braza 17.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 witam wieczorkiem kuzynka wlasnie mi napisala , ze pisze prace magisterska pod tytulem : stabilnosc termo-oksydacyjna elastomerow eterowo-estrowych Czy Ty nas obrażasz, Frosieńko Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Człowiek na chwilę się odwróci, a tu jakieś kizia-mizia Witam ferajnę Jakie na chwilkę Gdzieś Ty się szwendał tyle czasu !!!!! Cześć Andreasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 witam wieczorkiem kuzynka wlasnie mi napisala , ze pisze prace magisterska pod tytulem : stabilnosc termo-oksydacyjna elastomerow eterowo-estrowych Czy Ty nas obrażasz, Frosieńko Cześć nie badz taka delekatna po maginstersku sie do was zwracam , a co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Człowiek na chwilę się odwróci, a tu jakieś kizia-mizia Witam ferajnę Jakie na chwilkę Gdzieś Ty się szwendał tyle czasu !!!!! Cześć Andreasie aaa... rzadko ostatnio zaglądam bo... znowu się zakocham i będę nieszczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 witam wieczorkiem kuzynka wlasnie mi napisala , ze pisze prace magisterska pod tytulem : stabilnosc termo-oksydacyjna elastomerow eterowo-estrowych Czy Ty nas obrażasz, Frosieńko Cześć nie badz taka delekatna po maginstersku sie do was zwracam , a co .... Ja magisterka nie jestem na nowczesnym języku się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Człowiek na chwilę się odwróci, a tu jakieś kizia-mizia Witam ferajnę Jakie na chwilkę Gdzieś Ty się szwendał tyle czasu !!!!! Cześć Andreasie aaa... rzadko ostatnio zaglądam bo... znowu się zakocham i będę nieszczęśliwy Pokaż nam tą, która Cię unieszczęśliwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Człowiek na chwilę się odwróci, a tu jakieś kizia-mizia Witam ferajnę Jakie na chwilkę Gdzieś Ty się szwendał tyle czasu !!!!! Cześć Andreasie aaa... rzadko ostatnio zaglądam bo... znowu się zakocham i będę nieszczęśliwy Pokaż nam tą, która Cię unieszczęśliwiła tego ujawnić nie mogę, ale serduszko nadal smutnawe mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 andre witaj skarbie dobrze , ze to nie ja jestem ta wstretna lamaczka serc , bo sama siebie bym zabila braza ach ta mlodziez , ciezko ja teraz zrozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witaj Froschka, miło Cię widzieć wymówić trudno co też Twoja kuzynka w tej pracy magisterskiej pisze, ale rozumiem, że to coś z chemii polimerów tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witaj Froschka, miło Cię widzieć wymówić trudno co też Twoja kuzynka w tej pracy magisterskiej pisze, ale rozumiem, że to coś z chemii polimerów tak? jak mnie d.upa będzie w nocy bolała tak jak teraz to ci wierszyk napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Idę spać, kochani! Oczy same mi się zamykają! Dobranoc Andre zaglądaj częściej, po Cię n-k namierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witaj Froschka, miło Cię widzieć wymówić trudno co też Twoja kuzynka w tej pracy magisterskiej pisze, ale rozumiem, że to coś z chemii polimerów tak? to i tak wiecej rozumiesz niz ja ja nie moge zrozumiec ja mloda , wesola dziewczyna, pochodzaca z normalnej niepatologicznej rodziny moze wogole studiowac jakas Inzynierie Materialow dla mnie to juz jakies zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dobranoc Braza, miłych snów Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 witam wieczorkiem kuzynka wlasnie mi napisala , ze pisze prace magisterska pod tytulem : stabilnosc termo-oksydacyjna elastomerow eterowo-estrowych A CO TO ZA CHOLERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Człowiek na chwilę się odwróci, a tu jakieś kizia-mizia Witam ferajnę Jakie na chwilkę Gdzieś Ty się szwendał tyle czasu !!!!! Cześć Andreasie aaa... rzadko ostatnio zaglądam bo... znowu się zakocham i będę nieszczęśliwy ANDRE , CO TOBIE ???? NA WIOSNĘ JESZCZE ZA WCZEŚNIE ! TY POWAŻNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Witaj Froschka, miło Cię widzieć wymówić trudno co też Twoja kuzynka w tej pracy magisterskiej pisze, ale rozumiem, że to coś z chemii polimerów tak? to i tak wiecej rozumiesz niz ja ja nie moge zrozumiec ja mloda , wesola dziewczyna, pochodzaca z normalnej niepatologicznej rodziny moze wogole studiowac jakas Inzynierie Materialow dla mnie to juz jakies zboczenie Kiedyś dziewczęta uczyły sie szyć, gotować i ogólnie prowadzić dom... a teraz? Co za czasy Panie, co za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 17.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 dobry wieczór witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.01.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Są przecieki z Rady gabinetowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.01.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Człowiek na chwilę się odwróci, a tu jakieś kizia-mizia Witam ferajnę Jakie na chwilkę Gdzieś Ty się szwendał tyle czasu !!!!! Cześć Andreasie aaa... rzadko ostatnio zaglądam bo... znowu się zakocham i będę nieszczęśliwy ANDRE , CO TOBIE ???? NA WIOSNĘ JESZCZE ZA WCZEŚNIE ! TY POWAŻNIE Witaj Ila za wcześnie, powiadasz? ciapło sie za oknem robi, może to juz wiosna niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts