braza 13.01.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć Klikacze CZOLEM UMIESZ USTA - USTA ??? We krwi to mam Ty poważnie pytasz ... Tylko teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Mam nadzieję, że dzionek miałeś miły Darexie Czy u Ciebie też słoneczko świeciło?? dzioneczek milusi, słoneczny, z dobrym uczynkiem (WOŚP). a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Też WOŚP To już tradycja!!!! A Jurka to powinniśmy na rękach nosić za ten pomysł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 cześć klikacze czolem umiesz usta - usta ??? we krwi to mam a lubisz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Też WOŚP To już tradycja!!!! A Jurka to powinniśmy na rękach nosić za ten pomysł!!! nie tylko za pomysł ale i za charyzmę. wyobrażacie sobie WOŚP bez niego? bo ja ni hu,hu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 też wośp to już tradycja!!!! A jurka to powinniśmy na rękach nosić za ten pomysł!!! nie tylko za pomysł ale i za charyzmę. Wyobrażacie sobie wośp bez niego? Bo ja ni hu,hu nie mogę sobie tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Też WOŚP To już tradycja!!!! A Jurka to powinniśmy na rękach nosić za ten pomysł!!! nie tylko za pomysł ale i za charyzmę. wyobrażacie sobie WOŚP bez niego? bo ja ni hu,hu NIE MOGĘ SOBIE TEGO WYOBRAZIĆ tak jak nie moge przyzwyczaić się do MONAR-u bez Marka Kotańskiego. Jak jego brakło, to jakby problem narkomanii zniknął. dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Też WOŚP To już tradycja!!!! A Jurka to powinniśmy na rękach nosić za ten pomysł!!! nie tylko za pomysł ale i za charyzmę. wyobrażacie sobie WOŚP bez niego? bo ja ni hu,hu NIE MOGĘ SOBIE TEGO WYOBRAZIĆ tak jak nie moge przyzwyczaić się do MONAR-u bez Marka Kotańskiego. Jak jego brakło, to jakby problem narkomanii zniknął. dziwne FAKTYCZNIE, JAKOŚ UCICHŁO A PROBLEM NARASTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 13.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Też WOŚP To już tradycja!!!! A Jurka to powinniśmy na rękach nosić za ten pomysł!!! nie tylko za pomysł ale i za charyzmę. wyobrażacie sobie WOŚP bez niego? bo ja ni hu,hu NIE MOGĘ SOBIE TEGO WYOBRAZIĆ tak jak nie moge przyzwyczaić się do MONAR-u bez Marka Kotańskiego. Jak jego brakło, to jakby problem narkomanii zniknął. dziwne FAKTYCZNIE, JAKOŚ UCICHŁO A PROBLEM NARASTA aż w końcu zalegalizują mientkie narkotyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć Klikacze CZOLEM UMIESZ USTA - USTA ??? We krwi to mam A LUBISZ ????? Co za intymne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć Klikacze CZOLEM UMIESZ USTA - USTA ??? We krwi to mam A LUBISZ ????? Co za intymne pytania A CO W TYM INTYMNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 też wośp to już tradycja!!!! A jurka to powinniśmy na rękach nosić za ten pomysł!!! nie tylko za pomysł ale i za charyzmę. Wyobrażacie sobie wośp bez niego? Bo ja ni hu,hu nie mogę sobie tego wyobrazić tak jak nie moge przyzwyczaić się do monar-u bez marka kotańskiego. Jak jego brakło, to jakby problem narkomanii zniknął. Dziwne faktycznie, jakoś ucichło a problem narasta aż w końcu zalegalizują mientkie narkotyki to zrobią napewno, kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.01.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Wartownik gatki dla Ciebie http://unu.magazyn.pl/images/news/672/bieliz_esotiq7.jpg Więcej poproszę Pyknij stronkę i też dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Czesc bobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.01.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 13.01.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 dobry wieczór witanko co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.01.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Siedze trochę na FM trochę na Naszej Klasie. Ale mimo zmiany serwerów chodzi beznadziejnie. Czy u was też? czy to rtylko mój kiepski internet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Siedze trochę na FM trochę na Naszej Klasie. Ale mimo zmiany serwerów chodzi beznadziejnie. Czy u was też? czy to rtylko mój kiepski internet? ty sobie siedzisz, a chcesz żeby on chodzil. To niesprawiedliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 CZESC BOBOWA Cześć ILA bo to TY czy Wartownik i cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Wrzuciłem temat do kawiarni, ale wszyscy zara uciekli. Nie wiem czemu? teraz wrzucam tu. dlaczego nie chcecie pomóc sasiadce? Witajcie sąsiedzi, ja z tych poczatkujących, podpowiedzcie proszę, gdzie skłdać wniosek o warunki przyłączeniowe wodociągu dla gminy Babice (dokładnie Koczargi Stare)? Czy dużo podciagnięcie wody wg waszych doświadczeń kosztuje (odległośc to ok. 100-150 m) i czy ldugo się czeka na takie wstępne warunki? http://forum.muratordom.pl/,t121057.htm Co by tu sasiadce odpowiedzieć? Jakie warunki jej postawić? nawet nie wiem, czy te Babice też stare czy może młodsze od Koczargów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts