://www.uzaleznienia.yoyo.pl/alkoholizm/img/alkohol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Cześć Żenado Ania graciory!!! http://image.ceneo.pl/data/products/607493/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jak tam żenująca gromadko po lewatywie? Chyba prowde godajo, co to "miłość i sracka przychodzo znienacka" ja jeszcze przed jutro do urzędów jadę to napewno mnie skręci przed i nie bedzie potrzebna żadna lewatywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.01.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Czy dla Ania szukamy gaciorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Aniu gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Gawełku!!!! Serdeczności !!!!! http://www.gwiazdka.waw.pl/img/koszyki-op1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ania-w-m gratki i gatki http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8877/par2004062835494.jpg Nooo fajne gatki i fajny facecik ...ale trochę za młody a dla mnie za chudy a gacie kul cześć braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Aniu gratki dzięki wielki mulatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 09.01.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mówisz - masz Dla Ciebie i wszystkich forumowiczów uwaga: chrzciny bobowej - wkupiam się http://www.uzaleznienia.yoyo.pl/alkoholizm/img/alkohol.jpg No co ty, jakimś tanim winem? retro pija tylko grappę, jo cysto i na dodatek zmrożono aaaa, i bez zagrychy nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jea poczytaj se streszczenie poprzednie ...kaśka maciej napisała że zmartwienie ma nieduże... że ją pod łopatką łupie. A w krzaczorach, to w rzyć kłuje liczy, że swymi rękami jea wszystko wymasuje jea lenić się nie lenił, raźno zabrał się do pracy i po chwili, po niedługiej kaśka czuła się "inacy" no to wszystkie tak zechciały aby jea je dotykał bo gdzie rękę nie przyłożył to ból (i mąż własny) znikał... Się rozpisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Mówisz - masz Dla Ciebie i wszystkich forumowiczów uwaga: chrzciny bobowej - wkupiam się No co ty, jakimś tanim winem? retro pija tylko grappę, jo cysto i na dodatek zmrożono aaaa, i bez zagrychy nie pije koleżanka tu z sercem a Ty z widelcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jea poczytaj se streszczenie poprzednie ...kaśka maciej napisała że zmartwienie ma nieduże... że ją pod łopatką łupie. A w krzaczorach, to w rzyć kłuje liczy, że swymi rękami jea wszystko wymasuje jea lenić się nie lenił, raźno zabrał się do pracy i po chwili, po niedługiej kaśka czuła się "inacy" no to wszystkie tak zechciały aby jea je dotykał bo gdzie rękę nie przyłożył to ból (i mąż własny) znikał... Się rozpisałeś ciekawe rzeczy sie tutaj dzialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts