frosch 09.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dzieki dziewczyny zyczenia przekaze rowniez mojemu exmezowi z Froschem mam wkrotce 5 -ta rocznice .....tez fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 froschka , nie będę ci składać życzeń bo teraz jesteś szczęśliwa i tak niech pozostanie a w życiu, niestety bardzo dobrze się pamieta złe chwile. Szampana ,zawsze i wszedzie mogę wypić za twoje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 FROSCHKA , NIE BĘDĘ CI SKŁADAĆ ŻYCZEŃ BO TERAZ JESTEŚ SZCZĘŚLIWA I TAK NIECH POZOSTANIE A W ŻYCIU, NIESTETY BARDZO DOBRZE SIĘ PAMIETA ZŁE CHWILE. SZAMPANA ,ZAWSZE I WSZEDZIE MOGĘ WYPIĆ ZA TWOJE SZCZĘŚCIE eeee....ilunia ...nie jestem pamietliwa wazne , ze mam fajne i zdrowe dzieci a ten dzien mile wspominam , bylam taka szczesliwa i...... w ogole mloda, piekna ...ech...sluby sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 najfajniejszą parą pare po rozwodzie jaką znam tworzy moja fryzjerka z ex-mężem oboje są już od dawna w innych związkach (ona na stałe ....on wciąż zmienia partnerki) ale nadal utrzymuja świetne relacje .Razem chodza na zabawy , ona zaprasza go na Wigilie ,on pożycza jej kasę jak ma klopot finansowy,pomagaja sobie w różnych sytuacjach -jednym słowem -super przyjaciele Ostatnio ,kiedy siedziałam u Reni na fotelu ,on przyszedł -cmoknął ją w policzek -wypalował pączki -mówiąc ,że kupił więcej -myśląc o niej ....Wciąż sie nie mogę napatrzeć na nich rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 najfajniejszą parą pare po rozwodzie jaką znam tworzy moja fryzjerka z ex-mężem oboje są już od dawna w innych związkach (ona na stałe ....on wciąż zmienia partnerki) ale nadal utrzymuja świetne relacje .Razem chodza na zabawy , ona zaprasza go na Wigilie ,on pożycza jej kasę jak ma klopot finansowy,pomagaja sobie w różnych sytuacjach -jednym słowem -super przyjaciele Ostatnio ,kiedy siedziałam u Reni na fotelu ,on przyszedł -cmoknął ją w policzek -wypalował pączki -mówiąc ,że kupił więcej -myśląc o niej ....Wciąż sie nie mogę napatrzeć na nich rewelacja faktycznie ..fajna para .... ja z moim ex roznie ...czasem go nienawidze , a czasem mowie do niego ...kochanie ogolnie ostatnio jestem dla niego lepsza , bo zmienil stosunek do dzieci stal sie lepszym dla nich ojcem a dla mnie to najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dzieki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Frosia koniec smutków!!!! Teraz jesteś z Froszem a to zdaje się być fajny facet, to po co te rozpamiętywania!!!!! Wybacz.... A ja pije za Ciebie i Frosza!!!!! http://republika.pl/blog_ve_1134574/2331281/tr/weinglas_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 kochane dziewczynki, ide uszczesliwiac Froscha milej nocki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Frosia-ciesze sie ze ex ma dobry kontakt z dzieciakami moja koleżanka i jej córeczki od 6 lat nie widziały swojego ex - drań a pamietam jakim był przykładnym ojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 09.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 dzieki dziewczyny WARTOWNIK PODPISZ SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam zaś Frosia, tera to ino dobrze będzie...scyńścia zyce Widzisz funfel Frosia taka szczęśliwa, że Cię nie widzi Braza, pewnie, że fajny i smaki ma prawie takie same jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam zaś Frosia, tera to ino dobrze będzie...scyńścia zyce Widzisz funfel Frosia taka szczęśliwa, że Cię nie widzi Braza, pewnie, że fajny i smaki ma prawie takie same jak ja Gołąbki lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 widze , ze mnie obgadujecie to nigdzie nie ide laskawie pozwolilam Froschowi film do konca obejzec wartownik wybacz nie poznalam cie ani po oczach ani po ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Witam zaś Frosia, tera to ino dobrze będzie...scyńścia zyce Widzisz funfel Frosia taka szczęśliwa, że Cię nie widzi Braza, pewnie, że fajny i smaki ma prawie takie same jak ja Gołąbki lubi lepiej zebys nie miala takich samych smakow jak oni albo w ciazy bys byla , albo....lewatywa ci niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jea czy ty mnie unikasz ???? nie boj sie .......mam dni nieplodne jak cie dorwe sam na sam , to....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 sama bede sobie posty pykac juz dawno tego nie robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 widze , ze mnie obgadujecie to nigdzie nie ide laskawie pozwolilam Froschowi film do konca obejzec wartownik wybacz nie poznalam cie ani po oczach ani po ustach Froch Cię nie chce ? niech ja go dorwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Pewnego dnia spotyka miś zajączka, który ma na uszach prezerwatywy. - Te, zając, co jest grane, po co ci te prezerwatywy na uszach?! - Bo jestem smutny, mam kiepski humor i w ogóle... - No dobra ale po co Ci te prezerwatywy na uszach?!!! - Bo podkreślają mój ch..owy nastrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Frosiu spoko, ja mam żołądek strusia!!! Choć absolutnie nie mam zamiaru konkurować z mistrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 widze , ze mnie obgadujecie to nigdzie nie ide laskawie pozwolilam Froschowi film do konca obejzec wartownik wybacz nie poznalam cie ani po oczach ani po ustach Froch Cię nie chce ? niech ja go dorwę myslisz , ze tobie nie odmowi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts