Darex 12.01.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witam wieczornie powitać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 jestem, się Państwo częstująhttp://przewodnik.onet.pl/_i/holandia/heineken.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ....bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Karnawałowa sobota dzisiaj to tłumaczy brak tłumów na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 O jest parę osób to ja częstuję http://www.restauracja-zodiak.com.pl/pic/zakaski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.01.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Karnawałowa sobota dzisiaj to tłumaczy brak tłumów na RW tłumów to nie ma, fakt ale pusto tez nie jest i całe szczeście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 jestem, się Państwo częstują http://przewodnik.onet.pl/_i/holandia/heineken.jpg co świetujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 jestem, się Państwo częstują http://przewodnik.onet.pl/_i/holandia/heineken.jpg co świetujesz? sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 komp mi muli i nawet mnie wyrzucił z RW a to info z naszej klasy: Jeżeli ktoś o niku "genesis gallardo" poprosi Was o dodanie do kontaktów nie dodawajcie go, bo to wirus. Nawet jeżeli ktoś ze znajomych doda go do swoich kontaktów, to Wy (my)wszyscy też go złapiemy. Dlatego wyślijcie tą wiadomość z ostrzeżeniem do swoich znajomych. Taką wiadomość dostałam... wysyłam ja dalej... nie zaszkodzi sie do niej zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 komp mi muli i nawet mnie wyrzucił z RW a to info z naszej klasy: Jeżeli ktoś o niku "genesis gallardo" poprosi Was o dodanie do kontaktów nie dodawajcie go, bo to wirus. Nawet jeżeli ktoś ze znajomych doda go do swoich kontaktów, to Wy (my)wszyscy też go złapiemy. Dlatego wyślijcie tą wiadomość z ostrzeżeniem do swoich znajomych. Taką wiadomość dostałam... wysyłam ja dalej... nie zaszkodzi sie do niej zastosować. biore sie za rozsylanie tej wiadomosci nie wiem kiedy skoncze ania ..dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 no, ale czy ktoś z Was dodałby do swoich kontaktów nieznaną osobę? no chyba,ze idziemy na ilość nie na jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 no, ale czy ktoś z Was dodałby do swoich kontaktów nieznaną osobę? no chyba,ze idziemy na ilość nie na jakość ja na pewno nie ale znam takich , ktorzy najpierw akceptuja , apotem dopiero sie zastanawiaja skad kogos znaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 nudze sie Frosch oglada jakis glupi film o zabijankach musze byc wyrozumiala, bo spedza w ten sposob czas z synem wypilam juz 2 kieliszki Sheridan'sa , 2 kieliszki szampana i dalej jestem normalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 nudze sie Frosch oglada jakis glupi film o zabijankach musze byc wyrozumiala, bo spedza w ten sposob czas z synem wypilam juz 2 kieliszki Sheridan'sa , 2 kieliszki szampana i dalej jestem normalna Ja też się nudzę obiad ugotowany, wyprane, posprzątane, dzieci w łóżkach (jeszcze nie śpią ), mąż pracuje i pozostało mi tylko RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 i u mnie nuda mąż na studniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Frosiu, pizze wczoraj zrobiłam według Twojego przepisu i mi wyszła tzn.pyszna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja właśnie skończyłąm czytać moim. Co ta Astrid Lindgren wypisywała za straszne historie o duchach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 12.01.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Frosiu, pizze wczoraj zrobiłam według Twojego przepisu i mi wyszła tzn.pyszna była Pizza?... pyszna?.... czy mogę prosić o przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 ciesze sie , ze wam smakowala ta pizza robilam juz rozne ale ten przepis jest stary i sprawdzony bb przepis mozna znalezc w "Kulinariach" pod profilem ili jest link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts