frosch 15.01.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 o jacie nie moge titaj taka akcja z samego ranca retro no no ....zeby tak pieknie zacyznac dzionek ....niezle i...dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 dzień ... (sie wypełni później) czekam na siostrę (niejednokrotnie ...) opiszę co ona wyczyniać będzie ... założe sie ,że zdejmie Ci spodnie ...potem majtki ...a potem da Ci tak ,że jękniesz ... jęknąłem, fakt... a te... niewymowne... to se sam ... ufff....to mi ulżyło ....miałam przeczucie u nos godajo: miała czuja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 jestem wściekła Moja mała znowu ma paskudny kaszel, a do przedszkola przyjmują dosłownie chore dzieci i twierdzą, ż enie są w stanie przemówić rodzicó, żeby chorych nie przyprowadzali masz niewesolo z tymi chorobskami Sylwii niektorym rodzicom brakuje wyobrazni niektorym ...kasy ......sama wiesz jak szczesciliwi bywaja szefowie , gdy mamy biora sobie opieke na dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a ja mam problem z Froschem nie pozwala mi schudnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.01.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Frosia, ale ja tez mam problem z braniem opieki. Piotr pracuje tylko na nocki (16-4) - rano jest wykończony. Mimo to musimy sobie radzić, a dziadkowie nam nie pomogą. Dlatego nie działa na mnie tłumaczenie, że nie mają z kim zostawić dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a ja mam problem z Froschem nie pozwala mi schudnac a z czego ty chcesz chudnąć, pewnie ma racje mój mąż mówi że kości to w mięsnym są a w domu to on chce mieć żone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a ja mam problem z Froschem nie pozwala mi schudnac widać - nie pies, na kości się rzucać nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Frosia, ale ja tez mam problem z braniem opieki. Piotr pracuje tylko na nocki (16-4) - rano jest wykończony. Mimo to musimy sobie radzić, a dziadkowie nam nie pomogą. Dlatego nie działa na mnie tłumaczenie, że nie mają z kim zostawić dziecka. nie dane mi oceniac postepowanie innych osob wiem tylko, ze czesto zycie zmusza nas do decyzji niekoniecznie zgodnych z nasza ideologia niemniej narazanie innych dzieci na zakazenie jest egoizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a ja mam problem z Froschem nie pozwala mi schudnac ma rację z czego Ty chcesz sie odchudzic ....a poza tym cycki Ci najpierw schudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a ja mam problem z Froschem nie pozwala mi schudnac widać - nie pies, na kości się rzucać nie chce... dokladnie tak gada ale ja taka znow koscista nie jestem jemu zalezy ..na jednym nie odzywa sie do mnie powiedzial , ze zacznie , jak przerwe diete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.01.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 agnieszka u mojego w przedszkolu jest podobnie, ale jak dziecko dostanie goraczki to juz rodzice nie maja wyboru pani dzwoni i muszą odebrac dziecko, tak więc ostatnio trochę się zastanawiaja zanim wysla dziecko do przedszkola.Mój miał od pazdziernika praktycznie przerwe w chodzeniu. Teraz dostał dwie szczepionki i ......odpukac żeby czegoś znowu nie przywlókł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.01.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Frosia, ale ja tez mam problem z braniem opieki. Piotr pracuje tylko na nocki (16-4) - rano jest wykończony. Mimo to musimy sobie radzić, a dziadkowie nam nie pomogą. Dlatego nie działa na mnie tłumaczenie, że nie mają z kim zostawić dziecka. nie dane mi oceniac postepowanie innych osob wiem tylko, ze czesto zycie zmusza nas do decyzji niekoniecznie zgodnych z nasza ideologia niemniej narazanie innych dzieci na zakazenie jest egoizmem w przedszkolach jest błędne koło. Ty, Agnieszko posądzasz, że te dzieci zarażą Twoje, a Twoja córka zostanie posądzona o zarażenie dziecka, które własnie wrócilo do przedzkola po chorobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 a ja mam problem z Froschem nie pozwala mi schudnac ma rację z czego Ty chcesz sie odchudzic ....a poza tym cycki Ci najpierw schudna ewcia robie sie ostatnio naprawde okagla skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze .......ma kupic duza czarna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze .......ma kupic duza czarna ???? mała czarna -to mała czarna ....nawet w rozmiarze 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 15.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze .......ma kupic duza czarna ???? mała czarna -to mała czarna ....nawet w rozmiarze 46 ale do tego rozmiaru to Frosi jeszcze duuuuuuuużo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 agnieszka u mojego w przedszkolu jest podobnie, ale jak dziecko dostanie goraczki to juz rodzice nie maja wyboru pani dzwoni i muszą odebrac dziecko, tak więc ostatnio trochę się zastanawiaja zanim wysla dziecko do przedszkola. Mój miał od pazdziernika praktycznie przerwe w chodzeniu. Teraz dostał dwie szczepionki i ......odpukac żeby czegoś znowu nie przywlókł. ullercia , popatrz bylas w tej "szczesliwej" sytuacji , ze jestem tymczasowo bez pracy moglas zostac z synkiem w domu bez zadnych konsekwencji wkurza mnie to ,ze matki musza nieraz wybierac .... wiadomo, ze kazda chce jak najlepiej dla swojego dziecka a co , jesli wychowuje dzieci samotnie???? wtedy praca jest sprawa priorytetowa jesli dziecko nie ma goraczki ryzykuja wiec wysylajac dzieci do szkol i przedszkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.01.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Frosia, ja też mam zakaz odchudzania, a mam z czego oj mam Majka, Sylwia wczoraj była zdrowa dzis obudzila się z paskudnym kaszlem. Nie puściłam jej do przedszkola po to właśnie, żeby nie zarażała. Biedna tak pałakała, że szok. W piątek bal przebierańców, w przyszłą środę dzień babci i dziadka. Bidulka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze ....... może chce jak żółwiki? u żówików tatuś żółwik doprowadza do "spuchnięcia" mamusi, a potem ją od przodu przestrasza. mamusia chowa łebek do skorupy, ale kuperek się już nie mieści, więc tatuś tup tup tup, obiega wokół i ... wszystko ma jak na talerzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze .......ma kupic duza czarna ???? mała czarna -to mała czarna ....nawet w rozmiarze 46 ale do tego rozmiaru to Frosi jeszcze duuuuuuuużo brakuje nie chce dopuscic do tego rozmiaru dlaczego ukochana osoba zamiast mnie wspierac , staje przeciwko mnie ???? zaczelam diete od wczoraj rana a ten wieczorem mi powiedzial , ze juz tak schudlam , ze nie jestem w jego typie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 skoro nie weszlam w Sylwestra w moja mala czarna ..znak , ze ....... może chce jak żółwiki? u żówików tatuś żółwik doprowadza do "spuchnięcia" mamusi, a potem ją od przodu przestrasza. mamusia chowa łebek do skorupy, ale kuperek się już nie mieści, więc tatuś tup tup tup, obiega wokół i ... wszystko ma jak na talerzu! fajne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts