ila66 13.01.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 dobra, dziś oglądałem działkę. Ziemia już troszkę odmarzła, już bym kopał studnię, ale jeszcze projektu nie ma... Muszę kumpla pospieszyć bo już mnie nosi gratuluje i brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 witam żenadkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 witam żenadkę! ALE LATASZ Z KAWĄ POSKARŻE SIĘ SZEFOWEJ,ŻE FLIŻANKI WYNOSISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 witam żenadkę! ALE LATASZ Z KAWĄ POSKARŻE SIĘ SZEFOWEJ,ŻE FLIŻANKI WYNOSISZ ja tylko stoliki zmieniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 witam żenadkę! ALE LATASZ Z KAWĄ POSKARŻE SIĘ SZEFOWEJ,ŻE FLIŻANKI WYNOSISZ ja tylko stoliki zmieniam DOBRA DOBRA JĘZYK MAM PRZY ZIEMI, TAK ZA TOBĄ BIEGŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? TOLA KAZAŁA PILNOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? TOLA KAZAŁA PILNOWAĆ no tak. szefowej strach sie nie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? tola kazała pilnować no tak. Szefowej strach sie nie bać no właśnie żeby mi to przedostatni raz było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? TOLA KAZAŁA PILNOWAĆ no tak. szefowej strach sie nie bać NO WŁAŚNIE ŻEBY MI TO PRZEDOSTATNI RAZ BYŁO już dobrze. wypiłem i oddaję. proszę i dziękuję i przepraszam. coolturalny ze mnie facet, nie? i po co tyle hałasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? tola kazała pilnować no tak. Szefowej strach sie nie bać no właśnie żeby mi to przedostatni raz było już dobrze. Wypiłem i oddaję. Proszę i dziękuję i przepraszam. Coolturalny ze mnie facet, nie? I po co tyle hałasu? noooo, kooltulalny masz dolewkę gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? TOLA KAZAŁA PILNOWAĆ no tak. szefowej strach sie nie bać NO WŁAŚNIE ŻEBY MI TO PRZEDOSTATNI RAZ BYŁO już dobrze. wypiłem i oddaję. proszę i dziękuję i przepraszam. coolturalny ze mnie facet, nie? i po co tyle hałasu? NOOOO, KOOLTULALNY MASZ DOLEWKĘ GRATIS a me serce to wytrzymie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? TOLA KAZAŁA PILNOWAĆ no tak. szefowej strach sie nie bać NO WŁAŚNIE ŻEBY MI TO PRZEDOSTATNI RAZ BYŁO już dobrze. wypiłem i oddaję. proszę i dziękuję i przepraszam. coolturalny ze mnie facet, nie? i po co tyle hałasu? NOOOO, KOOLTULALNY MASZ DOLEWKĘ GRATIS a me serce to wytrzymie? HMM, BEZ OBAW KTOŚ CI ZROBI USTA-USTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? TOLA KAZAŁA PILNOWAĆ no tak. szefowej strach sie nie bać NO WŁAŚNIE ŻEBY MI TO PRZEDOSTATNI RAZ BYŁO już dobrze. wypiłem i oddaję. proszę i dziękuję i przepraszam. coolturalny ze mnie facet, nie? i po co tyle hałasu? NOOOO, KOOLTULALNY MASZ DOLEWKĘ GRATIS a me serce to wytrzymie? HMM, BEZ OBAW KTOŚ CI ZROBI USTA-USTA no to poprosze dolewkę. żal nie skorzystać z tak kuszącej propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 filiżaniki ci żal? TOLA KAZAŁA PILNOWAĆ no tak. szefowej strach sie nie bać NO WŁAŚNIE ŻEBY MI TO PRZEDOSTATNI RAZ BYŁO już dobrze. wypiłem i oddaję. proszę i dziękuję i przepraszam. coolturalny ze mnie facet, nie? i po co tyle hałasu? NOOOO, KOOLTULALNY MASZ DOLEWKĘ GRATIS a me serce to wytrzymie? HMM, BEZ OBAW KTOŚ CI ZROBI USTA-USTA no to poprosze dolewkę. żal nie skorzystać z tak kuszącej propozycji PROSZE BARDZO JESZCZE CI KAPNĘŁAM ALKOHOLU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć Klikacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć Klikacze ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 cześć klikacze czolem umiesz usta - usta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Mam nadzieję, że dzionek miałeś miły Darexie Czy u Ciebie też słoneczko świeciło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts