jea 17.01.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Retro natchnięty mocno jesteś - z czego te zastrzyki Króliczku graciorki http://www.intymna.bptnet.pl/ob/sweetheart3.jpg I dzień dobry wszystkim dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 więcej rymów tu nie będzie, ktoś się zachowujetak jak by mu w miejsce ślepiów wyrosły dwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 bum... cyk gacie http://zlot2005.neopoganstwo.pl/2005/gacie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 więcej rymów tu nie będzie, ktoś się zachowuje tak jak by mu w miejsce ślepiów wyrosły dwa ... będzie biały wiersz ale Ty masz zdolności, pozazdrościć Dzień dobry wszystkim. Wiecie, wczoraj wpadł do mnie zus na kontrolę. legitymacje wyciągają i pytaja co ja z gipsem na łapie w firmie robię........................... A ja - wczoraj przelewałam zus, a dzisiaj drukuje potwierdzenie, bo muszę przedstawić potwierdzenie zapłaty lekarzowi I to jest cała prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.01.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Retro, na kogo się pogniewałeś?Majka, ale z zus-em ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzień dobry wszystkim. Wiecie, wczoraj wpadł do mnie zus na kontrolę. legitymacje wyciągają i pytaja co ja z gipsem na łapie w firmie robię........................... A ja - wczoraj przelewałam zus, a dzisiaj drukuje potwierdzenie, bo muszę przedstawić potwierdzenie zapłaty lekarzowi I to jest cała prawda. ....i co uznali Ci czy zakwestionowali zwolnienie ? masz ubezpieczenie od NW? możesz po zakonczonym leczeniu ubiegac sie o odszkodowanie ...H . za wybite kolano zgarnal 5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.01.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ew-ka a za wybity palec w czasie pracy też można trochę zgarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ew-ka a za wybity palec w czasie pracy też można trochę zgarnąć? nawet podczas jazdy rowerem w marcu ubieglego roku mielismy krakse na rowerach i H mial wybity palec - zgarnął niezłą sumkę a co ! płacimy wysoką skladke ubezpieczeniową więc nie mamy skrupułów do zgłaszania każdej kontuzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.01.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 no ja też wychodzę z tego założena. Piotr wybił palec w czasie służby w sobotę przed świętami. Do piątku ma zwolnienie i mam nadzieję, że coś z tego będzie (finansowo ) tak po cichu liczę, że starczy na kanapę do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 bum... gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dzień dobry wszystkim. Wiecie, wczoraj wpadł do mnie zus na kontrolę. legitymacje wyciągają i pytaja co ja z gipsem na łapie w firmie robię........................... A ja - wczoraj przelewałam zus, a dzisiaj drukuje potwierdzenie, bo muszę przedstawić potwierdzenie zapłaty lekarzowi I to jest cała prawda. ....i co uznali Ci czy zakwestionowali zwolnienie ? masz ubezpieczenie od NW? możesz po zakonczonym leczeniu ubiegac sie o odszkodowanie ...H . za wybite kolano zgarnal 5 tys. - napisali raport, że jest na miejscu pracowniok zatrudniony na cały etat, a ja robiłam przelewy. Ani slowa, że coś im nie pasowało - zresztą nie mam nakazu leżenia - nie wiem, czy mam ubezpieczenie NNW, ale odszkodowanie za wypadek w pracy powinnam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ew-ka a za wybity palec w czasie pracy też można trochę zgarnąć? nawet podczas jazdy rowerem w marcu ubieglego roku mielismy krakse na rowerach i H mial wybity palec - zgarnął niezłą sumkę a co ! płacimy wysoką skladke ubezpieczeniową więc nie mamy skrupułów do zgłaszania każdej kontuzji gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ew-ka a za wybity palec w czasie pracy też można trochę zgarnąć? nawet podczas jazdy rowerem w marcu ubieglego roku mielismy krakse na rowerach i H mial wybity palec - zgarnął niezłą sumkę a co ! płacimy wysoką skladke ubezpieczeniową więc nie mamy skrupułów do zgłaszania każdej kontuzji gdzie? w PZU -Zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ew-ka a za wybity palec w czasie pracy też można trochę zgarnąć? nawet podczas jazdy rowerem w marcu ubieglego roku mielismy krakse na rowerach i H mial wybity palec - zgarnął niezłą sumkę a co ! płacimy wysoką skladke ubezpieczeniową więc nie mamy skrupułów do zgłaszania każdej kontuzji gdzie? w PZU -Zycie życiówka? to ja mam w comercial'u, tam chyba też jest nnw - musze sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.01.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Majka, tylko ciągnij L4 jak najdłużej, do tego jakaś rehabilitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Majka, tylko ciągnij L4 jak najdłużej, do tego jakaś rehabilitacja a potem się dziwić, że stawki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To jestem ... Wieczór Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To jestem ... Wieczór Państwu ja też .....i wcale nie wierzchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 To jestem ... Wieczór Państwu ja też .....i wcale nie wierzchem Złotówki żałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Majka, tylko ciągnij L4 jak najdłużej, do tego jakaś rehabilitacja długośc L4 nie ma znaczenia -znaczenie ma opis lekarza po zakończonym leczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts