Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

dzień ... (sie wypełni później)

czekam na siostrę (niejednokrotnie ...)

opiszę co ona wyczyniać będzie ...

założe sie ,że zdejmie Ci spodnie ...potem majtki ...a potem da Ci tak ,że jękniesz :lol:

... jęknąłem, fakt...

a te... niewymowne... to se sam ...

ufff....to mi ulżyło ....miałam przeczucie :lol:

u nos godajo: miała czuja!

jestem wściekła :evil: Moja mała znowu ma paskudny kaszel, a do przedszkola przyjmują dosłownie chore dzieci i twierdzą, ż enie są w stanie przemówić rodzicó, żeby chorych nie przyprowadzali :o :evil:

masz niewesolo z tymi chorobskami Sylwii :-?

niektorym rodzicom brakuje wyobrazni

niektorym ...kasy :( ......sama wiesz jak szczesciliwi bywaja szefowie , gdy mamy biora sobie opieke na dziecko :roll:

Frosia, ale ja tez mam problem z braniem opieki. Piotr pracuje tylko na nocki (16-4) - rano jest wykończony. Mimo to musimy sobie radzić, a dziadkowie nam nie pomogą. Dlatego nie działa na mnie tłumaczenie, że nie mają z kim zostawić dziecka.

nie dane mi oceniac postepowanie innych osob

wiem tylko, ze czesto zycie zmusza nas do decyzji niekoniecznie zgodnych z nasza ideologia

niemniej narazanie innych dzieci na zakazenie jest egoizmem :roll:

agnieszka u mojego w przedszkolu jest podobnie, ale jak dziecko dostanie goraczki to juz rodzice nie maja wyboru pani dzwoni i muszą odebrac dziecko, tak więc ostatnio trochę się zastanawiaja zanim wysla dziecko do przedszkola.

Mój miał od pazdziernika praktycznie przerwe w chodzeniu. Teraz dostał dwie szczepionki i ......odpukac żeby czegoś znowu nie przywlókł.

Frosia, ale ja tez mam problem z braniem opieki. Piotr pracuje tylko na nocki (16-4) - rano jest wykończony. Mimo to musimy sobie radzić, a dziadkowie nam nie pomogą. Dlatego nie działa na mnie tłumaczenie, że nie mają z kim zostawić dziecka.

nie dane mi oceniac postepowanie innych osob

wiem tylko, ze czesto zycie zmusza nas do decyzji niekoniecznie zgodnych z nasza ideologia

niemniej narazanie innych dzieci na zakazenie jest egoizmem :roll:

w przedszkolach jest błędne koło. Ty, Agnieszko posądzasz, że te dzieci zarażą Twoje, a Twoja córka zostanie posądzona o zarażenie dziecka, które własnie wrócilo do przedzkola po chorobie.

agnieszka u mojego w przedszkolu jest podobnie, ale jak dziecko dostanie goraczki to juz rodzice nie maja wyboru pani dzwoni i muszą odebrac dziecko, tak więc ostatnio trochę się zastanawiaja zanim wysla dziecko do przedszkola.

Mój miał od pazdziernika praktycznie przerwe w chodzeniu. Teraz dostał dwie szczepionki i ......odpukac żeby czegoś znowu nie przywlókł.

ullercia , popatrz

bylas w tej "szczesliwej" sytuacji , ze jestem tymczasowo bez pracy

moglas zostac z synkiem w domu bez zadnych konsekwencji

wkurza mnie to ,ze matki musza nieraz wybierac .... :evil:

wiadomo, ze kazda chce jak najlepiej dla swojego dziecka

a co , jesli wychowuje dzieci samotnie????

wtedy praca jest sprawa priorytetowa

jesli dziecko nie ma goraczki ryzykuja wiec wysylajac dzieci do szkol i przedszkoli

Frosia, ja też mam zakaz odchudzania, a mam z czego oj mam :wink:

Majka, Sylwia wczoraj była zdrowa dzis obudzila się z paskudnym kaszlem. Nie puściłam jej do przedszkola po to właśnie, żeby nie zarażała. Biedna tak pałakała, że szok. W piątek bal przebierańców, w przyszłą środę dzień babci i dziadka. Bidulka...

skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze .......

może chce jak żółwiki?

u żówików tatuś żółwik doprowadza do "spuchnięcia" mamusi, a potem ją od przodu przestrasza. mamusia chowa łebek do skorupy, ale kuperek się już nie mieści, więc tatuś tup tup tup, obiega wokół i ... wszystko ma jak na talerzu! :D

skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze .......ma kupic duza czarna ???? :lol: :lol: :lol:

mała czarna -to mała czarna ....nawet w rozmiarze 46 :wink:

ale do tego rozmiaru to Frosi jeszcze duuuuuuuużo brakuje :lol:

nie chce dopuscic do tego rozmiaru

dlaczego ukochana osoba zamiast mnie wspierac , staje przeciwko mnie ???? :(

zaczelam diete od wczoraj rana

a ten wieczorem mi powiedzial , ze juz tak schudlam , ze nie jestem w jego typie :o :evil: :lol: :lol:

skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze .......

może chce jak żółwiki?

u żówików tatuś żółwik doprowadza do "spuchnięcia" mamusi, a potem ją od przodu przestrasza. mamusia chowa łebek do skorupy, ale kuperek się już nie mieści, więc tatuś tup tup tup, obiega wokół i ... wszystko ma jak na talerzu! :D

:o :lol: :lol: :lol:

fajne ..... :roll: :oops: :oops: :D :D